Mads Mikkelsen

Mads Dittman Mikkelsen

8,6
66 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mads Mikkelsen
desire0

niestety wyprzedany :)

http://mrshanniballecter.tumblr.com/post/53345008284/sylviaplatypus-i-had-a-pres sing-question-for

vampire_knight

hahah swietne :) moze ktos potem odda z dobrej woli to bedzie go jak z promocji wziac? ;)

desire0

co tam promocja - dopłaciłabym! :)

vampire_knight

hahaha, jakby cos, to biore trzy sztuki i place z gory.

Divian

popieram, mogłabym obejrzeć WSZYSTKO, ale to WSZYSTKO z Madsem i kupić go, oczywiście, ale wątpię, żeby lubił młode gówniary :(

JaMajka69

Wydawało mi się, że ten Pan jest mało urodziwy. Jest jedno wytłumaczenie, widocznie zaślepia was iluzja roli jaką gra. Tak samo jak w przypadku Hugh Laurie. Gdyby nie postać cynicznego lekarza nikt by do niego nie wzdychał to samo się tyczy Masdsa :P

Pilaff

Ale przecież tu nawet nie o wygląd chodzi, tylko właśnie o to jak gra, o mimikę twarzy, modulację głosu. Chyba wtedy tak NAPRAWDĘ zakochujemy się w aktorze. Nie każdy musi być słodki czy przystojny. Mads jest męski i ma w sobie urok i czar. To jest piękne.

użytkownik usunięty
desire0

Ah podpisuję się pod tym ;p

desire0

Moje Panie, jak jest tyle chetnych to moze zorganizujemy jakies porwanie bez mozliwosci wplacenia okupu ;) tylko jak sie przyjdzie nim dzielic...to moze mala wojna byc swiatowa ;)

desire0

Porwanie, z racji tego, ze mozna go spotkac na ulicach Kopenhagi, byloby o wiele latwiejsze, niz pozniejsze dzielenie sie nim, masz racje ;)

Divian

teraz to nawet sobie z Wondera nie pozartuje ,on w tym nie zobaczy nic smiesznego

desire0

ja moge go uprowadzic i przekazac tobie :) oczywiscie jakas tam zaliczka bedzie potrzebna .albo dostanie go ta która najwiecej zaplaci

dawid10809

Ojojoj, wielkie to wyzwanie, gdyby fanki mialy sie nim dzielic odplatnie to smialo mozesz nowy oddzial banku otworzyc ;)
A tak powaznie to wspanialy z niego aktor, glowa rodziny, a do tego bestia przystojna. Niesprawiedliwy ten swiat czasem jest... :)

Dobrego dnia zycze Wszystkim!
Pozdrawiam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
dawid10809

Najwyzszy czas chyba skonczyc te zarty. Nie byloby mu milo, gdyby przeczytal o sobie cos takiego.

Divian

dobra przepraszam , mam nadzieje ze tego nie czyta

dawid10809

hehe, moze akurat robi kolacje i przeoczy ten temat. oby ;)

Divian

mozna jakos skasowac post o cenie wywolawczej ?

dawid10809

zgłoś nadużycie :)

more_than_a_woman

zglos naduzycie :) glupio mi jest samemu zglaszac

dawid10809

już zgłosiłam, ale spokojnie też możesz zgłosić ;)

more_than_a_woman

nie lubie przyznawac sie do przewinien ,wole zeby zrobil to ktos inny

dawid10809

poniekąd się już przyznałeś ;P

more_than_a_woman

tak ale nie chce sie bardziej dobijac :(moge sie w jakis sposób przyznac do przestepstwa ale na policje bym sie nie zglosil

dawid10809

to filmweb a nie komisariat ;D

more_than_a_woman

tak ale regulamin serwisu jest prawem

dawid10809

regulamin to regulamin, ale okej jak wolisz, pozdrawiam !

Divian

a czy ja się spinam ? chciałam tylko pomóc...

more_than_a_woman

nie, nie o Ciebie mi chodzilo :) tylko o cala dyskusje. wlasciwie o czyms nieznaczacym :)

Divian

większość dyskusji na FW jest o czymś nieznaczącym ;)

more_than_a_woman

haha, racja

more_than_a_woman

Ciekawe jak mads by sie prezentowal jako Lex Luthor

more_than_a_woman

jak zaczalem ogladac inne filmy z Madsem to doszedlem do wniosku ze on potrafi wcielic sie w role kazdego ,dlatego chce go jako jakiegos bohatera

dawid10809

Mysle ze Pan Mads ma rownie rozwiniete poczucie humoru co my :)

desire0

oby

desire0

Drogie Panie, nie ma się co smutać.... Jak to mówiła kiedyś moja znajoma: "Nie ma takiego wagonika, którego nie dałoby się odczepić" ;D Mr Mads jest po prostu kapitalny. Kiedy go widzę (i słyszę ;) to zaczyna mnie brać, ciśnienie rośnie, gęsia skórka wychodzi itd. Jest mniam mniam mniam mniam :D Damn!

Desire0
Stwierdzam, że Twój pomysł nie jest do końca taki "nieodpowiedni" - haha... Podzieliłybyśmy się jakoś :P U każdej mógłby zostać tak na tydzień (?) Myślę, że to by w zupełności wystarczyło... :D OMG! Jestem okropna! hahaha
PS. Podejrzewam (a nawet jestem pewna), że on nie zna języka polskiego, więc nawet gdyby tutaj zajrzał to i tak by nic nie zrozumiał ;)

Ntx
"...nikt nie ma piękniejszych oczu, kości policzkowych, ust i ząbków przy uśmiechu niż Mads".
W zupełności się zgadzam!!!! :D Jak widzę jego uśmiech to automatycznie mnie samej na twarzy pojawia się banan :D

Pozdrawiam! :)

black617

Pewnie gdyby zrozumial nasze niecne plany to byloby calkiem zabawnie, moze jako jedyne fanki z europy miast uwiedzenia planujemy uprowadzenie hahaha :) Polak pomyslowy jest!

Mysle ze tydzien z Madsem to dobry pomysl, trzeba by zaplanowac mu jakies rozrywki... ;)

Pozdrawiam, dobrego weekendu!

desire0

ja tam mogę go sprowadzić do was ale musiałbym mieć gwarancję że mnie nikt nie wsypie :)

użytkownik usunięty
black617

Oh no ja nie wiem czy tydzień z Madsem byłby wystarczający.. ;p

desire0

Oho, widzę, że nie mnie jedynej się podoba przystojny pan z Danii. Kurczę, jest w nim jakiś niepokojący czar;) Trochę podobny do innego Skandynawa: Viggo Mortensena, nie uważacie?

theMuminki

Ja nie widzę żadnego podobieństwa.

theMuminki

Viggo tak jak Mads to wyjatkowo urodziwy mezczyzna. W sumie to nie wiem skim by pojechac na bezludna wyspe... ale co bym tam z nimi robila to akurat wiem ;)

desire0

przyłączam się do wielbienia ;)

desire0

Szczerze powiem że od "Bonda" szaleję za jego urodą, no urzekł mnie niesamowicie. Potem mi się przypomniało, że go widziałam w Jabłkach Adama, i tak jakoś ta blaszka na nosie mnie rozbawiła i że bardzo dobry z niego aktor. No i się posypało oglądanie filmów z nim. Łysol w Pusherze, potem Zieloni, potem Błyskające,a w międzyczasie ogarnęłam że grał też z moją ulubioną twarzą i głosem numer dwa w królu Arturze czyli Clivem który byłby idealny na Bonda. I wiem mój chłopak się ze mnie śmieje, ale nikt nie ma piękniejszych oczu, kości policzkowych, ust i ząbków przy uśmiechu niż Mads.

ntx

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee en! :))

ntx

ntx, zazdroszcze chlopaka, ktory potrafi sie z tego smiac ;) moj to raczej sie irytuje albo jest zazdrosny haha ;)

Divian

Przeczytałam tego swojego posta ponownie z lekkim zażenowaniem, bo uznałam, że trochę popłynęłam z zachwytami jak jakaś szurnięta małolata, ale skoro tak mi "przyklaskujecie", to czuję się usprawiedliwiona :)
Divian na pocieszenie pokaż chłopowi to:
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Viola+Mikkelsen+Carl+Mikkelsen+0mAW01Rpeu-m.j pg
Szczęśliwa i śliczna rodzinka i żadna polska fanka tego nie zburzy, więc zachwyt jest tylko (niestety..) platoniczny/jednostronny ;]
A widziałyście to: http://madsformikkelsen.tumblr.com/ i to http://www.youtube.com/watch?v=V602AeEcTUE (jego głos!) ?
Pozdrawiam!

ntx

Jestes calkowicie usprawiedliwiona. Ja juz tez od dawna nie mam 'nascie' lat a jednak czasami wpadam w taki zachwyt kims ze szklanego ekranu ;)

Swietny jest ten wywiad, na samym koncu mowi, dlaczego jego malzenstwo trwa juz tyle lat. Urocze, ze facet potrafi mowic o uczuciach tsk otwarcie. http://www.youtube.com/watch?v=sr-2t4mQlmE

No i tak. Aaa, uwielbiam jego glos haha

Divian

On jest dwa razy starszy ode mnie a mimo to jest dla mnie tak seksowny jak mało kto. Sama nie mogę w to uwierzyć. Ten głos, to specyficzne opanowanie. Jest niesamowity. ;P