Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
14 050 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Napewno gra lepiej od waszej Kristen Stewart :)

użytkownik usunięty
anka_1403

O. Z tym się w 100% zgodzę.

Kristen rolą w swoim nowym filmie gniecie wszystkie role Megan razem wzięte.

xxnaomixx

Tak gniecie chyba swoją miną (jak to pewien użytkownik nazwał) kota srającego na pustyni.

xxnaomixx

A jakie ona ma role?
Fox gra dużo lepiej.
A Stewart nadaje się tylko do ról anorektyczek

ty sie nawet nie wypowiadaj lol ten kretyn jest wszedzie ;)

Kotka Mroku jest lepsza od ciebie ;) Przynajmiej mysli ;)

użytkownik usunięty
anka_1403

ta. mam się śmiać, czy płakać? :)
widziałam Megan na bodajże trzech filmach i to mi wystarczy..
jej umiejętności są żałosne. x.x

A Kristen jeszcze gorsze, drogi GETup. ;-) Megan przynajmniej nie stoi z wiecznie otwartą gębą i nie mruga WIECZNIE oczami. ;)

użytkownik usunięty
maaj_banes

'' Otwarta gęba '' powiadasz? :)
A nie pomyślałaś czasem, że może ma taki nawyk, lub trudno jej się oddycha przez nos? Zresztą nie rozumiem w jaki sposób ujmuje jej to w aktorstwie. Ale jak ktoś chce się czepiać to zawsze znajdzie jakiś powód.. ;-)
I Megan za to nie potrafi NIC.
W '' Zabójczym ciele '' rzuca tylko irytujące minki i wkurza widza.
Nadaje się tylko do robienia operacji plastycznych..

Tak,a Stewart nadaje się do tego,by straszyć ludzi swoją miną! Oho.
Megan w ,,Zabójczym ciele'' była świetna. Lubię ją.

czekoladoweserce

Do tego: sam seks.
Zapytaj się chłopców kogo wolą: ognistą brunetkę Megan,czy kościotrupa Stewart?

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

mrrrrrrrrrrr. ' Ta ognista Megan ' !
hahaha, kocham ironię.

Hmm.. muszę zapytać :)
Ale sądzę, że Ci mądrzy wybiorę naturę, a nie operacje plastyczne i sztuczność. :<

czekoladoweserce

mój facet woli kościotrupa Stewart niż plastikową lalę Fox, ponieważ nie podobają mu się sztuczne laski, ceni naturalność mi też powtarza że lepiej wyglądam jak mam lekki makijaż niż tonę tapety na mordzie;)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Straszy kogo straszy. :)

I tak była świetna.
Marlon Brando to przy niej zero! : <

zgadzam się...
Ale jej uroda mnie ciągle zachwyca. Serio.. mogę się na nią patrzeć i patrzeć.

A i do tych co tak ciągle mówią o kristen,że te miny i ta otwarta buzia. Megan nie lepsza :)) http://www.youtube.com/watch?v=p7BlaM6Du1U

Ach! Ten język.. LOLOLOL...

użytkownik usunięty
anka_1403

i potrafi zamknąć usta.

jest bardzo sexy,jej aktorstwa nie skomentuje...ale kogo to obchodzi gdy
TAK się wygląda !

ulisseska1989

W ,,zabójczym ciele'' zagrała świetnie. Po prostu.
Jest perfekcyjna.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Perfekcyjna. Ojoj. Może odrazu Oscara jej damy? :)

No pewnie że tak :).
Przecież nie Twojej żałosnej Stewart.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Kristen nie jest '' moja '' ;<

zresztą ona jest przeciętna. mówiłam już.
nie moja wina, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Raz mówisz to,a potem to :).
Żenada.

Mówisz teraz,że taka przeciętna i wywracasz kota ogonem,a wcześniej,że ma piękne nogi :). żal.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

NIGDY nie mówiłam, że jest dobra akorką. Jak tak sądzisz, to proszę bardzo, przytocz mi cytat. ;)

I przeciętna w grze aktorskiej ciemniaku.
Nogi to inna sprawa. :)

Mówiłaś,że jest niezła,więc nie wywracaj kota ogonem.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

kiedy? ;o

proszę o cytat. :)

.................

Nie będę przekonywała całego forum dla jakiejś kretynki .:)
Masz spaczony umysł i problem z logicznym myśleniem.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

taak, marna wymówka. :)
tłumacz się tłumacz!

Nie ma po co :) Adieu.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

arriva derci ;)

.....................

anka_1403

aktorstwo słabiutkie, ale jej niezywkła uroda rekompensuje wszystko

wolgz

Obie są kiepskimi aktorkami, choć Kristen przynajmniej próbuje grać(raz nawet jej się udało, ale tylko u Finchera), a Megan najwidoczniej zapomniała że z tym się wiąże praca aktorki i tylko się wypina do kamery.

Jeśli chodzi o urodę to zdecydowanie wolę Kristen. Megan jest cała z plastiku, nie zdziwiłbym się jeśli ma na plecach napis "Made in China".

Goku

Jestem zdziwiona :).

Chyba nie widziałeś jej z podpuchniętymi oczami. Nawet na ulicy byś na nią nie spojrzał. ;)

A Megan. Dba o siebie. Zawsze jest perfekcyjna :).
I nie przesadzjcie. Nie jest taka plastikowa!
Gorsza jest Doda.

użytkownik usunięty
anka_1403

A ja uważam, że Megan Fox nie gra, tylko po prostu ładnie wygląda, a czasami jest po prostu sobą. Snuje się po planie filmu i straszy wszystkich swoim sex appealem :)

anka_1403

Powiem tak. Megan jest śliczna, nie ukrywam, do jej wyglądu nie można się doczepić. Ale gra aktorska taka sobie, chociaż osobiście "Zabójcze ciało", mnie się podobało w miarę.

użytkownik usunięty
anka_1403

Hm. "Aktorka", która cyckami toruje sobie drogę do sławy. Za bardzo kombinuje z brwiami, przerysowuje je za bardzo niczym babcie, które niedowidzą i im się łapka trzęsie. Temat brzmi, że jest prześliczna, dlatego komentuje jej wygląd. Lubię brunetki i szatynki z jasnymi oczami, ale lepiej wygląda Kristen Stewart (z twarzy widać, że twarda z niej sztuka). Z twarzy Megan Fox można wywnioskować, że musiała długo dawać (wiadomo co) żeby coś osiągnąć.

Tak,Ty się popisałaś już stwierdzeniem,że Stewart niedługo dorówna De Niro. :) Dobre.

Przed operacjami Megan też była cudowna.
A Stewart ma oczy koloru żaby i przyćpaną twarz. To nie jest seksy.

czekoladoweserce

pokaż mi zdjęcie przed operacją Megan to wtedy może uwierzę, że była śliczna. A co do koloru żaby to o jaki kolor Ci chodzi? bo jest wiele gatunków żab,o różnych pięknych kolorach. Teraz znowu nie pasuje Ci jej kolor oczu Tobie nie dogodzi

użytkownik usunięty
gabi123

ona nie miała operacji

ja czytałam że miała, zresztą jej fanki twierdzą że przed operacjami też wyglądała ładnie, czyli coś jest na rzeczy

gabi123

http://i35.tinypic.com/291memw.jpg - proszę.Tylko pofarbowała włosy,wcześniej była blondynką. I zrobiła poprawki twarzy i piersi.
Ale wcześniej wyglądała także bosko.

Żaby-taki ropuchowaty. :) Nie lubię tego koloru oczu. :<

czekoladoweserce

I co? Zatkało ? :)
No pewnie,że tak.

czekoladoweserce

nie zatkało czekam aż otworzy to zdjecie bo net mi cos wolno chodzi

czekoladoweserce

a co do oczu Kristen to ropuchy mają raczej brązowawy kolor a Kristen ma zielone oczy, jejku teraz to oczy Ci nie pasują. Czyli to że się garbi ,otwiera buzie, jest chuda i ma oczy koloru żaby już ją eliminuję z bycia aktorką i to że się lekko pomaluję lub wcale się nie pomaluję oznacza że jest nie zadbana. Czyli najważniejsze jest bycie piękną ,sztuczna lalą trzeba też coś wnieść do filmu a nie tylko machać cyckami przed kamerą

gabi123

Widziałam ropuchy zielone.

Tak,właśnie tak. Skoliozę trzeba niestety leczyć.Sama kiedyś miałam.

Najważniejsze jest umieć grać. :)
Tak,trzeba coś więcej pokazać na scenie niż tylko stękanie i otwieranie paszczy . ;)

czekoladoweserce

widzę to zdjęcie no nie ma aż tak dużej różnicy, ale i tak jakąś specjalną pięknością nie jest, a fakt że coś poprawiała w wyglądzie już dużo zmienia, mój kuzyn jak oglądał z nią film to strasznie mu się podobała ale jak dowiedział się że jest po operacjach to już zmienił zdanie

gabi123

Zawsze się przyczepisz.
A dla mnie akurat jest.

Ciekawe czy Twój kuzyn chciałby być z dziewczyną która ma zamuła i pali fajki.

czekoladoweserce

to tak jak Ty też się przyczepiasz do wszystkiego, no myślę że nie chciałby być z dziewczyną która pali ja też tego nie popieram no ale to już jej sprawa i tak samo innych osób które palą. Zrozum Tobie przeszkadza wszystko,że jest chuda, że się garbi że otwiera buzię, idz zabij ją i będą pisać w gazetach że jakaś antyfanka zabiła Kristen nie tylko że źle grała ale za to że otwierała gębę, garbiła się, była chuda i miała zielone oczy itd. to jakiś absurd. Ja też jestem szczupła mam podbny wzrost i wagę do Kristen(chociaż chciałabym przytyć ale jakoś nie mogę widocznie mam taką przemianę materii)mam zielone oczy i też się czasem garbie, ale nie jestem jakąś pokraką,( teraz nie będę skromna )i mimo to na brak powodzenia nie mogę narzekać, nie no mi już brak słów...

gabi123

Dobra,też się czepiacie Megan,a ja się czepiam Krychy.
Bronisz swego zdania, ja też.

Może masz ciekawy charakter,dlatego masz powodzenie. ;)
Albo jest w Twoim wyglądzie coś,co przyciąga wzrok.
U Krychy nic nie zauważyłam.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Skoro 40 lat to dla Ciebie niedługo... Mam rozumieć, że masz około 60-tki i twoim ulubionym aktorem jest Rydzyk

użytkownik usunięty
anka_1403

Jakie ta Megan ma przećpaaaane oczyska. Gra dupą. Żadna z niej aktorka, gra samą siebie w każdym filmie czyli po prostu wredną nadętą sukę.

Nie,Megan ma czarujące,zalotne spojrzenie.

Kobieta powinna być wyuzdana. Moja mama nawet to przyznała.
Czyli,że dba o siebie i jest inna od tych wszystkich pokrak,przeciętniaków typu Krycha.