Małgorzata Socha

6,7
9 946 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Socha

Tak jak w tytule.
Sztuczna.
Gra aktorska drewniana.
Każdą rolę odgrywa tak samo.
Zero warsztatu i talentu aktorskiego.
Jej głos zawsze brzmi jak roztrzęsionej histeryczki.
Ponadto gra wyłącznie w masowych gniotach.
Typowy produkt stworzony i wylansowany przez TVN.
Czym wy się zachwycacie tak naprawdę?

alexa_b

Temat zakończyć to może tylko admin a ty tylko ewentualnie możesz przestać pisać te swioje wypociny i umizgiwać się przed twoim przydupasem gejkowatym cameronem.

tomucho77

hahah,ja się przed nikim nie umizguję.
Mam rację i tyle:)
Chciałam zakończyć cgłupie spory,ale widzę,że Ty tym żyjesz i bardzo ciężko Ci przestać..
Wypociny to są Twoje.
Moje teksty przynajmniej mają sens.
A Ty tylko się rzucasz i czekasz ,żeby móc kogoś poobrażać.
Tylko zaóważ,że my się już znudziliśmy i powtarzamy Ci to,ale ty udajesz,ze nie rozumiesz ,albo rzeczywiscie tak jest,czego Ci współczuję.

alexa_b

Ahahahahaha może i tak mają sens ale za to jak wyglądają "zaóważ" ahahahaha żenada.
Dziecko dorwało się do kompa i próbuje nawrócić świat.

tomucho77

Moje wypowiedzi są bardziej dojrzałe niż każda Twoja.
Nie ,nie uda mi się nawrócić świata,bo są na nim takie trolle jak Ty.

alexa_b

"Zaóważyłem" to.

tomucho77

To kiedy i gdzie się spotykamy netowy napinaczu?
Bo czekam nadal na twój odzew i czy przyjdziesz :D

cameron_baum

Hahaha
Dobre sobie, nieuk po nieskończonej zawodówce wypomina innym błędy.
To tak jakby pedofil na forum publicznym mówił że nie wolno krzywdzić dzieci.

cameron_baum

To może gdzieś pośrodku tylko zabierz ze sobą pieluchy zaszczany pijaku spod monopolowego...

Mam tutaj wymyśloną specjalnie dla twojej żałosnej osóbki argumentację psychiczną twojej osoby...

Człowieczeństwo...
Beznadziejny cameron_baum mamrocze non stop coś pod nosem, i udaje biednego cierpiętnika przecież ja jestem naj naj faceci świata kłaniajcie się przede mną.

Jęczysz tutaj na FW jakby ci ojca i matkę zabili, i zapewne te wszystkie twoje lżenia znanych i pięknych aktorek spowodowane są przez to że masz wydęte policzki jak buldog a rysy twarzy masz grubo ciosane, jakbyś się golił brzytwą śmieciu, a twój profil twarzy jest podobny do profilu zaczszanego pijaka spod monopolowego...

Niedojrzały cameron_baum...
Zdecydowanie egzystencja camerona_bauma przerasta jego samego, jest bezbarwny i bardzo upośledzony we wszystkich swoich wpisach.
Potwierdzeniem tego może być to, że ze wszystkich jej wpisów inteligentni ludzie śmieją się a zarazem myślą sobie Boże co za przychlast.

Wypowiedzi camerona_bauma...
Nic specjalnego, mało charakterystyczne, a w dodatku strasznie kretyńskie. Tyle w tym temacie...

Inteligencja camerona_bauma...
Jest bardzo nudny i monotonny w swoich wypowiedziach, jego wypociny są mało wciągające, za długie, zbyt statyczne i ciągną się jak flaki wołowe z olejem. Nic interesującego nie dowiemy się z tych wypocin.
cameron_baum wywołuje u mądrych ludzi dużo emocji (a w szczególności politowanie i wstyd).

Podsumowanie...
Należy niezwłocznie powiadomić najbliższy szpital psychiatryczny o fakcie iż na FW zadomowił się szczególnie nierozumny "człowieczek" zwany cameronem_baumem.

Oczywiście ocena nie może być inna jak 1/10 w skali czołowych zyebów FW.

tomucho77

To ja w takim razie czekam aż się spotkamy.

Jak trzeba będzie dojechać to nawet na bilet gołodupcu bezrobotny dostaniesz i zobaczymy czy będziesz taki mocny w rzeczywistości jak jesteś tutaj :)
Możesz od razu swoje zdjęcie wstawić w profil żebym wiedział komu będę po mordzie skakać.
Czekam na odzew.
Boc(h)aterze netowy.

cameron_baum

Odpowiem tobie w twoim stylu i w stylu Alexy...
Ahahahahahaha.... hahahahahahaha. xdxdxdxdxdxdxdxd... muahahahahahaahaha :):):)
:D:D:D... ihahahahahaha. uhauahauahauaha....

cameron_baum

Jest bardzo dobrą aktorką.

Anaissa

...:)

alexa_b

I wszystko jasne zazdrościsz jej urody... jeśli oczywiście avatar przedstawia twoją gębę.

tomucho77

Mówiłam już ,żebyś się nie produkował :)
Zadzrościć nie mam czego,a gębę to masz Ty zachlany piwskiem :)

tomucho77

Poza tym ja nie narzekam na swoją urodę i nie wstydzę się wstawić swojego zdjęcia na avatar.
Ty wstawiasz albo dupę albo piwo,co pewnie symbolizuje najważniejsze rzeczy w Twoim życiu.
Nie wstawisz swojego zdjęcia ,bo wszyscy by Cię wyśmiali :)
Zresztą nie wiem w ogóle co Cię obchodzi moje zdjęcie?To jak masz bardzo kiepski gust widać po zdjęciach na Twoim blogu:)

alexa_b

Ahahahaahaha jesteś żałosna gdzie z tym ryjem np. Iwonki Strachovskiej... ahahahahaaha

tomucho77

Zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni bezgustny idioto :)
Nie martw się,Twoje zdanie gó*wno mnie obchodzi pijaczyno :)

alexa_b

Smakoszu :(

tomucho77

Pff.Chyba piwa.
Nie pogrążaj się już, i tak wszyscy się z Ciebie śmieją. :)

alexa_b

Śmiejesz się tylko ty i ten twój pedałek cameron czyli nie wszyscy tylko ty i on.

tomucho77

Śmiało się więcej osób,ale tak było Ci wstyd,ze usunąłeś temat.

alexa_b

Co zrobiłem ? co usunęłem ? ty zdecydowanie masz coś nie tak z łbem.

Kobieto ogarnij się ja nic nie usuwałem ... miej pretensję do admina że zablokował ten temat...

tomucho77

taaa,jasne.
Sam się w końcu ogarnij.

cameron_baum

cameron_baum : Widocznie nie znasz się na ocenianiu aktorstwa. Socha to jedna z najlepszych polskich aktorek młodego pokolenia. Pisząc takie rzeczy gadasz głupoty.

krakolka95

karkolka95 - najwyraźniej niewiele polskich aktorek znasz.

alexa_b

A ty ile znasz ?

tomucho77

Dobrych-kilka,lecz niewiele.Więcej jest w Polsce dobrych aktorów niż aktorek,taka jest moja opinia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cameron_baum

I swoje też blokuje ale ty masz zrypany baniak człowieku.
Dobrze Max napisał o tobie że ty masz tak zyebany baniak przez te prucie na czarno azbestu że aż to trudno ogarnąć.
A skąd wiesz że ja mam grube dupsko widziałaeś mnie ?

krakolka95

Młode pokolenie aktorów w polsce to jest dno a nie pokolenie.
Nie licząc Maciej Stuhra i paru innych :D
Sorry - polskie kino - zero.

cameron_baum

Niestety...Ale to między innymi dlatego (wg mnie),ze polacy chcą być tacy "amerykańscy" i próbują naśladowac amerykański humor i produkują jakieś denne komedie romantyczne,kopiują seriale bo myślą ,że to się sprzeda...a najgorsze jest to ,że faktycznie się to sprzedaje...nie wiem why!
:(

alexa_b

Dokładnie tak - marne, prymitywne naśladowanie amerykańskich wzorców.
Złych wzorców.
Współczesne amerykańskie komedie to zazwyczaj prostacki humor, dużo nawiązań do seksu i erotyki, przekleństwa, imprezki plus pijaństwo,
To wcale nie jest śmieszne.
Nie na tym polega dobra komedia.
A te komedie romantyczne to po prostu gwóźdź do trumny.
Kicz i obłuda.
Gowno się w polsce sprzedaje zadziwiająco dobrze, mimo że wybór jest ogromny teraz, to ludzie dalej oglądają takie tanie szmiry.

cameron_baum

Taaak,zgadzam sie w 100% ..Dzieje się tak ,bo ludzie(mówię o większości) nie postrzegają już kina jako sztukę,tylko jako rozrywkę ,przychodzą zabić nudę i zajadają się popcornem.
Też nie lubię takiego poczucia humoru jak w tych komediach-nie jest śmieszny ,tylko żałosny.
Wydaje mi się ,że francuzom zdaża się jeszcze robić całkiem fajne komedie.
Alejuz mnie to męczy bo ostatnio mam ochotę obejrzec jakąs komedię i nie wiem kompletnie co wybrać.I zwykle się kończy na innym filmie:P
Zresztą podobnie jest z dzisiejszymi bajkami dla dzieci.
Kiedyś były zajebiste bajki disneya.Teraz tylko jakieś komputerowe te bajki produkują,bez przesłania,nie śmieszne.
Już nie wspomnę o tym co się dzieje na cartoon network,które po prostu totalnie zeszło na psy.
Jakis czas temu włączyłam z nadzieją ,że może będzie np johnny bravo ,patrzę a tam program dla dzieci zrobiony na wzór reality show,gdzie bohaterowie mają zadania typu -zjedz kupę kolegi,wyliż mu brud z pępka,albo wsadź głowę do kibla i wypij czyjeś rzygi,na koniec pobij kolegę i stłamś go ,żeby nie wypaść z programu.
Załamałam się...

alexa_b

Przypominam sobie tę Francuską komedię "Goście, goście"
Mało jest tak naprawdę śmiesznych, oryginalnych i niegłupich komedii jak ten film :)
Podobała mi się też "Wasabi" kiedy to Jean Reno dowiaduje się że ma córkę Japonkę.

Kiedyś Disney był wspaniały.
Kaczor donald, myszka miki, Król lew.
Teraz Disney to jakieś barachło produkujące Hannę Montanę i High school Shitzikal.
Brakuje mi kreskówek dobrych w stylu właśnie Johnnego Bravo, Laboratorium Dextera albo Krowy czy kurczaka :D

cameron_baum

Dokładnie tak!Jak byłam mała ogladalam tych bajek mnóstwo!
Haj skul sztizikal haha moja kuzynka(Rocznik 96 :) ktora mieszka w NY,jest (wlasciwie Byla,bo teraz jest Justin Bieber itd.) fanką tego filmu. xD

Hmm, "Goście ,goście" - muszę to sprawdzić,bo wydaje mi się ,że chyba kojarzę :)

cameron_baum

Święta para się znalazła ale zapewne w wyborach bedziecie głosować albo na komuchów albo na obłudę pod płaszczykiem PO.
Hipokryta pedał i hipokrytka dobraliście się jak w korcu maku.

tomucho77

Nie chrzań tu o polityce, matole.
Nikogo nie obchodzą twoje poglądy polityczne.
Idź sobie ulżyj z krzyża w wychodku.

tomucho77

tomucho77 jestes takim strasznym idio.tą ,że naprawde aż brak mi słów !!! :D
Żenada ,przerosłeś samego siebie.
Nic już "mądrzejszego" nie przyszło Ci do głowy?
Nie bd na FilmWebie dyskutować o polityce no ja pie,rdole! Nie trzeba być jakimś wybitnie ogarniętym,żeby to wiedzieć.

-Pod krzyżem to on stał ;)

Bo należy to typu człowieka który zawsze ma jakiś problem i jak z nikim się nie kłóci to źle się czuje.Przykład powyżej.Już nawet o polityce chciał zacząć.Beznadzieja............

alexa_b

Beznadzieja to jesteś ty nie dosyć że masz ryj rodem z horrorów to twój styl pisania można porównać do dziecka z 1 klasy szkoły podstawowej.
Cały czas te :D .............. , brak przerw ty mnie pouczasz........ spójrz na siebie matołko.
Twój powyższy post to jest dopiero żenada. I ty się uczysz aktorstwa ? Najpierw to się paszkwilu naucz normalnie pisać.

Wracając do twojego ostaniego zdania...
"Bo należy to typu człowieka który zawsze ma jakiś problem i jak z nikim się nie kłóci to źle się czuje. Przykład powyżej. Już nawet o polityce chciał zacząć. Beznadzieja............"

Spójrz na siebie zobacz jak jesteś beznadziejna !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja od dłuższego czasu normalnie z tobą rozmawiam. Szkoda że nie zwróciłaś uwagi na fakt że to twój przydupas pedał cameron czepia się cały czas mnie.
To on cały czas szuka zaczewpek, wyzywa mnie w sytuaacji gdy ja przstałem z nim rozmawiać.

Prześledź powyższe rozmowy począwszy od postu krakolka95...zobacz kto kogo wyzywa, kto szuka zaczepki, kto ma jakieś problemy i jak się z nikim się nie kłóci to źle się czuje.

tomucho77

Hahahahaha,ja mam ryj rodem z horrorów i jestem paszkwilem.Ciekawe:) Jeszcze nigdy nikt tak o mnie nie mówił,więc chyba masz ze sobą jakiś poważny problem :)
A to ,że używam emotikon to od razu znaczy,ze jestem z podstawowki i matołem- powodzenia,skoro to Twój sposób na ocenianie ludzi:) bede stawiac emotikony jeszcze czesciej w takim razie:)

Ani razu nie rozmawiales normalnie.Twoj jedyny temat to jakies glupie pier.dolenie o bzdurach i wszczynanie kłótni.
Wypowiedz się w koncu na temat jakiegos filmu,a nie ,ze ktos jest beznadziejny,kto zaczyna,kto konczy .

Albo rozmawiaj na tematy zwiazane z filmem albo w ogole przestan sie wypowiadac!

tomucho77

Ty to nawet swojej mordy się bałeś pokazać kiedy cię na solóweczkę wyzwałem internetowy boh(c)aterze.
Nie oceniaj kiedy sam jesteś wystraszoną piczką co siusiu robi w majtki gdy tylko ktoś głośniej tupnie.
Połykaczu jąder ;>

cameron_baum

I kto tu jajca liże pedale czyżby ci się odbyty i jądra znudziły ?

alexa_b

Jest taki film w internecie ktoś zrobił z tego piosenkę techno.
Jedna fanatyczka która stała pod krzyżem mówiła - "ten krzyż to apel do władz i do społeczeństwO."
"Gdzie jest KSZYSZ?! Gdzie jest KSZYSZ?!"
To pewnie koleżanka jego najbliższa z osiedla.

alexa_b

On lubi robić za nadwornego błazna :D
Beka z niego w CH... :D

cameron_baum

Ale co na tą solóweczkę przylecisz ze stanów i tak poprostu oderwiesz się pedale od tego prucia na czarno azbestu ?
Czym ja sobie zasłużyłem u ciebie że specjalnie dla mnie przylecisz ze stanów ?

tomucho77

Dobre - też chciałem o to spytać. Pewnie już od początku tej "dyskusji" zbiera na bilet. Tylko, czy aby chłopak nie będzie za nim zbyt tęsknił, gdy c_b już zacznie w starym kraju wspinać się na wyżyny sztuk walki?

tomucho77

Zbieram od samego początku pod kościołem żebrze.
Czasem myję szyby w autach na światłach.
Zbieram puszki i makulaturę.

tomucho77

Tak, oderwę się i zobaczymy czy będziesz taki mocny na żywo ośle.