Co to wogole jest? 6 miejsce w liście Top 100 ??!!!
Ogladalam kilka filmów z jej udzialem.
- Dwóch i pół (gdzie gra podrzedna role)
- Wyznania małoletniej gwiazdy (beznadziejny film z Lindsay Lohan)
- Transformers (gniot o robotach przybyłych z odległej galaktyki)
Ona nie jest zadna wybitna aktorka! Przeciez polowa spolecznosci FilmWebu jej nie zna (jesli nie wiecej...). I na dodatek wyprzedziala tak znanych i genialnych aktorów jak:
Tom Hanks
Johnny Depp
Sean Connery
Bruce Willis
Jim Carrey
ŻENADA!!! Co sie tu wogole wyprawia?
właśnie... ile ona ma filmów?? parę...na 6 miejscu??? szczerze?? pierwszy raz ją na oczy widzę:/ a przecież jest wielu naprawde świetnych aktorów (których wymieniłaś)
Jacy z was są debile. Nie zauważyliście że wielu aktorów gdy ''dociągnie'' do 1000 głosów pojawia się w top100? Za tydzień już jej tu nie będzie.
'Tom Hanks
Johnny Depp
Sean Connery
Bruce Willis
Jim Carrey '
Już jej nienawidzę... Mojego Depp'a? <3
(Ale tak na poważnie to lubię Johnn'ego i dla mnie jest on nr 1 za grę aktorską- bo z filmów go poznałam- i nie bierzcie mnie za kolejną fankę krzyczącą: kocham cię)
No to faktycznie debilizm... Ci aktorzy są naprawdę świetni w tym co robią i nie mogą uwierzyć że jakaś (kolejna hollywoodzka) panienka ich 'przewyższa'. Niektórzy jednak nie znają przysłowia 'nie oceniaj ludzi po wyglądzie' ...
'Tom Hanks
Johnny Depp
Sean Connery
Bruce Willis
Jim Carrey '
Już jej nienawidzę... Mojego Depp'a? <3
(Ale tak na poważnie to lubię Johnn'ego i dla mnie jest on nr 1 za grę aktorską- bo z filmów go poznałam- i nie bierzcie mnie za kolejną fankę krzyczącą: kocham cię)
No to faktycznie debilizm... Ci aktorzy są naprawdę świetni w tym co robią i nie mogą uwierzyć że jakaś (kolejna hollywoodzka) panienka ich 'przewyższa'. Niektórzy jednak nie znają przysłowia 'nie oceniaj ludzi po wyglądzie' ...
Do użytkownika: ~piotrek.majes~
Śiwetnie, ze to zauwazyłes. Normalnie jestes genailny, a Twoja aparycja mnie powala...
Ok. Chciales wyrazic swoje zdania, ale zeby tak od razu od "debili" ??
Zastanów sie...
ty sie kate zastanow co piszesz...
jakie wogole znaczenia ma ta lista, ktora zmienia sie z miesiaca na miesiac, w zaleznosci od aktualnego hitu kinowego
po co wogole sie tym interesujesz, na pewno w ten sposob nie dowiedziesz swojej bystrosci i wiedzy na temat kina
Transformers to dla ciebie gniot, a masz w Ulubionych Kod da Vinci? ;)
Do samej Megan nic nie mam. Zagrała przyzwoicie w Transformers, wygląda na sympatyczną dziewuchę, wielką gwiazdą raczej nie będzie, na 1 na pewno nie zasługuje.
A tak poza tym... talentu aktora nie mierzy się zawsze jakością filmów w których gra. W dziełach genialnych trafiają się słabe kreacje, zaś w cieniznach role przynajmniej dobre.
moze dla Cibei Transformers to gniot ;D Ale nei dla mnie ;D
Megan nie oceniam bo widziałam ją w jednym filmie :)
poza tym te całe listy filmweba to jedno wielkie g... i tyle .
też dziwi mnie że znalazła się tak wysoko, tzn. w gruńcie rzeczy nic do niej nie mam, ale dlaczego znajduje sie aż tak wysoko wśród tak dobrych akorów? narazie jeszce w niczym nie zabłysła... sympatyczna, alenie na 6 miejsce, przynajmniej jescze nie.
a i nie zgadzam sie co do zdanie że transformers to gniot!
film przyjemny,dobry. myślę też że gdybys widziała bajke to zmieniłą byś zdanie, to trzeba wejść w ten klimat...
Film był naprawdę dobry.
jak wróciłąm z kina to zupełnie inaczej patrzyłam na swoje auto...;p
Jak na dobrego kumpla;)
Hm... nigdy tego nie robiłem, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)
Dam jej 1/10 tylko dlatego, żebym nie musiał jej już nigdy oglądać w top100.
Pozdrawiam...
Brzozaa - świat zbawisz, nasz Batmanie.
Co do autorki tematu i wszystkich zbulwersowanych - nie bądźcie dziećmi i przestańcie robić cotygodniową zadymę o jakieś pierdoły, które nie mają znaczenia. Od wieków wiadomo, że układ najlepszej setki zależy od aktualnego repertuaru kin, a wy się rzucacie, jakby top100 układany był przez wielkich znawców kina.
Właśnie tez się pytam kogo Ci młodzi stawiają w TOP10 ludzi kina.
Jakby ta aktoreczka weszła na ten portal i zobaczyła siebie w towarzystwie takich legendarnych aktorów jak Brando czy Pacino to by ją chyba co najmnej wykreciło ;).
Nim fani tej panny się na mnie rzucą i obedrą ze skóry zapytam się o argumenty przemawiajace za tym że powinna być w TOP10 obok wielkich aktorów.
Wprost uwielbiam moment czytania komentarzy do moich tematów...(interpretujcie wg woli:) )
do wilczyca: Transformersów jak to nazwałas "bajkę" ogladalam, moja opinia sie sie nie zmieni, uwazam, ze to gniot i tyle...Szanuje tez Twoje zdanie. O gustach sie nie dyskutuje...Ponoć :)
do Gładka: Moje zdanie o Transformers... jak wyżej:) A co do "Kodu...". Film dodałam do ulubionych,bo urzekla mnie fabuła (sama ksiazka jest genialna- moim zdaniem). Oczywiscie wiem, ze nie jest dokladnym odzwerciedleniem powiesci i dla wielu jest beznadziejnym filmem, ale co moge zrobic(?) Podoba mi sie i tyle...Zreszta nie powinnas komentowac tego co lubie, a czego nie. Ja zazwyczaj nie komentuje tego co kto ma w ulubionych,bo to zalezy od gustu danego uzytkownika, ale nie moglam sie powstrzymac. Jesli Ty uwazasz, ze "Kod..." nie jest dobrym filmem to co ja mam myslec o Twoich ulubionych? m.in.
- Atomówki,
- Atomówki- Piaskowy Dziadek,
- Atomówki- Pieski Świat,
- Atomówki- Urodziny Atomówek,
- Bolek i Lolek itd.
Prosze Cie zastanów sie, bo ja uwazam,ze jesli porownywac Kod da Vinci z Atomowkami, to ta pierwsza propozycja jest mistrzostwem kinematografii...
Pozdrawiam... :)
Twoja sprawa, czy ci się podoba "Kod da Vinci" czy nie, zresztą pierwszego zdania w moim poście nie pisałam w 100% poważnie, o czym świadczy uśmieszek z przymrużeniem oka ;) na końcu.
"Kod..." nie spodobał mi się, bo uważam go za film nadęty i udający, że jest filmem ambitnym, choć taki nie jest. Poza tym uważam, że jedynym aktorem, który zagrał w nim dobrze, jest sir Ian McKellen. Reszta znajduje się poniżej przyzwoitego poziomu. W "Kodzie..." podobały mi się również zagadki, ale to raczej zasługa Browna, a nie Howarda.
Co do "Atomówek" i "Bolka i Lolka", mam je w "Ulubionych", bo są częścią mojego dzieciństwa, w związku z czym mogę je oglądać bądź mieć w Ulubionych bez wrażenia obciachu. Mają dobrą kreskę, porządną fabułę (uwzględniając fakt, że są dla dzieci), sprawną reżyserię i - w przypadku Atomówek - świetny dubbing (zarówno w wersji oryginalnej, jak i polskiej). Poza tym bardzo rzadko się spotykałam z tym, by któryś z odcinków sprawiał wrażenie, iż jego twórcy sami nie wiedzieli, jaki efekt końcowy chcą otrzymać. Przy "Kodzie..." miałam takie wrażenie niemal cały czas.
De gustibus...
Pax.
"- Atomówki,
- Atomówki- Piaskowy Dziadek,
- Atomówki- Pieski Świat,
- Atomówki- Urodziny Atomówek,
- Bolek i Lolek itd. "
To było mocne... ;)
Nie chce kwestionować tego co kto ma w ulubionych, bo to tylko i wylacznie jego sprawa. Kazdy ma inny gust (niektórzy lubia ekranizacje ciekawych powiesci, a inni kreskowki o istotach ktore ratuja miasto czyli Bójka, Bajka i Brawurka- Atomówki). Jedank to nie ja zaczela. I nie bede tu wypowiadac jakiejs "wojny" na słowka jak niektorzy uzytkownicy.
Mam nadzieje ze temat zakonczony, bo Megan Fox (jak wczesniej zapowiedział "genialny" piotrek.majes) juz nie zajmuje 6 miejsca. Całe szczescie...:)
POZDRAWIAM:)
"Mam nadzieje ze temat zakonczony, bo Megan Fox (jak wczesniej zapowiedział "genialny" piotrek.majes) juz nie zajmuje 6 miejsca. Całe szczescie...:)" - napisałam tylko że jast na 6, może to się szybko zmienia...
I tu Cie zaskocze, ze ogladalam "Chirurgów" konkretnie 1 sezon (kolejne czescie byl juz nudne i naciagane).
Wiecz co, ja myslalam, ze tu raczej sie ocenia umiejetnosci aktorskie, a nie "słodką buźkę" ...
Zresztą to jest forum o Megan. Jak chcesz jeszcze cos ciekawego powiedziec to wstrzymaj sie, albo przenies sie na strone o Patricku.
Kochana, to jest filmweb, tu się nie patrzy na kunszt aktorski.
Uświadomię Cię raz jeszcze, to forum, na którym mam prawo pisać o czym chcę, a skoro sama zaczęłaś offtop o Patricku, to mnie teraz, z łaski swojej, nie gaś.
Ale ona ma racje - tu się nie patrzy na wygląd, a tym bardziej buźkę, tylko na grę i jak sama nazwa mówi: film. A nie moda, czy inne takie.
do Abderyta: Moja droga jesli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to prosze bardzo, droga do podstawowki wolna...Wiesz ja mam propozycje, weź Ty sobie jeszcze raz przeczytaj moj pierwszy wpis o Patricku, a potem zapytaj kogoś mądrego z grona Twoich znajomych czy ich zdaniem FilmWeb jest do oceniania "ślicznych buziek" czy "kunsztu aktorskiego" ....
do madzia: dzieki za przyznanie racji:) Pozdrawiam!:)
Kate, słonko, o moje czytanie ze zrozumieniem, to Ty się nie martw, chyba masz większe problemy, prawda?
Co do mojego wtrącenia o ocenach na podstawie wyglądu, którego Ty, jak i koleżanka wyżej widocznie nie zrozumiałyście - nie musisz mnie uświadamiać, po czym ocenia się aktora, na tyle opóźniona w rozwoju nie jestem, przykro mi, że Cię zawiodłam. A Ty chyba naprawdę nie jesteś na tyle naiwna, że wierzysz w filmwebową społeczność, która poczuwa się do obowiązku bycia znawcą kina i ocenia aktora po umiejętnościach? Filmweb, to zbiór dzieci, sfrustrowanych nastolatek/nastolatków z burzą hormonów, które pierwsze, co widzą, to śliczna facjata, więc co im tam, dadzą dziesięć. Dlatego top 100 wygląda, jak wygląda, więc naprawdę bawi mnie Twoje oburzenie i konsternacja. (Skoro tak Ci zależy na ocenach adekwatnych do umiejętności, to zniknij z Filmweb'a, bo się marnujesz.)
I to Ci tłumaczę od kilku postów, także sama widzisz, kto tu z czym ma problem.
Powodzenia w walce z wiatrakami i bulwersowaniem się z powodu pierdół, które dla połowy narodu są oczywiste.
A mój nick się odmienia, gdybyś nie zauważyła.
Moja droga AbderytKO (odmienilam!- hura!!)
Nie jestem naiwna i musisz mnie uświadamiac co do chwiejności emocjonalnych niektórych uzytkowników. Dokladnie wiem jacy ludzie przesiaduja na tej stronie i wiem rowniez, ze nie kazdy ocenia talent aktorski (wystarczy popatrzec na wielkie fanki "sweet" Zaca Efrona (odmieniłam!).
No i nie martw sie...Nie znarnuje sie:) Dam sobie rade! :)
" Powodzenia w walce z wiatrakami i bulwersowaniem się z powodu pierdół, które dla połowy narodu są oczywiste"
DZIEKUJĘ BARDZO! :)
A co do Twojej umiejetnosci czytania... No wiesz, moge to wnioskowac rowniez po Twoim nicku- Abderyta (przeciez wiesz co to oznacza).
Pozdrawiam!
Kurdę, strasznie sie przejełam.... :(
Złośliwie ironizować nie musisz, to typowe dla tych głupiutkich nastolatek, które filmweb okupują, kochanie.
Wszystkich oceniasz na podstawie nicków?