Tej to nie lubie, jak uwielbiam ASHLEY tak nienaiwdzę MARY_KATE sorry..... Może aktorka i dobra, ale tak se życie zmąciła, śmierć tego jej faceta co go niby zabiła(wiem, że to popularny aktor- nie znam nazwiska:)), anoreksja, wogule od 2005 roku gra w samych głupottach, wogul mi się nie podba w rzadnym samodzielnym filmie! A taka ffajna była...
Mówisz o Heathie Ledgerze? To nie był jej facet, tylko przyjaciel, a ona go wcale nie zabiła, poczytałabyś o tym więcej, to byś wiedziała, jak jest. A za nią trzymam kciuki, żeby pokonała chorobę całkowicie i wróciła do aktorstwa, bo ostatnio rzeczywiście nie najlepiej z nią.
Dusiu jak dla mnie zagięłaś czasoprzestrzeń swoim komentarzem wypełnionym rzetelnymi wiadomościami z pudelka,ogólnym polotem i wzorową ortografią.Nienawidzić człowieka(którego nota bene się nie zna)za jego niepowodzenia i potknięcia w życiu to naprawdę godne pochwały i szacunku podejście :)
Już właśnie miałem napisać o tych błędach ortograficznych ale ktoś mnie wyprzedził :).Normalnie aby poznać człowieka z nim rozmawiam i dopiero wtedy mogę ocenić jaką jest osobą lecz w tym przypadku było to zbędne i przekonałem się odnośnie autora tematu.
chciałam tylko wtrącić, że jeśli ktoś popełnia błędy ortograficzne to nie znaczy że jest złą osobą. Polski język trudny jest :) ale pomijając błędy treść notki świadczy o ignorancji autora. Zawsze lepiej doczytać zanim zacznie się dyskusję :)
A co do Olimpia_Delacour, a co ona zrobiła Heathowi? nie można nie lubić kogoś właściwie nie wiadomo za co. byli przyjaciółmi i nie wiesz czy coś miedzy nimi zaszło. Oby dwoje mieli dużo problemów. Heath nie wytrzymał, MK wciąż walczy i powoli wygrywa miejmy nadzieje :)