Luke WilsonI

Luke Cunningham Wilson

7,0
10 723 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Luke Wilson

uwazam ze on jest przystojniejszy od swojego brata Owena.....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Marilee_chan

a mi bardziej podoba się Owen :)
ma fajne role zabawnych i sympatycznych gości :)

alus2912

Ja również wolę Owena. :D

Marilee_chan

owen jestladniejszy ... ....................................

silene1

zgadzam się, Owen jest ładniejszy. Luke ma dziwny nos.. :D

Mistrustful

chyba na odwrót. blondas ma nochal jak kartofel, albo jak dupa, niczym depardieu

Marilee_chan

No nie! To oni są braćmi?! Jakoś wcześniej zupełnie nie skojarzyłam nazwisk. Ale Owen oczywiście o niebo lepszy.

Klaudias

A jak tam wolę Luke'a wydaje się jakiś taki bardziej składny, a u Owena drażni mnie trochę jego nos(...) i taki typ lekkoducha.

Klaudias

bo (poza identycznym akcentem ze srodkowych stanow) w ogole niepodobni. za to luke, wyglada jak blizniak davida duchownego:)

powder_blue

Przystojni brzydale.

Marilee_chan

w the royal tenenbaums był taki sexy, teraz strasznie się postarzał i wyszło to jego urodzie zdecydowanie na minus.. Był o wiele przystojniejszy od Owena (którego mimika mnie strasznie drażni, z właszcza to coś co robi z ustami)

Marilee_chan

Wow! Nawet nie wiedziałam że sa braćmi!

Ja też wolę Luke'a. Wg mnie jest przystojniejszy. Ale w wielu filmach go niestety nie widziałam. Chyba tylko w dwóch częściach Legalnej Blondynki.

Natomiast Owena widziałam w wieeeelu filmach ale i tak Luke przystojniejszy i jak ktoś już powiedział, jego nos trochę drażni :)

AkkarinLove

Też się zgadzam, że Luke jest o wiele przystojniejszy :) Szkoda, że nie występuje w tylu filmach co jego brat Owen...

Marilee_chan

Oj zdecydowanie:)

Marilee_chan

Mimo, że całe życie wolę blondynów to nie sposób się nie zgodzić. Zresztą jego brat pod względem wyglądu to jest jakiś dramat...