Magdalena Grąziowska

5,9
1 451 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Grąziowska

straszna w AmbaSSadzie. Sposób jej gry przywiódł mi na myśl szkolne przedstawienia.

Khiara69

Nie zgadzam się. Cały film jest karykaturalnie przesadny, a jej postać po prostu podąża za tą konwencją. Poza tym zauważ, że w rolach komediowych najczęściej obsadza się tzw. aktorki charakterystyczne, wymagania wobec klasycznie pięknych aktorek (jaką jest Grąziowska) są inne, a i tak uwazam, ze wyszła z tej roli obronną ręką.

Khiara69

Widzę, że czepiasz się odtwórców głównych ról Ambassady konsekwentnie.

Khiara69

bzdura - gra tej aktorki to była jedna z najlepszych ról w tym filmie. Super zagrała :) A tak poza tym polecam ten film.

muniekstaszczyk

zgadzam się!

muniekstaszczyk

Fakt, mi osobiście Jej gra podobała się najbardziej. Jedna z niewielu osób, które mnie w tym filmie rozśmieszały... Uważam, że zagrała i wyglądała super!

muniekstaszczyk

100 procent prawdy,bardzo charyzmatyczna.przypomina troche Schejbal w Superprodukcji

Khiara69

i jeszcze jedno - napisałaś o grze tej aktorki już 8 dni temu, chociaż premiera filmu odbyła się dopiero wczoraj :) Ciekawe...........

muniekstaszczyk

bo byłam na pokazie przedpremierowym w kinie Kijów

Khiara69

Reasumując - jesteś zwykłym trollem internetowym. Współczuję......

Khiara69

A ja się zgadzam - ani trochę nie podobała mi się Melania

Khiara69

ja też się zgadzam.. była tragiczna i niesamowicie wkurzająca ze swoim ADHD twarzy... strzelała miny jak niemiec z karabinu... powinno być ostrzeżenie na plakacie "ACHTUNG MINEN!!!"

Khiara69

Też mam podobne odczucia. Aktorsko wypadła tragicznie. Dziewczyna ładna ale talentu to w tym filmie nie pokazała na pewno. Szkoda :(

Azirafael

Fatalna gra aktorska w ambassadzie. Egzaltowana i sztuczna, a w dodatku tak denerwująca mimika i sposób zachowania, że chciało się wyjść z kina.

Sido92

No Oscara to za tą rolę nie dostanie ;)

Azirafael

Mnie wręcz tam irytowała :/ :P

Khiara69

Jej gra aktorska w Ambassadzie była dosyć słaba, ale ogółem film świetny.

Khiara69

sorry, w złym miejscu napisałem :P (Udawajcie że nie ma tego posta)

Khiara69

gratuluje znajomosci tematu..

Khiara69

Moze byla przerysowana i mogla nawet irytowac ale na pewno nie drewniana