może ty nas w końcu opuścisz? oglądałam transformers i wiesz ta twoja Megan też ma ciągle gębę otwartą, chyba po to żeby zabłyszczeć nowym uzębieniem
Bo ma ładne zęby. A Kristen ma siekacze jak u bobra.
Same odpuśćcie. Wkurzacie się jak jadę po Kryśce,a po Megan wam wolno.
Normalne ma zęby. Zresztą , co ma kobieta zrobić? Strzelić sobie nowe uzębienie tak jak Megan? A może proteza?
I nie, to właśnie ty masz problem. Bo nie potrafisz zrozumieć, że ktoś ma inne zdanie.
protezę miała twoja cudowna Monroe. :)
Zresztą,nie tylko ja mówię o zębiskach Kristen. Ktos to wcześniej zauważył.
Tak,Ty nie potrafisz zrozumieć,że ktoś ma inne zdanie i może się Megan podobać.
Skąd wiesz? Wyczytałaś to na kozaczku? A może jakieś inne ' wiarygodne ' źródło?
z filmweb. Zresztą,to wiadome. I była naturalną brunetką. Uważasz za stosowne farbowanie włosów na biało?Przecież cenisz naturę !
nie popadaj ze skrajności w skrajność. -,- mówiąc '' natura '' miałam na myśli brak operacji, silikonów, czy botoksu, czy pomarańczowej jak marchewka z pudru twarzy.
farba to inna sprawa, tak samo jak np. czerwona szminka, czy tusz na rzęsach. -,-
okej. Ale jak Monroe miała operację,to powinnaś coś na to powiedzieć. :) a to twoja idolka.
poza tym,farba to też coś. Zmienienie swojego naturalnego koloru włosów. Monroe powinna być naturalną brunetką!
odezwała się fanka miss operacji plastycznych..
farba to nic złego. sama się kiedyś przefarbowałam, ale nie na stałe.
o,dziwne. Farba to nie natura. ;) natura to jest piękno bez żadnych upiększaczy .
ale wyglądałam naturalnie.
to co innego niż makijaż co można zdzierać szpachelką.
eee. Natalia Viodanova, Gemma Ward, Vlada Roslyakova, JAC, Frąckowiak. Ale żeby nie było, ze same modelki to Rita Hayworth i Elizabeth Taylor. Z tych młodych aktorek nie mam ulubionej.
I proszę. Możesz krytykować. Chętnie wysłucham. :)
tych modelek to nie znam. A Rita i Elizabeth Taylor... no,no. ;) nie skrytykuję.
na serio żadnej nie znasz? :D
i o ja. pierwszy raz niczego nie skrytykowałaś! normalnie szacun, dziewczyno.
bo to są świetne aktorki. I nie tylko krytykuję Stewart. Nie podoba mi się też Taylor Swift. Ma coś z lisa.
tak. wygląda na wredną. ale muszę przyznać, że włosy ma świetne. ( mimo tego, że zniszczone. :D ) .
http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/34078.jpg
przypatrz się. u góry są.
ale dziwne, że na dole ma ładne. chyba odwrotnie powinno właśnie być. bo na górze ich nie kręci, tylko raczej od połowy ich długości. a zresztą..
zresztą faktycznie. filmweb to prawdziwa kopalnia wiedzy.
i wiedziałam od dawna , ze jest naturalną brunetką. co w tym złego? ; )
a co do zębów, siekacze przeważnie są dłuższe od pozostałych, Kristen ma ładne naturalne zęby, a nie świeci sztucznością jak twoja " piękna" Megan
jest piękna. Nawet anty-fan musi to przyznać.
W Zmierzchu straszyła swoimi dwoma jedynkami. Kształt jak u bobra.Identyko.
Przypatrz się. Np. w scenie w szpitalu,bo wypadku Isabelli.Kiedy Bella oczekuje wyjaśnień od Edwarda. :) ma na sobie biały sweterek.
niekoniecznie, bo każdy lubi co innego. dla mnie Kristen jest piękna. ;) dzisiaj się jeszcze w tym przekonaniu utwierdziłam. zdecydowanie ma w sobie '' to coś '' .
i do cholery, jak tak Ci się nudzi, żeby czepiać się cudzych zębów, to wyjdź się przewietrz.
Też się czepiasz. A to,co wczoraj robiłaś,było chamskie. ;)
Moje zęby są ładne.
o tak. Kryśka faktycznie nie ma ust. Utwierdziłam się w tym przekonaniu,jak zobaczyłam nowsze fotki . ;)
A co wczoraj zrobiłam, przypomnij mi? znalazłam Cię na nk? :D
I tak. Szczególnie podoba mi się Twój pomarańczowy strój..
I kurcze, nie ma ust.. To chyba jakiś wyjątek genetyczny, bo myślałam, że wszyscy mają usta.