Maciek jest super aktorem!!!! Ma dodaek jest baaaaardzo przystojny!!!! Co wy od niego chcecie!?!?!?!
Po pierwsze nie każdemu podoba się gra niektórych aktorów. Zakościelny z tego co wiem jest adorowany głównie przez dziewczyny, z powodu wyglądu i w jakimś stopniu odgrywaniu tej serialowej rólki podkomisarza Brodeckiego. Uważam jednak, że w jego grze widać mało emocji a za to bardziej do przesady kreowaniu pięknych spojrzeń przystojniaka, przeniesionych z dwóch komedii romantycznych do serialu kryminalnego. Być może to się podoba jego fankom. Całkiem nieźle dubbinguje z tego co wiem, ale wyjątek potwierdza reguły. Tylko utalentowani aktorzy młodego pokolenia otrzymali nominację do telekamery a więc Szyc, Kot, Małaszyński i jako uznani przez widzów Gąsowski oraz Włodarczyk. Dlaczego zabrakło Macieja Zakościelnego, który jak piszesz jest super aktorem? Odpowiedź jest prosta. Jego gra trafia tylko do bardzo wąskiego grona odbiorców. Ten post nie jest jakimś zarzutem wobec tego aktora, ani jak to wiele forumowiczów zauważyłem zwykło pisać, iż to zazdrość. Nie zazdroszczę mu wyglądu oraz broń boże jego słabych predyspozycji aktorskich. Takie jest moje zdanie i chyba również Janusza Zatorskiego, króla jak to wyczytałem w Tele Tygodniu komedii romantycznych gdzie w swoim wywiadzie na temat Zakościelnego wypowiedział się cytuję ,,Talent aktorski nie zawsze idzie w parze z męską urodą''. Wywiad dotyczył filmu ,,Dlaczego nie''.
Ej, który to brad pitt a który maciuś zakościelny? :*
Czy w Dlaczego Nie grał ten sam aktor co w Troi? ;/
,,Ej, który to brad pitt a który maciuś zakościelny? :*
Czy w Dlaczego Nie grał ten sam aktor co w Troi? ;/'' cóż bardzo prawdopodobne.
jeszcze jedno pytanie: jak mozna uważać, ze oni są podobni?
'drugi brad pitt' - cos chyba jest nie tak?
A nie uważasz że są podobni do siebie? Od lat (aż wstyd się przyznać), po cichu podkochuje sie w Maćku. Zbieram jego fotografie, kupuję filmy vhs, oczywiście tyle na ile pozwala mój skromny budżet domowy. W ciągu zaledwie paru miesięcy, obejrzałam aż pieć razy pierwzy odcinek "kryminalnych" i powiem znów troszkę zawstydzona:"I WANT MOOOOOOOOOOOORE"
Kocham każdą kolorową prasę w której mogę zobaczyć mojego Maciusia. A jeśli mowa o podobieństwo... Wszyscy o tym mówią, wszyscy to dostrzegają! Nie widzisz tego? Jesli nie, jestem zmuszona napisać: Już Cię nie lubię"!
A nie uważasz że są podobni do siebie? Od lat (aż wstyd się przyznać), po cichu podkochuje sie w Maćku. Zbieram jego fotografie, kupuję filmy vhs, oczywiście tyle na ile pozwala mój skromny budżet domowy. W ciągu zaledwie paru miesięcy, obejrzałam aż pieć razy pierwzy odcinek "kryminalnych" i powiem znów troszkę zawstydzona:"I WANT MOOOOOOOOOOOORE"
Kocham każdą kolorową prasę w której mogę zobaczyć mojego Maciusia. A jeśli mowa o podobieństwo... Wszyscy o tym mówią, wszyscy to dostrzegają! Nie widzisz tego? Jesli nie, jestem zmuszona napisać: Już Cię nie lubię"!
Spadaj, głupia! Też Cię nie lubię. Ja mój skromny budżet domowy przeznaczam na demonstracje "podobienstwo maćka do krzaka jeżyn", ale przegrywam haniebnie przez takich jak Ty!
Jednak mimo wszystko sperma musi pozdrowić plemiczka ;)
Oj, troszkę mnie zbulwersowałaś dziecinko. Krzak jeżyn? czy Ty w ogole wiesz jak wyglądają jeżyny? ;) Nie dziwię się, że przegrywasz. Oj, coraz bardziej Cie nienawidzę.
Własnie dostałam telefon od znajomej z którą codziennie wymieniamy się naklejkami z bravo (oczywiście nie muszę podkreślać kto jest na tych naklejkach), że własnie leci powtórka "Kryminalnych" na polsacie 2. Sama rozumiesz, ale przegapić chocby jeden odcinek tego serialu, to jak pojechać do Paryża i nie zwiedzić placu Pigalle...
No i dupa! Masz mnie, koleżanko/kolego :P Przyznaję się otwarcie, że nie wiem, jak wygladaja jeżyny! Musze wymyslic jakies inne haslo antyreklamowe. Tez Cie nienawidze, podla bestio! Zamiast siedziec na filmwebie, powinnas zajadac sie stronami bravo w strzezonych pomieszczeniach. Jestes zakala ludzkosci, tak, dobrze czytasz, ZAKAŁĄ!!
skad u tak pozbawionej gustu i mózgu osoby, pomysl na super nick?
Ja Cię mam? Oj, proszę Cię! Pewnie bardzo byś chciała, ale niestety...tak wiem, pozbawioną gustu i mózgu osobą możesz jedynie być Ty, bo w odróżnieniu od mojego fajnego nicku, Ty masz bardzo ohydnie beznadziejny. SPERMA??? Czy Ty wiesz co to w ogole jest?
a co do zakościelnego to z przyjemnością dałam 1 a dlaczego bo:
1. kiepsko gra
2. jest przereklamowany
i nie jest wcale taki przystojny :/
Ojej, jak możesz tak w ogole pomysleć, a co dopiero odważyć się napisać takie bzdury tutaj. Macius Zakościelny jest najlepszy. To jego spojrzenie z jakim gra w każdym przewspaniałym filmie, ta charyzma, ten humor. Nie zgadzam się z Tobą że jest przereklamowany. Raczej własnie teraz, zaczyna z wielkim impetem podbijać nasz jakże ubogi światek filmowy. Ta jego pasja z jaką podchodzi do każdej roli, ta jego spontaniczność, moim zdaniem wyróżnia go i to bardzo. I niestety muszę Ci napisać że Maciej Zakościelny jest najprzystojniejszym facetem na tej ziemi - nie umiem tego wytłumaczyć, po prostu tak jest :)
Boże kochany, nie wiem co wy widzicie w tym PANU. Jest tak niesamowicie przereklamowany i tak słodki (ze sie rzygac chce). Co w nim jest takiego wspanialego ??!!?? Rzygac mi sie chce na sam jego widok..... Jak tylko wchodzi jakis gniot z jego udzialem na ekrany to juz wiem ze bedzie to rowna porazka.... Opamietajcie sie... To jest bardzo dobry przyklad na to tak tv ksztaltuje wizerunek "przystojniaka"... A wy sie na to lapiecie...