Maciej Zakościelny

Maciej Gracjan Zakościelny

7,0
18 285 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Zakościelny

Nie wróżę mu wielkiej kariery, brak mu charakteru, polotu i charyzmy... przynajmniej jeśli chodzi o aktorstwo. Prawdę mówiąc, to nawet ładna buzia mu nie pomaga, bo nawet ładna buzia musi mieć co pokazać, a tutaj niestety...
I kto go w ogóle porównuje do Brada Pitta? To jakiś żart jest.

crejzzzzoola

haha.. xD

żałosne !.

oglądałaś Tylko mnie kochaj albo Dlaczego nie ?!
albo choćby Kryminalnych.. był świetny.

użytkownik usunięty
makaa92

Ja oglądałem i co? Jest po prostu słaby. U mnie 3/10

crejzzzzoola

Brad Pitt to jest przy Zakościelnym Al Pacino. Niestety Maciej Zakościelny jest bardzo drewnianym aktorem, tylko w Kryminalnym jako tako grał.

crejzzzzoola

Maciej Zako i Brad To niezłe ciacha:DDD

crejzzzzoola

Hahaha, ciekawe jaki ty masz talent. Do oceniania gry aktorskiej? Idź obejrzyj calineczkę. Oglądałeś może "Czas Honoru"? Skoro oglądasz tylko komedie romantyczne, bo tak wnioskuje z twojej wypowiedzi, to na jakiej podstawie go oceniasz? Aktor gra w wielu filmach, jednych lepszych, drugich gorszych. Taka praca. Odrób lekcje, zajmiesz się czymś, a nie głupoty wypisujesz.

pensivelane

Uważasz, że osoba o nicku "crejzzzzoola" nie może mieć własnego zdania, po obejrzeniu 2 filmów? Fakt, nie powinno się oceniać aktora po jednym filmie, ale każdy ma prawo oceniać. Ja uważam, że pan Zakościelny nie jest dobrym aktorem, wiecznie gra tak samo - sztywno, bez wyrazu. Wydaje mi się, że On nie potrafi wyrazić dobrze tych emocji jakie ma ukazać.
Ja oglądałam kilka odcinków "Czasu Honoru". Serial może i fajny (chociaż mnie do siebie nie przekonał), ale to, że serial jest "znakomity" nie znaczy, że wszyscy aktorzy w nim grający muszą być znakomici, prawda? :)
Ja nie uważam,że użytkownik "crejzzzzoola" głupoty wypisuje, wręcz przeciwnie - uważam, że Zakościelny nie nadaje się na aktora. :)
Jeśli mogę Ci coś powiedzieć... Nie chcę Cię obrazić, broń Boże, bo nie o to mi chodzi, ale uważam, że źle napisałaś lekko atakując użytkownika lub użytkowniczkę, bo każdy ma prawo wyrażać własne zdanie. A jakby się wszyscy we wszystkim zgadzali, to świat byłby nudny. :)

crejzzzzoola

też uważam, że jest strasznie słaby.
a tego porównywania do Brada Pitta jeszcze nie słyszałam, haha, no nieźle, no to się uśmiałam ;D