Maciej Zakościelny

Maciej Gracjan Zakościelny

7,0
18 283 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Zakościelny

Jest taki słodki i zabójczo przystojny.Uwielbiam go!!Małaszyński niech się schowa!!!

andzia_71_15

Gdzie? Masakra....Zakościelny to nie ten wygląd format co Małach.
Nie ma co porównywać bo nie ma porównania...i cóż z tego że Zakościelny może być prawie jak Paweł....
PRAWIE robi wielką różnicę....
Czasem załuję, że nie ma minusowych punktów na filmwebie...
Zakościelny został oficjalnie 3 bratem Mroczków.... dołączył do Wesołowskiego...:) Możesz stworzyć ich fanklub :P

Aghnessa

Małaszyński to po prostu zero ,ale to zero męskości!Zakościelny górą!!Małaszyński to niech lepiej popakuje na siłowni:):)

andzia_71_15

mimo,że lubię ich obu, to bardziej podoba mi sie Zakościelny...

andzia_71_15

dzidzia śliczna, laski lecą i jest git
a Małaszyński ma przynajmniej męską mordę.

andzia_71_15

Małaszyński to niech lepiej idzie juz na emeryturę!

andzia_71_15

W wieku 30 lat na emeryturę się nie idzie, zresztą Zakościelny by musiał pójść jego śladem..zawsze krok za MAłaszyńskim..taka prawda. Za to ty...możesz iść do przedszkola:P

Aghnessa

Dobrze ja mogę iśc do przedszkola pod warunkiem , że ty najpierw zaliczysz żłobek małolato!I lepiej juz nic nie pisz bo jestes żałosna...!!!!!!!

andzia_71_15

I to właśnie jest żałosne. Swym zachowanie pokazujesz jaka jestes dziecinna ;) Ciekawe ile masz lat;P Siemeczko...pozdrawiam
Starsza (nie twoja) koleżanka
PS konncze to załosna wymiane zdań....lansuj sie gdzie indziej :P

Aghnessa

''lansuj się gdzie indziej'' - ja tez jestem ciekawa ile ty masz lat?!Starsza - hehe dobre , dobre.Dziecko , co ty możesz wiedziec o życiu pszczół? - hehe.Nie masz pojęcia ile mam lat i kim jestem to nie pisz , że jestes starsza!Skończ, skoncz i jeszcze przy okazji żłobek!PS

andzia_71_15

Żeby rozwiązać konflikt mówię do Was!

Jeden i drugi jest lalą jakich mało i jeden i drugi jest wart tyle samo - nic.

andzia_71_15

do tego żaden z nich nie potrafi się golić -.-"

andzia_71_15

a ile wzrostu ma Zakościelny?, wie ktoś, bo wydaje mi się że jest względnie mały. kobiety, wymóg przystojności to według mnie samca m.in. wysoki wzrost, albo przynajmniej więcej niż średni. Ktoś kto ma powiedzmy 172 cm, może być ładny ale już raczej nie przystojny bo jest za mały żeby być przystojnym.

m_listkiewicz

hehe, w ciekawostkach pisze, że ma <cytuję> 184 cm wzrostu ;D
w sumie to ciekawe, ile w tym prawdy ;))
a co do; ''wymóg przystojności to według mnie samca m.in. wysoki wzrost, albo przynajmniej więcej niż średni''- zgadzam się ;)

Ensename373

oj 184??? dobry żart tam napisali:), myślę że tak naprawdę może mieć około 10 cm mniej jesli nie więcej. Niemozliwe żeby miał tyle wzrostu, on jest na bank duzo mniejszy w końcu widziałem go w porównaniu z wieloma aktorami. 184 to może mieć Małaszyński czy Żebrowski ale nie Maciuś:)