Maggie GraceI

Margaret Grace Denig

7,1
11 916 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Grace

według mnie Maggie Grace to wschodząca gwiazda kina. miałem okazję oglądać jej grę jedynie w serialu Lost (który jest znakomity) i tą rolą potwierdziła swój talent aktorski, a przy tym jest bardzo ładna. daję 10/10.

orson_4

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja też widziałam ją tylko w "Lost", gdzie dała popis naprawdę dobrego aktorstwa. I oczywiście jest jedną z najpiękniejszych kobiet na wyspie ;) Mam nadzieję, że osiągnie sukces na jaki zasługuje.

Pozdrawiam ;)

orson_4

a jak dla mnie jest najbrzydsza na wyspie.

gutex0

Śmiem się nie zgodzić, jak dla mnie najmniej atrakcyjna na wyspie jest Emilie de Ravin.

dnp

najmniej atrakcyjna to jest aktorka grająca Danielle...

Freja_2

Moim zdaniem najbrzydsza jest Kate, a najładniejsza Claire :)

flexia

Evangeline Lily brzydka? Ciekawe ;) Moim skromnym zdaniem, aktorka grająca Kate jest piękna, aż dziw, że nie zrobiła kariery jako modelka przez "LOST".

dnp

Brzydka? Powstrzymuję się od powiedzienia, że jest najbrzydsza na świecie...

flexia

No cóż, może przemawia przez Ciebie zwyczajna zazdrość, a może naprawdę tak uważasz, w każdym razie, Evangeline zajęła w 2005 roku drugie miejsce w plebiscycie organizowanym przez "Maxim" na najbardziej seksowną kobietę świata. To chyba o czymś świadczy ;)

Peace

dnp

A może poprostu nie podoba mi się typ urody - piegi i niesamowicie wąskie oczka :D?

flexia

moim skromnym żeńskim zdaniem Kate jest najładniejsza na wyspie, ale nie j est piekna, Shan jest zbyt w typie "barbie" jak dla mnie a claire jest przecietna. tyle :P:P

gutex0

a jak dla mnie jest najładniejsza na wyspie.

gutex0

a jak dla mnie jest najładniejsza na wyspie.

orson_4

ja także dałam 10 i nie sądze że jest w typie Barbie, bardzo ją polubiłam chociaż widziałam ją tylko w Lost ;]

Chrupaa

A ja mam wrażenie, że ma taki wyraz twarzy, jakby była ciągle niezadowolona:) Kate rządzi, ale Clarie też nie jest brzydka.

orson_4

"rolą potwierdziła swój talent aktorski" ??? zeby cos potwierdzic musi sie to stac faktem a ona dobra aktorka napewno NIE jest! idzieliscie "mgle"? sie zawiedziecie jej "talentem"...

orson_4

Moim zdaniem zdecydowanie najładniejsza jest Kate. Zresztą jak dla mnie jest jedną z najpiękniejszych aktorek. Claire jest bardzo przeciętna, zaś Shannon wygląda jak lalka barbie. Maggie Grace w Lost mnie bardzo denerwuje, może nie jej gra lecz postać. Kiedy zobaaczyłam Mgłę, stwierdziłam że jest jedną z najgorszych aktorek na świecie... kto widział ten film wie o czym mówię :) We Mgle koszmarna.

orson_4

W "Lost" owszem, nie przeszkadzała mi jej postać, bo dosyć fajnie ją zagrała. Ale "Mgła"... hmm... tu się zastanówmy, jeśli przyjąć, że niesamowicie zabawne bieganie po ekranie i przesadne banie się można nazwać dobrym aktorstwem, to była świetna. Innych filmów z nią nie widziałam, więc się nie wypowiadam.

Pomyluna

Wg. Mgła to bardzo przeciętny film. W Lost Maggie fajnie grała i dlatego jej dałam 10/10.

Magdalena_88

"Maggie Grace w Lost mnie bardzo denerwuje, może nie jej gra lecz postać."
W 1005 się zgadzam;)

Blaczek

Mówicie że jest brzydka bo jej zazdrościcie, drogie panie!!!!!!HA!!!!!!!

Szlifara

Ja uważam, że jest ładna, właściwie wszystkie główne bohaterki "Zagubionych" są ładne, każda na swój sposób. Dla mnie najlepiej wygląda Claire, ale przecież uroda to kwestia gustu.

Natomiast co do jej postaci, to zgadzam się, że jest denerwująca, zwłaszcza na początku, kiedy Shannon nic nie robi i tylko czeka na ratunek, jak jakaś królewna.

Shiny_2

Mnie Shanon na poczatku denerwowala, ale urody- to trzeba przyznac- nie mozna jej odmowic;) Choc w sumie jesli mialabym wybierac najladniejsza z bochaterek filmu to Maggie mialaby konkurencje w postaci Claire, ktora dodatkowo bardzo lubie.

A Kate np. nie trawie.

Chociaz najbardziej z wszykich aktorek Lostowych lubie lubilam i dalej bede lubic Michlle Rodriguez;)

kryptonim_zajec

Jeszcze sie wtrace co do Urody Evangeline- brzydka to moze nie jest, ale odpycha mnie jej typ urody bo jak na nia patrze to mam wrazenie jakbym widziala "myszę";)

orson_4

Kate i Claire są bardzo ładne i mają naturalną urodę. A Maggie jest brzydka, rzeczywiscie taka barbie :D A wo LOST zagrała beznadziejnie, nie wiem jak komuś kto grał w jednym serialu i to tak jeszcze przeciętnie można dać 10... aktorka jest z niej słaba, chociaż może jeszcze sie wykaże więc powstrzymuje się od głosu...

Skylaria

W serialu za nia nie przepadałam ale tak wogóle to jest super babka :)
Pozdrawiam.
=D