Z wyglądu może i jest sexy ale to co ma w środku...pustka...
Np. to co ost. powiedziała ze angelina jolie jest brzydka...
Mezus,
Gdzie o tym napisano? bo chętnie bym przeczytałam wywiad z Megan. Z góry dziękuję za odpowiedż.
Na kozaczku.
HAHAHAHAHAHAHA, człowieku zmień lekarza. I już się więcej nie wypowiadaj.
A to, że Jolie jest brzydka to żadna nowość.
No juz sie zaczyna... FAN Angeliny - usłyszał o niej złe słowo i juz daje tej osobie która to powiedziała 1..... ej człowieku...Mi Jolie tez sie BARDZO podoba.. :) - oj oj...ma świetne ciało :)
"Z wyglądu może i jest sexy ale to co ma w środku...pustka..."
jak co ma w środku? to, co wszyscy: wątroba, płuca, serce, trzustka, nerki...
Ja tez uwazam, ze Jolie jest brzydka. To bardzo subiektywne. Megan tez ma prawo do wlasnej opinii :)
Acha no i jeszcze jedno faktycznie jolie nie jest taką seks bombą jak się oniej mówi mi osobiście się nie podoba.
być może nie jesteś zbyt obiektywny ze względu na swoje zamiłowania do osoby A. Jolie i przez to twoja ocena jest taka a nie inna, zgadzam się z resztą załogi Megan jest śliczna, i ma jeszcze czas a Angela... a Angela to ma do Cech za darmo :PPP
Ale o co chodzi? Jolie przecież jest jest brzydka, wiec akurat prawde tu rzekła. Chociaż sama też jakos specjalnie mi się nie podoba, więc niech tak nie kozaczy :P
Wy tu skupiacie się na temacie czy Jolie ładna czy nieładna i czy Megan powiedziała prawdę, ale chyba jednak ważniejszy jest sam fakt, że kolega wystawia aktorce ocenę 1/10 nie za jej dokonania aktorskie, talent, dobór ról tylko za to, co powiedziała o Angelinie Jolie (i z tego względu twierdzi, że Megan jest pusta w środku). A co ma piernik do wiatraka? Aktora ocenia się za grę, a nie za życie prywatne i wypowiedzi przeczytane na portalach plotkarskich. Moim zdaniem Megan nie jest dobrą aktorką, ale ta argumentacja z postu u góry mnie powaliła. I nie wygląda to na prowokację.
Jest pusta w środku ? omg ! a co ty ją znasz czy jak ? myślałam że tu się aktorstwo ocenia a nie jej życie prywatne ... a to że powiedziała że Angelina jest brzydka to co ? każdy ma własne zdanie , ale żeby na tej podstawie dać megan 1/10? żałosne
Mi tez sie Jolie nie podoba...
Zreszta czlowieku, jak mozesz pisac, ze jest pusta??? Mozesz tylko posnic o tym, zeby ja poznac i z nia porozmawiac...
Denerwuje mnie to jak ktos pisze, ze ktos jest pusty, a nawet nie mial kontaktu z ta osoba...
Może lepiej pisz komentarze na kozaczku ;)
Łoś? a tak serio to sa rozne gusta xD i serio to zaden facet na tym forum nie wyrzucilby ani jednej ani drugiej z lozka wiec o co sie sprzeczac?
mam wrażenie,że Megan jest kolejną aktorką,której gra będzie polegała wyłącznie na kuszeniu i pokazywaniu swoich wdzięków przed kamerą... W 'transformers' była seksowna,nie powiem,czekam,aż zobaczę 'How to lose friends...' i wtedy się okaże,czy reprezentuje sobą coś więcej,niż tylko ładną buźkę :)
Mi tam się za to Fox podoba , a jaka jest to co tam i tak jej niepoznam nigdy... A Jolie ?? Strasznie chuda sie wydaje, trochę anorektyczka, jak na nią patrzę , naprawdę... I niechce tu nikogo obrazic, mówie to co myślę - a do tego każdy ma prawo :)
zabawne.. Fox mówi, że Jolie jest brzydka, a cały świat okrzyknął Fox ...nową Angeliną.
wychodzi więc na to rachunek prosty; pojechała sama sobie. może to była wypowiedz z serii 'wcale mnie to nie napawa dumą, że przypominam angelinę, bo wg. mnie jest brzydka' ha :)
WTF is that guys?! Megan jest ładną kobietą i wogle, moze jeszcze nie pokazala zbytnio swojego talentu, ale jestem pewny ze pokaze. Angelina? Tez jest piekna kobieta, tyle że z obszerniejszym CV. I panowie doceniam urode megan, ale watpie czy przegnalibyscie z łóżka angie ;] :D
Angelina Jolie brzydka? Trzeba być zazdrosną su*ą żeby tak mówić.
DO AUTORKI TEMATU: ZNASZ JĄ OSOBIŚCIE ŻEBY JĄ OCENIAĆ? Gadałaś z nią aby móc stwierdzić czy jest pusta? Idiotyzm...
btw. jak co to mi się w ogóle nie podoba, żeby nie było że jej bronie
Spokojnie :D
Mi osobiście żadna z nich się nie podoba :D
Jules, w Twojej wypowiedzi jest chyba jakaś sprzeczność.. ale może mi się tylko wydaje ;P
chyba na końcu jest ta sprzeczność :)) o gustach się nie dyskutuje wg jednych jest ładna wg innych brzydka, a zawód aktora taki jest że czasem i to jest ważne więc 5/10 całe 5 pkt za wygląd!
Jest Pusta bo sama kiedys w wywiadzie powiedziała że dostaje role w filmach tylko dlatego że ma fajny tyłek!!!
Megan jest rzeczywiście ładna, ale ciekawe kiedy znikną flesze jak jej twarz wygląda?
Została najpiekniejszą kobięta na Ziemi....
Uważam , że piękna kobieta to taka, która budzi się rano bez makijażu i w blasku słońca jest piękna tak jakby była w makijażu tylko , że bez ^^
A ja oststnio czytałem że panna Fox powiedziała że Angelina jej sie podoba:
"Gdy tylko kończy się któryś z moich związków, zawsze marzę o tym, by stać się dziewczyną Angeliny. Byłabym niesamowicie szczęśliwa - powiedziała Fox."
Czemu wybrała akurat Angelinę?
"Kocham Angelinę Jolie. Jest kimś kogo podziwiam i uważam za największy wzór do naśladowania. Jest moją ulubioną hollywoodzką aktorką. Uwielbiam jej szczerość i to, że nie boi się być sobą. Zawsze mówi dokładnie to, co ma na myśli - wyznała Megan."
Aaaaaa PUDELEKA się czyta ^^ ^^
Tak to prawda ....
Jestem ciekawa czy ta Megan rzeczywiście jest taka głupiutka czy tylko taką udaje...
MEGAN FOX ZOSTAŁA UZNANA ZA ........................
NAJGŁUPSZĄ GWIZDĄ ŚWIATA
Taki zaszczytny tytuł przyznał jej magazyn dla mężczyzn FHM:
- - Amerykanka powala fanów swoją ignorancją za każdym razem, gdy leci promować swoje filmy, poprzez wywiady na czerwonym dywanie i w prasie.
ZGADZAM SIĘ Z TYM W 100%
JEJ LELAWE WYPOWIEDZI SĄ TAK GŁUPIE , ŻE NIE DZIWIĘ SIĘ , ŻE DOSTAŁA TAKI TYTUŁ
Najgłupszą gwiazdą świata jest Paris Hilton, Megan do niej nie dorasta, a w ogóle to po co się kłócić kto jest ładniejszy Megan czy Angelina jak i tak wiadomo, że najładniejsza była, jest i będzie Audrey Hepburn:)