Głosujcie na Megan Fox w magazynie AskMen. Jest jak narazie na drugim miejcu.W top 99 w 2009 roku!!! Jesli jestescie fanami Megan Fox.Ubustwiacie jej urodę to głosujcie na stronie: http://www.askmen.com/specials/2009_top_99/megan-fox-2.html
Z góru DZIEKI!!!
Nie udaję. Ja tylko pytam....
Nie próbuję tutaj też uświadamiać, wygłaszać swoich racji i nakłaniać kogoś to takiego myślenia jak ja itp:)
Także tylko Ci się wydaje :)
Wiesz co to znaczy kazać facetowi czekać sex ?Jeśli miedzy nami wszytko było ok,byłem z nią szczery nie chciałem popędzać mimo iż wszystko się we mnie dosłownie gotowało to jakoś wytrzymywałem .............ale w końcu pękłem i ta bajka nie miała szczęśliwego zakończenia ;/
Jeśli chcesz kierować do mnie jakieś teksty to z kulturą...mnie rodzice wychowali a nie "uchowali" :)
Asia nie była powazna i tego nie kryła a ona to jak taka hmmmm,,,,zakonnica choć jej fota temu przeczy:)
Aśka poważna? Prędzej bym powiedział że jest troszkę szalona :)
Co do kenga to wróże...............a zresztą.
Dla Ciebie to mogę być nawet Matką Teresą z Kalkuty :)
Jestem protekcjonalna( ale tylko jeśli chodzi o Ciebie),bo mnie drażnisz:) to źle?
Nie wiem czy w ogóle kiedyś się o coś kłóciliśmy,prędzej "wymienialiśmy poglądy" co do stosunków damsko-męskich.
Nie wliczaj w to krzyrzaka-izabelki.
To ten krzyrzak nadal rozsiewa tutaj negatywną energię ?
Myślałam, że już go dawno usunęli z tego FW :(
Nie wiem czemu, ale ja Cię zapamiętałam gdy się udzielałeś w innych tematach i to na pewno nie było dwa razy.
Zresztą, to już nie ważne :)
Nie ,nie o to chodzi,gdy wyjechał z tekstem "pokaż cycki/pierożka" do Aśki to jej to raczej nie przeszkadzało,Ty się "postawiłaś" więc pokazał swoje prawdziwe oblicze :)
bo ja zafazowałem ze miałem z nią randkę, krzyrzak po swojemu podłapał i zaczął oblesnie pisać, asia się przestraszyła tgointernetowego naporu i zwiała
Skury nie miałam. Słownik się kłania :) poćwicz ortografię zanim zaczniesz szpanować na forum :) nie ośmieszaj się jeśli prostego słowa nie potrafisz napisać poprawnie:)