Madeline Zima

Madeline Rose Zima

6,7
2 012 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Madeline Zima

gdybym taka małoletnią szmato-latawicę spotkała w rzeczywistości, chyba bym wydrapała jej żywcem oczy! Straszliwie irytujący przypadek!

Khiara69

wszyscy głównie znają ją z roli Californication. A tam miala faktycznie niezwykle irytującą rolę i jeszcze ta niec wredna twarz. Dlatego pewnie wiele osób jej tak nie lubi.Też jej kiedyś nie znosiłam. Ale oglądałam z nią parę filmów i mnie przekonała do siebie dość dobrze gra i nawet jej irytująca twarz przestała mi przeszkadzać

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Khiara69

to tylko dowodzi, że dobra z niej aktorka :)

Khiara69

Była bardzo dobrym "dodatkiem" do pierwszego sezonu, w drugim jest trochę zbędna, co zauważyli reżyserzy i usunęli ją w trzecim.

Karid

Jednakże w ostatnim odcinku pojawiła się niestety.

mikamves

Nooo bo główny wątek jest z nią ściśle powiązany. Clifornication to taki dziwny przypadek. Główny wątek -> Długi wątek poboczny -> Połączenie w wątków -> Wątek gówny... itd

Khiara69

właśnie dlatego przestałam oglądać ten serial:P nie mogłam jej znieść:)

ahmojamilosc

Przestać oglądać serial, wspaniały serial, gdzie śmiało mogę powiedzieć, że jest najlepszym jaki oglądałem i oglądam i mam nadzieję będę jeszcze oglądał przynajmniej te 2 sezony, dla głupiej, irytującej, wkurzającej postaci - trochę głupota z twojej strony, nie wiesz co tracisz. Ja się wyżyłem wystawiając jej 1/10 właśnie za rolę i denerwowanie mnie w californication.

h8r3d

Nie rozumiem trochę podejścia w stylu "Ja się wyżyłem wystawiając jej 1/10 właśnie za rolę i denerwowanie mnie w californication"... Czy właśnie nie o to chodziło w kreacji, którą grała? To, że była przy tym tak realnie wkurzająca nie oznacza przypadkiem, że jest dobrą aktorką i dobrze zagrała swoją rolę? To trochę tak jakby dać 1/10 Allowi Pacino za rolę Johna Miltona w "Adwokacie diabła", za to że zagrał czarny charakter i paru ludziom odrobinę "pokrzyżował plany"... Nie twierdzę oczywiście, że Madeline Zima jest aktorką na miarę Pacino, bo tak nie jest i ode mnie nie dostałaby 10, ale myślę, że dawanie komuś 1/10 za granie "wkurzającego" nie jest do końca odzwierciedleniem GRY aktorskiej, a chyba o to chodzi w ocenie aktorów na tym portalu. Oczywiście jeśli jest inaczej i się mylę, to nie było opinii....

daria_c_n

mmm jest bardzo piękna, gra wspaniale i odwrotnie do was oglądam miedzy inny ten serial ze względu na nią. Lubie takich aktorów po których można dostrzec, że grają swoją role bez widocznego wysiłku :) Więc u mnie ma plusa

daria_c_n

Też się zastanawiam skąd ludzie tak chetnie przenoszą cechy z postaci granej przez aktora na jego osobę w realu... Ja osobiście cenie bardzo tych, którzy potrafia zagrać "wredne szmaty" albo "wrednych typów". Z tego zadania w Californication wywwiązała sie znakomicie!

ahmojamilosc

też masz problem,nie oglądać serialu przez jedną osobę.. Ja nie lubie Krzysztofa w "Usta Usta" a nie wyobrażam sobie bym mógł nie dokończyć oglądania serialu :)

Khiara69

Nie zgadzam sie, jest naprawdę bardzo ładna i ma coś w sobie: )

Khiara69

Na początku też tak uważałam, ale po obejrzeniu 3 sezonów stwierdziłam, że jest ona jedną z moich ulubionych postaci Californication ;)

BeautyAndStupid

moją też! czekam na więcej odcinków z nią, jest zabawna i urocza ;)

Khiara69

a ja tam akurat lubię jej postać w Californication,czasami wkurza ale to jak każda laska :D

Khiara69

faktycznie okropna jest a twarz ma jak kapeć ;P po prostu wredna szmata, puszcza się naokoło mści i utrudnia ludziom życie.

Khiara69

dokladnie, niegosc ze irytujaca to jeszcze brzydka, i niestety poza serialem nic jej nie dodaje urody tak wiec wyglad na minus i rola ktora miala w cali takze na minus, nie lubie jej

Khiara69

Zagrać su kę też trudno, bo nie każdy jest z natury zły. Dlatego przy takich rolach zastanawiam sie jaka jest naprawde jej odtwórczyni

Khiara69

Zagrać su kę też trudno, bo nie każdy jest z natury zły. Dlatego przy takich rolach zastanawiam sie jaka jest naprawde jej odtwórczyni

Khiara69

Khiara69 - mmm..no musze przyznac ze nie ujalbym tego lepiej. Podoba mi sie tez jak to ujelas, hehe.

P.S. Nie uwazacie ze ludzie np. urodzeni w 69'roku jak sobie daja na nick ta liczbe jest ciekawie...haha zawsze zastanawiam sie czy to rok czy to drugie... ;)