osobiście uważam, że najmniej zasługiwała na oscara spośród piątki nominowanych ale mimo wszystko gratuluje i mam nadzieje, że się nim udławi w sensie oscarem
E tam, dopóki wiem, że bluzgi te nie dotyczą mnie, tylko osoby, która sama je wygłasza, mogę z tym żyć;-)
Ciekawa koncepcja :D w każdym razie mam nadzieje że tamten koleś przestanie już pisać bo tylko zaśmieca forum jednej z najbardziej utalentowanych aktorek dzisiejszego kina.
Sebastanie, zainwestuj w słownik języka polskiego, co trochę wzbogacisz swój język. Samymi kolokwializmami i wulgaryzmami nie zajedziesz za daleko.
To jak kupi sobie słownik języka polskiego, może sprawdzić co to kolokwializm i wulgaryzm:-) Swoją drogą- zapraszam Cię serdecznie na mój blog, gdzie znajdują się m.in. zdjęcia pięknej Marion:-)
Dzięki ale już z dwa miesiące temu je przejrzałem :) i brakuje mi tam tylko tego zdjęcia : http://www.premiere.fr/var/premiere/storage/images/cinema/photos-film/photos-act eur/marion-cotillard/marion-cotillard/11721756-1-fre-FR/marion_cotillard_referen ce.jpg
Może rozpoznasz że jest z filmu ,,Dobry rok"
Przejrzałeś, a śladu po sobie nie zostawiłeś, no wiesz Ty co;-PPPP Dobry rok podobał mi się średnio na jeża, mój ulubiony film z nią to wciąż Miłość na żądanie. Zresztą- mam słabość do francuskiego kina;-)
Hehe. Ok nastepnym razem coś napisze:) No Dobry rok nie jest jakimś świetnym filmem. Taka zwykła komedia romantyczna mimo że jest zakwalifikowana do obyczjowych:) Komedii romantycznych nie lubie ale ta mi się podobała głównie za sprawą Marion:) A mój ulubiony film z nią to oczywiście ,,Niczego nie żałuję". Nie dość że świetna rola Marion to jeszcze biografia niesamowitej Edith którą uwielbiam:)
Francuskie kino... Hmmm tak się zastanawiam. Podaj jakieś przykłady bo nie moge sobie przypomnieć tytułów a oglądałem troche francuskich filmów tylko jakoś nic mi teraz nie przychodzi do głowy.
Ok, już Ci mówię:
Niczego nie żałuję
Miłość na żądanie
Wariaci z Karaibów
Przyjaciel Gangstera
Nieodwracalne
Pianistka
Taxi 1-4
8 kobiet
Ogólnie uwielbiam europejskie kino: duńskie, hiszpańskie, niemieckie, czeskie, ale chyba najbardziej serbskie. Kusturica to mój mistrz:-P
No aż takiej zaćmy nie mam żeby nie wiedzieć że Taxi jest francuskie:) ja też lubie kino europejskie. Oto tylko kilka filmów europejskich które uwielbiam:
Jabłka Adama (Dania)
Życie na podłuchu(Niemcy)
Fałszerze(Austria)
Aha jeszcze jeśli chodzi o francuskie to musisz obejrzeć ,,Trio z Belleville" niesamowity film. Nie ma drugiego takiego.
No i oczywiście jeszcze Cinema Paradiso:) A wspomniałaś o Kusturicy. Właściwie widziałem tylko jeden jego film Arizona Dream. Jakoś mi nie przypadł do gustu ale dzięki niesamowitej roli Vincenta Gallo obejrzałem go do końca.
Arizona dream jest jednym z moich ulubionych filmów. Polecam jednak Czarny kot, biały kot. To komedia, na której z 20 razy spadłam z krzesła. Właśnie się przymierzam do oglądania "Życie Carlita".
A mi jakoś nie przypadła:) Chyba mamy nieco odmienne gusta:) chociaż widze że masz w ulubionych kilka filmów które uwielbiam. Buntownik z wyboru jest moim ulubionym:)
Dzisiaj właśnie znowu obejrzałem już po raz nie wiem który:) chociaż ja niestety mam taki problem że raz albo dwa razy cos obejrze przeczytam posłucham to praktycznie zapamietuje wiekszosc dialogów. I dzisiaj jak oglądałem to starałem się w ogóle nie myśleć bo od razu mi się przypominały następne dialogii:)
paciek - Kurwa spotkaj sie zemna,chuju niemyty!Boisz sie chuju??Wyjebie ci!Moglbym byc twoim ojcem,ale niestety wyprzedzil mnie pies....
No niestety znowu on się przypałętał. Taaak naprawde boje się. Normalnie jak nie wiem co. Tylko dlatego jeszcze nie stoje przed twoimi drzwiami. Odległość w ogóle nie gra tu roli:) echh aż szkoda gadać.
binka1983 - Gdybym,chcial moglym cie przeleciec,ale niechce bo takich jak ty mam ile chce....Wez kurwo stara zainwestoj w wibrator, bo niewytrzymujesz chyba napiecia.Puszczasz sie z ojcem,bratem,kuzynem,dawalas dupy nawet psu.Uspokoj sie,wreszcie....
Drogi Sebastianie- w szkole zawsze mówili- kto uje kreskuje, ten dostaje dwóje. A nie z czasownikami piszemy ZAWSZE oddzielnie. Oj, musisz mieć ciężkie życie, że tylko taka forma zwrócenia na siebie uwagi Ci pozostała. Przykre to...
binka- ja mysle,ze teraz robisz loda ojcu!Zgadlem xD ??? Ulica,chyba ciebie nauczyla,ze niewarto puszczac sie za darmo,tylko za 10 gr.Brawo dojzalas,teraz mozesz to robic za 11 gr.Gratuluje ci serdecznie!
Co ty paciku,myslisz,ze ty bedziesz wyznaczal warunki?Chyba cie pojebalo,ja itak cie znajde chuju!Lepiej wyjedz z kraju,ty nawet sie niedomyslasz w jakie guwno wdeples....
No tak jak sądziłem. Cwaniaczysz bo siedzisz przed komputerem a przyszło by co do czego to pierwszy byś uciekał. Zaczyna mnie to nudzić bo cały czas te same gadki zapodajesz wymyśliłbyś coś nowego.
Boże co za idiota. Nie no ja kończe. Porozmawiamy na innym temacie Blinka bo juz nawet sily nie mam żeby to czytać. Pozdrawiam Cie!
Hahaha. Nie no nie moge : http://www.filmweb.pl/topic/870345/Mam+pytanie+do+dziewczyn%21.html
co za głupie pytanie kogoś kto jeszcze wyraźnie nie dorósł emocjonalnie.
To jak Sebuś, nadal chcesz kupić wszystkie odcinki Szkoły złamanych serc?;-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Twoja stara muwila,ze niema chlopaka w twojej miejscowosc,ktorych niezasmakowalby twojej cipy....:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie rozumiem, dlaczego wszyscy przedstawiciele płci męskiej uważają, że kiedy kobieta/dziewczyna napisze jakąś negatywną opinię o aktorce (nie daj Boże ładnej), to czyni to wyłącznie z zazdrości. Czy faceci naprawdę sądzą, że przez kobiety przemawiają tylko takie "zwierzęce" instynkty??