Talent tego artysty, za równo wokalny jak i twórczy jest nie do ogarnięcia .... Podziwiam jego Twórczość i ubolewam, że nie można zobaczyć go wraz z zespołem w Polsce :(
Popieram :) Matthew to niesamowity artysta. Piosenki Muse są jak katharsis, wolność i energia... Nie mam pojęcia co on robi na stronie o filmach, ale dodaję do ulubionych, bo nie zrobienie tego było by grzechem ;)
Dokładnie, jak katharsis :)
Do ulubionych też dodałam....
Facet jest niesamowity, głos i cała jego twórczość...
Bellamy jest genialnym muzykiem(widzieliście jak on potrafi grać?), ma cudowny głos, a poza tym jest naprawdę sexi! Pozdrawiam wszystkich fanów:).
ach, chodzący talent i charyzma. a muse uzależnia. od kiedy poznałam ich muzykę, jego głos, i ich umiejętności po prostu nie mogę przeżyć bez ich
No może nie jego,ale to co robi:PP Kochać !! O tak....słuchanie jego głosu sprawia mi niemałą przyjemność i to brzmienie zespołu...XD <zakochana> pozdrawiam Was i ponoć byli w Gdynii ,kiedy o nich nie słyszałam jeszcze?!;(
uwielbiam, kocham...za wszystko...szczegolnie za muzykę która tworzy.te wszystkie zmiany harmoniczne..zaskakujące i przyciągające. poprostu 100% uwielbienia:)
Matt Bellamy po prostu jest geniuszem jeśli chodzi o grę na pianinie, o jego głos i napisane przez niego piosenki... Ale już niedługo będę ich widzieć na żywo!! Na coke live music festival 2010, już nie mogę się doczekać!!