Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co to wogole jest? 6 miejsce w liście Top 100 ??!!!
Ogladalam kilka filmów z jej udzialem.
- Dwóch i pół (gdzie gra podrzedna role)
- Wyznania małoletniej gwiazdy (beznadziejny film z Lindsay Lohan)
- Transformers (gniot o robotach przybyłych z odległej galaktyki)

Ona nie jest zadna wybitna aktorka! Przeciez polowa spolecznosci FilmWebu jej nie zna (jesli nie wiecej...). I na dodatek wyprzedziala tak znanych i genialnych aktorów jak:
Tom Hanks
Johnny Depp
Sean Connery
Bruce Willis
Jim Carrey

ŻENADA!!! Co sie tu wogole wyprawia?

kate88_2

właśnie... ile ona ma filmów?? parę...na 6 miejscu??? szczerze?? pierwszy raz ją na oczy widzę:/ a przecież jest wielu naprawde świetnych aktorów (których wymieniłaś)

kate88_2

Jacy z was są debile. Nie zauważyliście że wielu aktorów gdy ''dociągnie'' do 1000 głosów pojawia się w top100? Za tydzień już jej tu nie będzie.

kate88_2

'Tom Hanks
Johnny Depp
Sean Connery
Bruce Willis
Jim Carrey '

Już jej nienawidzę... Mojego Depp'a? <3
(Ale tak na poważnie to lubię Johnn'ego i dla mnie jest on nr 1 za grę aktorską- bo z filmów go poznałam- i nie bierzcie mnie za kolejną fankę krzyczącą: kocham cię)

No to faktycznie debilizm... Ci aktorzy są naprawdę świetni w tym co robią i nie mogą uwierzyć że jakaś (kolejna hollywoodzka) panienka ich 'przewyższa'. Niektórzy jednak nie znają przysłowia 'nie oceniaj ludzi po wyglądzie' ...

Nieaktywny_2

Sory że dwa razy dodałam... ;/

kate88_2

'Tom Hanks
Johnny Depp
Sean Connery
Bruce Willis
Jim Carrey '

Już jej nienawidzę... Mojego Depp'a? <3
(Ale tak na poważnie to lubię Johnn'ego i dla mnie jest on nr 1 za grę aktorską- bo z filmów go poznałam- i nie bierzcie mnie za kolejną fankę krzyczącą: kocham cię)

No to faktycznie debilizm... Ci aktorzy są naprawdę świetni w tym co robią i nie mogą uwierzyć że jakaś (kolejna hollywoodzka) panienka ich 'przewyższa'. Niektórzy jednak nie znają przysłowia 'nie oceniaj ludzi po wyglądzie' ...

kate88_2

Do użytkownika: ~piotrek.majes~
Śiwetnie, ze to zauwazyłes. Normalnie jestes genailny, a Twoja aparycja mnie powala...

Ok. Chciales wyrazic swoje zdania, ale zeby tak od razu od "debili" ??

Zastanów sie...

kate88_2

ty sie kate zastanow co piszesz...

jakie wogole znaczenia ma ta lista, ktora zmienia sie z miesiaca na miesiac, w zaleznosci od aktualnego hitu kinowego

po co wogole sie tym interesujesz, na pewno w ten sposob nie dowiedziesz swojej bystrosci i wiedzy na temat kina

kate88_2

Transformers to dla ciebie gniot, a masz w Ulubionych Kod da Vinci? ;)

Do samej Megan nic nie mam. Zagrała przyzwoicie w Transformers, wygląda na sympatyczną dziewuchę, wielką gwiazdą raczej nie będzie, na 1 na pewno nie zasługuje.

A tak poza tym... talentu aktora nie mierzy się zawsze jakością filmów w których gra. W dziełach genialnych trafiają się słabe kreacje, zaś w cieniznach role przynajmniej dobre.

kate88_2

moze dla Cibei Transformers to gniot ;D Ale nei dla mnie ;D

Megan nie oceniam bo widziałam ją w jednym filmie :)

poza tym te całe listy filmweba to jedno wielkie g... i tyle .

kate88_2

Spokojnie ludzie!!!!!1 w przyszlym miesiacu spadanie ponizej pierwszej setki zobaczycie

przemek_was

też dziwi mnie że znalazła się tak wysoko, tzn. w gruńcie rzeczy nic do niej nie mam, ale dlaczego znajduje sie aż tak wysoko wśród tak dobrych akorów? narazie jeszce w niczym nie zabłysła... sympatyczna, alenie na 6 miejsce, przynajmniej jescze nie.

a i nie zgadzam sie co do zdanie że transformers to gniot!
film przyjemny,dobry. myślę też że gdybys widziała bajke to zmieniłą byś zdanie, to trzeba wejść w ten klimat...
Film był naprawdę dobry.
jak wróciłąm z kina to zupełnie inaczej patrzyłam na swoje auto...;p
Jak na dobrego kumpla;)

Wilczyca_6

Hm... nigdy tego nie robiłem, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)
Dam jej 1/10 tylko dlatego, żebym nie musiał jej już nigdy oglądać w top100.
Pozdrawiam...

brzozaa

Brzozaa - świat zbawisz, nasz Batmanie.
Co do autorki tematu i wszystkich zbulwersowanych - nie bądźcie dziećmi i przestańcie robić cotygodniową zadymę o jakieś pierdoły, które nie mają znaczenia. Od wieków wiadomo, że układ najlepszej setki zależy od aktualnego repertuaru kin, a wy się rzucacie, jakby top100 układany był przez wielkich znawców kina.

użytkownik usunięty
kate88_2

Właśnie tez się pytam kogo Ci młodzi stawiają w TOP10 ludzi kina.
Jakby ta aktoreczka weszła na ten portal i zobaczyła siebie w towarzystwie takich legendarnych aktorów jak Brando czy Pacino to by ją chyba co najmnej wykreciło ;).

Nim fani tej panny się na mnie rzucą i obedrą ze skóry zapytam się o argumenty przemawiajace za tym że powinna być w TOP10 obok wielkich aktorów.

kate88_2

Wprost uwielbiam moment czytania komentarzy do moich tematów...(interpretujcie wg woli:) )

do wilczyca: Transformersów jak to nazwałas "bajkę" ogladalam, moja opinia sie sie nie zmieni, uwazam, ze to gniot i tyle...Szanuje tez Twoje zdanie. O gustach sie nie dyskutuje...Ponoć :)

do Gładka: Moje zdanie o Transformers... jak wyżej:) A co do "Kodu...". Film dodałam do ulubionych,bo urzekla mnie fabuła (sama ksiazka jest genialna- moim zdaniem). Oczywiscie wiem, ze nie jest dokladnym odzwerciedleniem powiesci i dla wielu jest beznadziejnym filmem, ale co moge zrobic(?) Podoba mi sie i tyle...Zreszta nie powinnas komentowac tego co lubie, a czego nie. Ja zazwyczaj nie komentuje tego co kto ma w ulubionych,bo to zalezy od gustu danego uzytkownika, ale nie moglam sie powstrzymac. Jesli Ty uwazasz, ze "Kod..." nie jest dobrym filmem to co ja mam myslec o Twoich ulubionych? m.in.
- Atomówki,
- Atomówki- Piaskowy Dziadek,
- Atomówki- Pieski Świat,
- Atomówki- Urodziny Atomówek,
- Bolek i Lolek itd.

Prosze Cie zastanów sie, bo ja uwazam,ze jesli porownywac Kod da Vinci z Atomowkami, to ta pierwsza propozycja jest mistrzostwem kinematografii...

Pozdrawiam... :)

kate88_2

Twoja sprawa, czy ci się podoba "Kod da Vinci" czy nie, zresztą pierwszego zdania w moim poście nie pisałam w 100% poważnie, o czym świadczy uśmieszek z przymrużeniem oka ;) na końcu.

"Kod..." nie spodobał mi się, bo uważam go za film nadęty i udający, że jest filmem ambitnym, choć taki nie jest. Poza tym uważam, że jedynym aktorem, który zagrał w nim dobrze, jest sir Ian McKellen. Reszta znajduje się poniżej przyzwoitego poziomu. W "Kodzie..." podobały mi się również zagadki, ale to raczej zasługa Browna, a nie Howarda.

Co do "Atomówek" i "Bolka i Lolka", mam je w "Ulubionych", bo są częścią mojego dzieciństwa, w związku z czym mogę je oglądać bądź mieć w Ulubionych bez wrażenia obciachu. Mają dobrą kreskę, porządną fabułę (uwzględniając fakt, że są dla dzieci), sprawną reżyserię i - w przypadku Atomówek - świetny dubbing (zarówno w wersji oryginalnej, jak i polskiej). Poza tym bardzo rzadko się spotykałam z tym, by któryś z odcinków sprawiał wrażenie, iż jego twórcy sami nie wiedzieli, jaki efekt końcowy chcą otrzymać. Przy "Kodzie..." miałam takie wrażenie niemal cały czas.

De gustibus...

Pax.

kate88_2

"- Atomówki,
- Atomówki- Piaskowy Dziadek,
- Atomówki- Pieski Świat,
- Atomówki- Urodziny Atomówek,
- Bolek i Lolek itd. "

To było mocne... ;)

kate88_2

Nie chce kwestionować tego co kto ma w ulubionych, bo to tylko i wylacznie jego sprawa. Kazdy ma inny gust (niektórzy lubia ekranizacje ciekawych powiesci, a inni kreskowki o istotach ktore ratuja miasto czyli Bójka, Bajka i Brawurka- Atomówki). Jedank to nie ja zaczela. I nie bede tu wypowiadac jakiejs "wojny" na słowka jak niektorzy uzytkownicy.
Mam nadzieje ze temat zakonczony, bo Megan Fox (jak wczesniej zapowiedział "genialny" piotrek.majes) juz nie zajmuje 6 miejsca. Całe szczescie...:)

POZDRAWIAM:)

kate88_2

Nadal jest na 6...

Nieaktywny_2

I co w związku z tym?

Abderyta

"Mam nadzieje ze temat zakonczony, bo Megan Fox (jak wczesniej zapowiedział "genialny" piotrek.majes) juz nie zajmuje 6 miejsca. Całe szczescie...:)" - napisałam tylko że jast na 6, może to się szybko zmienia...

kate88_2

Megan spadła z 6 miejsca...Teraz jest tam Patrick Dempsey...
TEZ nie mam pojecia dlaczego...(?)

kate88_2

Więc obejrzyj "Chirurgów" i popatrz na jego uroczą buźkę - znajdziesz odpowiedź.

kate88_2

I tu Cie zaskocze, ze ogladalam "Chirurgów" konkretnie 1 sezon (kolejne czescie byl juz nudne i naciagane).
Wiecz co, ja myslalam, ze tu raczej sie ocenia umiejetnosci aktorskie, a nie "słodką buźkę" ...

Zresztą to jest forum o Megan. Jak chcesz jeszcze cos ciekawego powiedziec to wstrzymaj sie, albo przenies sie na strone o Patricku.

kate88_2

Kochana, to jest filmweb, tu się nie patrzy na kunszt aktorski.
Uświadomię Cię raz jeszcze, to forum, na którym mam prawo pisać o czym chcę, a skoro sama zaczęłaś offtop o Patricku, to mnie teraz, z łaski swojej, nie gaś.

Abderyta

Ale ona ma racje - tu się nie patrzy na wygląd, a tym bardziej buźkę, tylko na grę i jak sama nazwa mówi: film. A nie moda, czy inne takie.

kate88_2

do Abderyta: Moja droga jesli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to prosze bardzo, droga do podstawowki wolna...Wiesz ja mam propozycje, weź Ty sobie jeszcze raz przeczytaj moj pierwszy wpis o Patricku, a potem zapytaj kogoś mądrego z grona Twoich znajomych czy ich zdaniem FilmWeb jest do oceniania "ślicznych buziek" czy "kunsztu aktorskiego" ....

do madzia: dzieki za przyznanie racji:) Pozdrawiam!:)

kate88_2

Kate, słonko, o moje czytanie ze zrozumieniem, to Ty się nie martw, chyba masz większe problemy, prawda?
Co do mojego wtrącenia o ocenach na podstawie wyglądu, którego Ty, jak i koleżanka wyżej widocznie nie zrozumiałyście - nie musisz mnie uświadamiać, po czym ocenia się aktora, na tyle opóźniona w rozwoju nie jestem, przykro mi, że Cię zawiodłam. A Ty chyba naprawdę nie jesteś na tyle naiwna, że wierzysz w filmwebową społeczność, która poczuwa się do obowiązku bycia znawcą kina i ocenia aktora po umiejętnościach? Filmweb, to zbiór dzieci, sfrustrowanych nastolatek/nastolatków z burzą hormonów, które pierwsze, co widzą, to śliczna facjata, więc co im tam, dadzą dziesięć. Dlatego top 100 wygląda, jak wygląda, więc naprawdę bawi mnie Twoje oburzenie i konsternacja. (Skoro tak Ci zależy na ocenach adekwatnych do umiejętności, to zniknij z Filmweb'a, bo się marnujesz.)
I to Ci tłumaczę od kilku postów, także sama widzisz, kto tu z czym ma problem.

Powodzenia w walce z wiatrakami i bulwersowaniem się z powodu pierdół, które dla połowy narodu są oczywiste.
A mój nick się odmienia, gdybyś nie zauważyła.

kate88_2

Moja droga AbderytKO (odmienilam!- hura!!)
Nie jestem naiwna i musisz mnie uświadamiac co do chwiejności emocjonalnych niektórych uzytkowników. Dokladnie wiem jacy ludzie przesiaduja na tej stronie i wiem rowniez, ze nie kazdy ocenia talent aktorski (wystarczy popatrzec na wielkie fanki "sweet" Zaca Efrona (odmieniłam!).
No i nie martw sie...Nie znarnuje sie:) Dam sobie rade! :)

" Powodzenia w walce z wiatrakami i bulwersowaniem się z powodu pierdół, które dla połowy narodu są oczywiste"

DZIEKUJĘ BARDZO! :)

A co do Twojej umiejetnosci czytania... No wiesz, moge to wnioskowac rowniez po Twoim nicku- Abderyta (przeciez wiesz co to oznacza).

Pozdrawiam!

Kurdę, strasznie sie przejełam.... :(

kate88_2

Złośliwie ironizować nie musisz, to typowe dla tych głupiutkich nastolatek, które filmweb okupują, kochanie.
Wszystkich oceniasz na podstawie nicków?

kate88_2

tak zwięzle i krotko...Nikogo!

I zawiodę Cie nie jestem typową, glupiutka nastolatka...ani zadnym Twoim kochaniem..ok?

Zakonczmy ten hhmm... nierowny pojedynek. Bo nasze posty mozne teraz nazwac tylko:
PRZEWAGA TRESCI NAD FORMĄ...

Pozdrawiam:)