Magdalena Piekorz

6,7
227 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Magdalena Piekorz

Jestem ciekaw

użytkownik usunięty

Jestem ciekaw droga Pani, tereści tego scenariusza. Bo jeśli Wszyscy debiutujecie istnieje wielkie niebezpieczeństwo plagiatu. A więc w czym rzecz. Pan Kuczok pisze scenariusz olśniony? Wybiera fragmenty ze swej powieści i czym wypełnia pozostałą część scenariusza? Nowymi pomysłami? Pewnie tak, tylko skąd je zaczerpnoł.
By uniknąć tych i podobnych pytań. Chętnie zapoznał bym się z treścią, zapewne wspaniałej pracy. Choć w ostatnim Pegazie omawianej tak ogólnikowo, że przypomina mi to moją pracę wykonaną i pokazywaną już znacznie wcześniej.
Pełen obaw i zasłyszanych na Woronicza historii, oczekuję z Pani strony na kontakt w celu rozwiania wszelkich moich wątpliwości.
Wierzę że do zobaczenia jacksays@o2.pl

użytkownik usunięty

Pan chyba nie mogl niczego napisac sadzac po ilosci bledow w Pana tekscie.
Pozdrawiam.

Heheh i piszę to wszystko na filmwebie pod jej profilem....to nie jej skrzynka pocztowa, ona raczej tego nie czyta, Psze Pana...

Po całokształcie wypowiedzi podejrzewam , że ostatnią rzecz jaką pan napisał było wypracowanie w gimnazjum ,bo ambitny plan edukacji licealnej najwidoczniej pan odrzucił :D. Proszę nie robić z siebie taniej sensacji ,bo tylko się pan upokarza :)