wyuzdana ? o matko, Ty masz dopiero 16 lat a już o takich rzeczach mama Ci mówi i pewnie powie Ci żebyś się porządnie umalowała i ubrała miniówkę i poszła na disco. Wyuzdana to nie znaczy tylko że dba o siebie, owszem tak można określić osobę seksowną ale też niemoralną. Ja tam wolę przeciętną Kristen niż wyuzdana Megan;)
Jak się idzie na imprezy to się chyba ubiera miniówki? mamo,jaka Ty dziwna jesteś. ;o
A kiedy ma mi to mówić?Za dwa lata będę pełnoletnia :).
A ja nie. :< przeciętniaki mają małą szansę na fajnego faceta. ;)
Megan Fox była paskudna przed operacjami.
zwykła przeciętniara z brzydką cerą na dodatek.
hahaha, i tu mamy przykład co operacje robią z ludźmi. ;)
Krycha jest przy niej cudem natury. :D
O! To teraz się tu przenosimy? ;p
A kimże jest twoja mama czekoladowe, ze ma być naszym autorytetem? Twoim może być, nie mówię absolutnie, że nie...
A kobieta nie powinna być wyuzdana (grr co za słowo, podchodzi pod fetysz) tylko seksowna. A to która jest seksowniejsza to kwestia gustu. Ja tam wolę naturalność niż plastikowe usta, policzki i sylikonowe cycki...
Tak, bo mamy mają rację. Mama mojego znajomego chciała go zabić śrubokrętem. I co, też może miała racje? Wiesz co, bądź sobie wyuzdana jak Foxgówna. Może kiedyś Cię spotkam na autostradzie pod latarnią.
-,- mówiłam poważnie.
Ale nikt Ci się nie każe zgadzam z moim zdaniem.
Lepiej pod latarnią niż w koncie paląca faję i wzrok nieprzytomny. ;))
Ja jestem paląca. I mam wzrok nieprzytomny jak rano wstaje więc nie rozumiem Karolinko o co ci chodzi.
Karolinko moja droga... Dziecko kochane... Czy ty nie rozumiesz, że nie wygrasz tej dyskusji, bo masz po prostu za małą wiedzę? Przestań się ośmieszać i wypij gorące kakao i nie słuchaj mamy, bo kobieta nie powinna być wyuzdana i ordynarna a ty jesteś na najlepszej drodze do samodestrukcji.
Kto? Karolinko?
buhah. Mam na imię Klara. :)
Owszem,wygram. Wy już przegrałyście. :< Tak trudno pogodzić się z porażką?
Owszem,taka kobieta powinna być. A nie wstrętny babochłop bez makijażu.
To nie kobieta. Sorka.
Klara.. oh, ciekawe. co za '' cudowne '' imię. *.* Współczuję.
I ło.mamo. wyuzdana z silikonowym biustem?
nie dzięki. to mi podjeżdża pod Jolę Rutowicz.
;o
Klara to paskudne imię. Kojarzy mi się z imieniem dla .. konia. :o
I nie. Normalne mam imię. ;) Żadna Kasia, Magda, czy Paulina.
Poza tym już wolę mieć oklepane niż takie jak Twoje.
zresztą mama Cię nie nauczyła ( skoro już o tym mowa ) , że rozdwojenie jaźni, czy tam inne choroby psychiczne się leczy? : ( Bo chyba to Ciebie dotyczy.
hahaha. zresztą od 2 dni mam ochotę się z Ciebie tylko śmiać. ;)
kto wie, ten wie o co chodzi..
czakoladko wytłumacz mi to zdanie bo nie wiem o co Ci chodzi: że "same palaczki bronią Kris, bo są takie jak ona" co ma to tego czy ktoś pali czy nie, i że jak pali to jest taki jak ona? ja nie palę i mimo to bronię Kristen, bo dla mnie jest fajną aktorką i normalną dziewczyną, a nie sztuczną hoolywoodzką lalką, dziewczyno ty już takie rzeczy wysmyślasz że głowa boli, myślałam że jesteś trochę mądrzejsza ale widzę że nic z tego. Wielb te swoje sztuczne, zadbane i wyuzdane aktoreczki ja stawiam na naturalność.
Tak,owszem. :) Bronią swoich,po prostu.
Sorka,ale Stewart nie jest prawdziwą kobietą. :<
Kobieta powinna być dbającą o siebie lalką. To jest kobiecość.
co ty powiesz "Kristen nie jest prawdziwą kobieta, bo kobieta powinna byc dbającą o siebie lalką"? jesteś tak strasznie pusta że szok, już sobie ciebie wyobrazam, tapeta na gębie, pół tony pudru.Jak teraz patrze na dzisiejsze nastolatki to przeraza mnie ich wyglad, juz nawet 12 latki maja mocny makijaż. Moja kuzynka ma 16 lat i prawie wcale się nie maluje,ubiera się na sportowo i jest ładną dziewczyną i tak właśnie fajnie wygląda, ale ty zaraz potępiłabyś ją za to bo nie jest kobieca. Najlepiej to byc wyuzdana cizią w mini i z dupą na wierzchu i wtedy ok. A ja slyszalam ze facetom podoba się styl sportowy i jest bardzo sexy, ja np nienawidzę szpilek, podoba mi się jak dziewczyny ubierają trampki.
Czyli twierdzisz, że lepiej się ku*ić niż palić fajki? Gratuluje czekoladowa. Przed tobą świetlana przyszłość.
Ja tego nie powiedziałam, że się puszcza. Koło...nosa mi to lata.
Ale to ty napisałaś, że jest piękna bo wyuzdana i że (uwaga cytuję)"Lepiej pod latarnią niż w koncie paląca faję i wzrok nieprzytomny. ;))"
Błyszczysz czekoladowa coraz bardziej...
:o A zarażając się HIVem od ciekącego potem kierowcy ciężarówki możesz tylko umrzeć. Dobra faja nie jest zła.
hahaha, te statystyki co do palenia fanek Kristen wzięłaś od tak z powietrza, czy robiłaś ankietę? ;)
no pewnie, że lepiej się puszczać niż palić, paląc odstraszasz tych porządnych facetów, czytałam wiele i rozmawiałam z kumplami, dziewczyna z papierosem jest na niet, puszczając się masz kondychę, a do tego można użyć gumki, więć nie zachorujesz na nic
Dobra, nie chce mi sie dyskutować. Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Od tego nadmiaru głupoty aż mnie głowa rozbolała. Śmiertelna dawka dla normalnego człowieka.
dziewczyny to już trochę przesadzacie, lepiej się puszczać niż palić? fakt palenie nie jest zdrowe, a sex to samo zdrowie, ale puszczać się?.
U mnie w bloku mieszka taka kobieta z córką, ona ma 30 parę lat a córka nie ma jeszcze 16. Matka w barze kupuję córce piwo, obydwie ubierają się bardzo wyzywająco(mini i te sprawy) ja z daleka nie mogę poznać która to matka a która córka, wyglądają i zachowują się jak koleżanki a panów przychodzi tam wielu więc nawet nie chcę myśleć co tam się dzieje ,ale nie palą a to najważniejsze nie? Czekoladko już wiem co z Ciebie wyrośnie, nie będziesz palić ale będziesz wyuzdaną panną zresztą jak twoja mama to pochwala to wcale ci się nie dziwie;)
Nie,nie. Najlepiej chodzić jak chłopak.
Krychy bronią tylko śmieszne dzieciaki.
Moja mama nie jest śmieciem,jest wyuczona,tylko ubiera się bardzo kobieco i sexy {szpilki itp.}
Tak właśnie kobieta powinna wyglądać.
To,że ktoś tam się puszcza,robi sobie operacje itp. to nie jest złe. Robi to z różnymi facetami,a potem wybiera sobie jednego.
Co do papierosów... kobiecie palić nie przystoi. Żaden facet nie spojrzy na taką przyćpaną dziewuchę z petem w gębie.
A w życiu!
puszczanie się nie jest złe? :O
omg. gratuluję podejścia.
pewnie sama to robisz? -,-
trzeba mieć do siebie szacunek.
:)
Ty widocznie go nie masz..
Owszem mam. :)
Ale puszczanie to lepsze niż fajki.
Nie musisz mojego zdania wyśmiewać. Każdy ma inne. Nie umiesz tego zrozumieć.
Puszczanie lepsze niż fajki?
E, nie cierpię papierosów, ale jak już to nawet nie ma porównania.
To jest najgorsze co może być. Robią tak tylko tanie panie na D.
Osoby, które to robią W OGÓLE nie mają do siebie szacunku, uważają siebie za przedmioty.
a skoro Ty masz takie zdanie, to również taka jesteś. :)
nie ma innego wyjścia.
keshia my niby jesteśmy śmieszne dzieciaki:D O! Właśnie! szejkolodoweserce a wiesz, ze ja nawet piwko piję czasami? Serio, jestem diabłem wcielonym! Może jak się trochę oppuszczam to Bozia mnie do siebie przyjmie... Jak myślisz prowokatorko, która wypowiada się w sprawie w której ma odmienne zdanie w rzeczywistosci?
Asiek bo kobieta jest kobieca kiedy jest wyuzdana i się puszcza, a typ sportowca czy nawet naturalnej dziewczyny to szarak, chłopczyca itp.
Mnie za 'palenie' już powinni zwinąć. Tylko czekoladowa, nie napuszczaj na mnie kryminalnej...Pliss ^^
Tak,dokładnie. :))
Może nie zawsze musi się puszczać,ale wyuzdana musi być. ;)
Typ sportowca? Fuj. Jeszcze taka może co codziennie chodzi na siłownię i się obrzydliwie poci? I ma mokre plamy pod pachami? haha.
Nie napuszczę. :) oszczędzę Cię.
to chyba dobrze jak dziewczyna chodzi na siłownie? :D
lepsze to niż ' ciepłe kluchy ' :)
keshio-dodałaś do ulubionych Kubę Wojewódzkiego? Jak mogłaś ;<< ?!
Przecież to ciota,która obraża dobrych ludzi. :<