Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Jeszcze 12 głosow i zacznie sie masakra.... bede leciały same "1" - no bo wiecej jej sie nalezy..??? U mnie ma 11/10 - tak cudownej dziewczyny o tak genialnej urodze prożno szukac....eh. CUD - MIÓD. :D

Speedfan

A to tutaj się wygląd ocenia??

Speedfan

A ja(tak sie skromnie przyznam) myslaam, ze ocaniamy tu umiejetnosci aktorskie...

Chyba sie przeliczylam...Szkoda:(

Speedfan

A od kiedy uroda może być genialna? ;)

Chyba że uważasz jej urodę za genialną w sensie: genialne dzieło Stwórcy, ale to co innego...

Speedfan

nie wydaje mi sie rzeby była genialna. a pozatym wyprzedzenie takich gwiazd jak : Johnny Depp czy Tom Hanks jest GRUBĄ przesadą. nie wiem czy zasługuje na miejsce w takim gronie wspaniałych aktorów

Speedfan

yyyyyy za ładny ryjek na 6 miejscu;/?? a filmografię to ma bardzo rozbudowaną...

olka07_91

Nosz cholera, z trudem się 3 kmiotów wyzbyliśmy z TOP10, a tu kolejna... Daję 3, aż taka zła nie jest...

Speedfan

No wiadomo ze tu głównie ocenia sie aktorstwo a nie wygląd no ale jak patrze na aktorke no to wiadomo ze zwracam najpierw uwage na wygląd a później [ewentualnie:)] na grę, a że przesadą jest umieszczanie jej na liście najlepszych aktorów to sie zgodze, troche z młoda jednak i za mało w tej filmografii jednak.