Maciej Zakościelny

Maciej Gracjan Zakościelny

7,0
18 285 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Zakościelny

Ja jestem jego fanką - przyznaję ;] I pewnie dostanę tu za to niezły ochrzan, ale trudno ;)

Hmmm moim skromnym zdaniem, to Maciek jednak nie jest "Beztalenciem", "Porażką", "Głupkiem", itd. polskiego kina (takich wokreśleń na Jego temat jest strasznie dużo i ok ja nie mam w żadnym wypadku nic do tego,że niektórzy mają takie zdanie, a nie inne}. Owszem Zakościelny pojawił się na naszym ekranie dość szybko i z początku mi się spodobał (pod względem gry) i ja myślę, że hymmm Jest jednak NIEGŁUPIM człowiekiem. Ma SWOJE zdanie nie podszywa się pod nikogo (tak Polski Brad Pitt... Po co ich ze sobą porównywać - są zupełnie różni, każdy ma swoje wady i zalety, po co mówić, że Maciek jest słabym aktorem tylko i wyłącznie z tego powodu, że jest się wielką fanem/fanką Brada? Powiedzcie po co?.. To wyraża tylko to, że nie jesteś Jego prawdziwym fanem/fanką... Bo dlaczego masz niby widzieć tylko tego aktora którego uwielbiasz i nikogo innego?)

Myślę również, że gdyby nie Maciek to czasem nawet nie byłoby się z kogo pośmiać :))))) jak już mówiłam każdy ma swoje wady i zalety i tak będzie do końca świata :] Ale czy komukolwiek nie zdarzyło się zrobić w życiu czegoś głupiego? Fakt, że Zakościelny jest osobą publiczną tylko rozgłośnia Jego niektóre głupie zachowania itd. TO TYLKO CZŁOWIEK.

Także podsumowując - Maciek Zakościelny jednak ZNACZY coś w naszym polskim show biznesie i tyle. Jego anty fani nic na to nie poradzą... JA Go jako człowieka baaaaaardzo szanuję i jest dla mnie dużym autorytetem - naprawdę. A poza tym fajnie jest widzieć młodych i fajnych ludzi na naszych polskich stacjach telewizyjnych. :)

Pozdrawiam gorąco fanów i oczywiście anty fanów Maćka Zakościelnego :) Każdy ma swój gust. Buziaki kochani :*