Marek Kondrat

Marek Tadeusz Kondrat

8,3
49 855 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Kondrat

Kiedyś uważałem go za całkiem przyzwoitego, jednak ostatecznie bardzo zniechęciła mnie do niego wyniosłośc-pamiętam jego wystąpienie w programie "firma" na TVN, w którym była mowa o formach finansowania inwestycji (chodziło o frenchaising, czy jak to cholerstwo się nie nazywa). Trzymając w ręku koniak mówił mniej więcej:nie może tu przyjśc byle kto z ulicy, chcąc się ogrzac w blasku naszych nazwisk. Bardzo mnie to zraziło, zwłaszcza że z tym tzw. blaskiem pan Kondrat sam się kurwi w telewizji dając się ciągnąc po psich odchodach w reklamie tego czy innego banku. Zwyczajnie po czymś takim nie przekonują mnie jego role. Szkoda. Sądziłem że ktoś taki będzie miał więcej dystansu do siebie, a oczy nie będą mu się tak bardzo świeciły na kasę (zwłaszcza po roli kelnera).
Pozdrawiam,
Łukasz
EoT_

kara_czurin

Szczerze mówiąc, to też kiedyś nic do niego nie miałem, a teraz po prostu go nie znoszę.Widziałem kilka wywiadów z jego udziałem i to jest tak zarozumiały, zblazowany gościu, że szkoda gadać.Nie dosć, że w pewnym momencie non stop grał niemal w każdym filmie i zarobił pewnie na tym sporo kasy, to jeszcze nie nachapał się i wystapił w reklamie.Zapowiedział, że zostawi kino, ale jeśli pojawi sie ciekawa propozycja, to nie odmówi.Sam sobie zaprzecza.Powiedział też kiedyś ,ze rodzime kino już nie potrzebuje nowych aktorów, bo jest już ich dosyć (pewnie pomyślał o sobie).Mnie absolutnie nie będzie żal, jesli juz w niczym nie wystąpi.Wręcz przeciwnie, będę bardzo zadowolony z tego powodu :)