Małgorzata Socha

6,7
9 947 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Socha

No powiedzcie nie jest tak?. Ja sama jej bardzo nie lubię i nigdy nie lubiłam.
Ale popatrzcie sami. Socha gra w co drugim serialu, łazi na wszystkie bankiety ale
powiedz na nią złe słowo to Cię zjedzą. Innych można obrażać ale Socha- święta krowa
. Ma męża, jeszcze się nie rozwiodła, nie ma żadnych skandali na koncie to się ludziom
wydaje jaka to ona idealna nie jest.
Nie można normalnie porozmawiać o jej grze, wyglądzie bo jak Ci się broń boże nie
podoba to znaczy, że jesteś zakompleksiona, zazdrosna(uważasz, że jest brzydka to
zazdrościsz jej brzydoty:):):):)) idt, itp.
Zobaczycie jak zaraz po mnie będą jechać.
Aha, co do mojej opinii. Uważam, że jest kiepską aktorką. Co do "oszołamiającej" roli w
Brzyduli powiem tak: nie jest trudno zagrać głupiutką kobietkę jeśli się nią jest.

tinnyjustiny

Powiem tak znasz ją osobiście ? rozmawiałaś z nią osobiście ? czy te twoje wypociny opierasz tylko na podstawie twojego chorego umysłu, brukowych stron internetoeych w stylu pudelek.pl i kolorowych durnych pisemek ?

Aktorka to zawód a jej praca i dlatego gra w co drugim serialu i dlatego widzimy ją tak często.

"Łazi na wszystkie bankiety" - pewnie dlatego bo jest sławna, piękna i ma kapuchę gdybyś była na jej miejscu robiła byś to samo - w tym miejscu przemawia przez ciebie zazdrość !!!.
"Ma męża, jeszcze się nie rozwiodła, nie ma żadnych skandali na koncie to się ludziom wydaje jaka to ona idealna nie jest" - TO JEST DOPIERO KRETYŃSKI TEKST !!!
Masz jej to za złe że jest szczęśliwa w swoim małżeństwie ?

Tak Polska to jest kraj debili a ich odnośnikiem są skandale tym się te debile żywią.

Reasumując oceniłaś samą siebie tym postem "jesteś głupiutka".

Skoro uważasz ją za marną aktorkę to po co używasz epitetów "święta krowa" i kretyńskich tekstów w stylu "Ma męża, jeszcze się nie rozwiodła, nie ma żadnych skandali na koncie to się ludziom wydaje jaka to ona idealna nie jest".

Przecież można w sposób normalny wystawić jej ocenę 1/10 i podsumować że nie lubię jej a jej aktorstwo nie przypadło mi do gustu.

Ależ skądże ja jestem Polką i mam to we krwwi musze ją obrzucić łajnem żeby nie była "świętą krową"... przecież Polska z tego słynie na cały świat...

"Kto ty jesteś? Polak mały. Duma ojczyzna i naród cały. Polak narzeka na co sie trafi i bez powodu psiaczyć potrafi. A gdy dobrego coś sie przydarzy tego nie poznasz po jego twarzy. Tak z marudzenia naród nam słynie. Chyba pesymizm w żyłach nam płynie. Mnie? Nic nie strzyka, w krzyżu nie łamie, wszystko jest spoko. Świetnie sie bawie. To nie po polsku tak sie wciąż cieszyć? Jeśli to grzech jest, to wole grzeszyć... Kto ty jesteś? Polak mały. Naród w zawiści aż trzęsie sie cały. Zazdrość nas toczy lecz lubie rodaków, niech im sie wiedzie nie mają braków".

tomucho77

Socha mimo, że momentami denerwuje mnie jej osoba jest dobrą aktorką. Fakt pokazywania się na okładkach 'tych' i 'tamtych czasopism może przeszkadzać, ale Janda tez się pokazywała, a jednak klasa sama w sobie.
Seriale w których gra to seriale komediowe w większości i nie jest łatwo zagrać role 'głupiutkiej' bo się 'gra siebie', bo nie jest łatwo zagrać, jak tak to prosze idź na scene i pokaż nam cos, idź na scene i masz ode mnie zadanie aktorskie opowiedz biografie Sochy potem wyraź o niej negatywną opinie i cały czas skacz w tym czasie na skakance na skakance. Potem wróć na filmweb i napisz wrażenia.

A Socha warsztat ma, skończyła Akademię Teatralną, ma doświadczenie a to że jest aktorką serialową to zupełnie inna kwestia

monyczka17

Na skakance i kropka.

tinnyjustiny

I widzisz ;) hehe Było się nie odzywać. Dla mnie Socha jest OK, ale każdy może mieć własną opinię :) I oto właśnie tu chodzi!

tinnyjustiny

No i co nie mówiłam. Po prostu nie można o niej złego słowa powiedzieć.

tinnyjustiny

Ależ oczywiście że można powiedzieć tylko trzeba to zrobić w sposób normalny a nie przypier*alać się do jej małżeństwa i życzyć jej żeby to jej małżeństwo rozpadło się.

tomucho77

Rzeczywiście nie należy komuś życzyć rozpadu małżeństwa, przypomniało jednak się mnie że w którymś wywiadzie albo artykule się przechwalała że jej mąż jest inżynierem. No cóż nikt nie lubi chwalipięt . A zatem na pewno to nie świadczy pozytywnie o pani Małgorzacie. Też nigdy za nią nie przepadałem i nie przepadam. Ilona Ostrowska , Emilia Komornicka, Joanna Żółkowska Agnieszka Dygant to na pewno lepsze aktorki.

Brandon568

Jeszcze mówiła że są z Krzysztofem razem odkąd skończyli 16 lat! Całe życie z jednym mężczyzną?! Od 16 roku życia? To rzeczywiście trochę smutne.

tinnyjustiny

https://www.filmweb.pl/person/Ma%C5%82gorzata+Socha-7587/discussion/Od+czasu+st% C5%82uczki+Maserati+z+autobusem+nie+mog%C4%99+na+jej+pysk+patrze%C4%87.-3253126