O kurde przepraszam, nie wiedziałam...A kogo obraził ostatnio? Aaa wiem bliźniaka...tylko tak się składa, że eskirock słucham codziennie i kawałek jego i figurskiego bardzo mi przypadł do gustu.
Wiesz dodałam również Ala Pacino (uwielbiam tego gościa) a on grał diabła...złooo, jestem złaaa. Muszę spłonąć.
A ja dodałam Benicio del Toro. Też jestem zła, bo Benicio grał ostatnio wilkołaka a w filmie "Druga szansa" grał narkomana. O dżizas, czy to znaczy, że jestem narkomanką?? Szczerze mówiąc Kuba przestał obrażać ludzi (no, jak był Rysiek z Klanu to Kubie się da wybaczyć, pukałam się w głowę za te bzdury co wygadywał Piotruś (?) normalnie jakbym słuchała wypowiedzi czekoladowej)
Wojewódzkiego uwielbiam od lat. Jest inteligentny, błyskotliwy, arogancki, chamski, zajebisty;]
Taak Rysiek z klanu to mężczyzna jedyny w swoim rodzaju, nie ma co;]
Ja tak samo. Wojewódzki nie musi robić z siebie kompletnego idiotę, przebierać się jak Majewski by być zabawnym. Czekoladowa go nie lubi, bo jego dowcipy do niej nie docierają (potrzeba zbyt dużo inteligencji by je pojąć). Skoro nie rozumie to nie lubi. Woli obrażać wszystkich - jej sprawa. Głupich nie sieją, sami rosną. Nie ma co się przejmować zadufaną w sobie małolatą, która chciałaby być Pokahontaz i być wielbiona przez małe włochate zwierzaki leśne.
Yeah, right thanks for the info. U R freak and douchebag, you know that, don't you?;p Skoro taka zadbana jesteś to leć szybko do łazienki, bo chyba łoniaka nie dogoliłaś.:)
nie no ludzie zwariowałam jak to wszystko przeczytałam co napisałyście...
niezły ubaw jest czytając wypowiedzi czekoladowej
przykro mi ale z każdej jej wypowiedzi bije taka niedojrzałość i głupota
a dowaliła już tekstem o tym że kobieta powinna być wyuzdana i sie puszczać bo z tych wielu na końcu może wybrać jednego ?!!!wtf co to ma być?!
szkoda słów...
co do tematu mnie się megan podoba jest piękna i nieważne czy zoperowana urody nie można jej odmówić i tego że przyciąga wzrok bo choć aktorką jest marną to sama lubie na nią patrzeć i podziwiać ale..
Kristen lubię i nie uważam ją za chłopczyce czy kogoś całkowicie obrzydliwego broń boże uważam że jest piękna ma coś w sobie i jej oczy to główny atut no i figura aha no i lepiej jej było z długimi lekko pofalowanymi włosami
ale to oczywiście inny typ urody niż Megan i nie każdy ją musi dostrzec i to jest fajne jest charakterystyczna i nie-idealna:) a Megan zrobiła z siebie ideał
pozwole sobie przytoczyc cytat szokoladki:"Większość fanek Krychy pali."
a co, przeprowadzałaś ankietę składającą się z dwóch pytań: palisz? a lubisz Kristen Stewart?
hahaha. nie no zabawna jesteś;/
Tak,przeprowadziłam. :)
Niedługo zrobię ankietę na największego trolla na filmwebie.Masz duże szanse wygrać. :)
oho. jeśli chodzi o trolle to Ty jesteś na 1 miejscu.
nikt inny nie wpadł tak jak Ty. ;)
haha, skompromitowałaś się okropnie. ;<
Dla mnie kobieta musi chodzić na obcasach i dbać o siebie.
Ileż można chodzić w śmierdzących trampkach? To jest ''sexy''? I skarpetkach?
O.Może jeszcze kudły pod pachami i całkowite zapuszczenie?
no szkoda słów.
Obcasy - tak. Ale nie na gimnazjalistkach, które wyglądają jak stare maleńkie. ;) Mam nadzieję, że Ty się tak nie błaźnisz?
( wyjątek stanowią jakieś testy, etc. )
u mnie w LO połowa lasek chodzi, a raczej człapie w szpilach i nie umie w nich chodzić, hahaha. oO'
i co mają trampki do higieny osobistej? coś Ci nie wyszło kochana. Ja uwielbiam trampki, więc nie wmawiaj mi takich rzeczy. ;)
I nie błaźnij się już tak. błagam.
Ojeju, jeju. Ale wiesz co, czekolada, tok myślenia, to Ty masz prosty, jak budowa cepa :) Wąchałaś Kristen, wiesz, że śmierdzi? Albo się nie goli?
Nie bądź taka pewna, że jak Megan założy mini i szpiki, to gdzieś tam nie podśmierduje. Tak naprawdę nikt takiej pewności mieć nie może, bo to, że ktoś woli styl sportowy, nie znaczy, że o siebie nie dba. Niejedna lalunia, która włoży szpileczki, spódniczkę, i wygląda sexy, o higienę osobistą nie dba. Zresztą mnie osobiście to guzik obchodzi. Żadna z nich nie jest moją koleżanką, żebym musiała z nią przebywać, mnie zależy tylko na tym, żeby dobrze mi się z nią oglądało filmy, a co ona sobie tam robi prywatnie, to mnie już nie interesi.
czekoladoweserce jest strasznie prosta. :) Myśli jak jak jakieś typowa wieśniara ( i nie chodzi mi tu o ludzi mieszkających na wsi, tylko o stan umysłu ;o ) , która pójdzie na dIsCo założy miniówę, szpile i myśli, że ' baardzo ' kobieca. :o No poprostu żenada. Żeby być kobiecym nie wystarczy tylko pokazać dupy w miniówie. Tak robią jakieś lampucery spod latarni . ( co swoją drogą nasze '' serce '' popiera.. ) . Dziewczyna może wyglądać zadbanie nawet w szerokiej koszulce , rurkach i trampkach. ;) Swoją drogą faceci wolą taki wyluzowany strój od panienek w obcasach i miniówkach.
Taka prawda.
Obie nie posiadają wielkich zdolności aktorskich. Takie zwykłe aktoreczki. Co do wyglądu to Fox biję Kristen na głowę, chociaż sama ma np. dłonie jak gollum. Z to Kristen jest chuda i blada jak gówno na mrozie.
lepiej że jest blada niz żeby łaziła po solariach i była pomarańczowa no chyba że sie komus to podoba, jest ładniejsza ? kwestia gustu ale przyjrzyj się Megan jak ona wyglada na zdjeciu głółwnym... ile tapety jagbys ja zobaczyła na żywo to byś przeszła obok nawet być niezorientowała się że to Megan eh
Megan na tym głównym zdjęciu wygląda jak jedna wielka pomarańczowa kupa.
Co ona na tą twarz nałożyła? Aż się boje myśleć.;o
Zero naturalności.
I osobiście preferuję bladość. Ewentualnie lekka opalenizna.
Ło, sonnen, nie poznałam Cię z tym nowym avkiem :) No tutaj nie ma co w ogóle się sprzeczać, bo ewidentnie widać, że Megan to tapeciara, i co tu dużo mówić. Jak się komuś takie dziewczyny podobają, to zrozumiałe jest, że traktują ją jak ideał, no ale obiektywnie spojrzeć...
Wiesz, GETup, ona sobie nic nie robi z tego, że się tak skompromitowała. Udaje cwaniaka, a jak się wydało, że zakłada inne konta, to się zmyła w sekundzie, po tym swierdziłam, że jest żałosna, bardziej miż myślałam. I gdzie się wtedy ten cięty język podział?
Dokładnie. Udaje, że niby nigdy nic ..
Haha, ale ja jej tego tak szybko nie zapomnę, bo według mnie się okropnie skompromitowała. ;>
I tak Poza tym , to z każdym jej postem jestem przekonana, że mamy do czynienia z jakąś pustą różową landrynką. :D
Kto inny powie, że trzeba chodzić w miniówach i szpilach bo trampki i rurki śmierdzą? ;o to jest chore.
No to jest trudno zapomnieć, bo tak głupiego zachowania nie widziałam dawno. I taki ktoś ma czelność mówić na innych trolle, czy Pokemony. "Przyganiał kocioł garnkowi"...
Albo to faktycznie taka landryna, albo to jej poza tylko. Chociaż ktoś, kto uważa, że puszczanie się jest lepsze od palenia, to jest dla mnie dnem. Sama nie palę, i nie przepadam za palaczami, no ale żeby się tak poniżyć, i poprzeć puszczanie się, to jest szczyt już.
I zwróć uwagę , że jeszcze nawet tego nie skomentowała. :D
Biedna, pewnie nie ma co wymyślić, bo i tak nikt jej nie uwierzy. ;<
I możliwe i to. ;) Przeważnie właśnie tak jest, że ludzie, którzy sobie nie radzą w życiu , nadrabiają w necie i udają cwaniaków. Może to taki przypadek? ;> I taa, masakra. Osoby , które się puszczają nie mają do siebie w ogóle szacunku. Palenie to przy tym pikuś. Ciekawe czy ' Galerianki ' to jej ulubiony film. :D
Nie dziwię się jej, błazna z siebie zrobiła, i cóż...
Tak, czasem tak jest, że ktoś zakompleksiony, który nie ma pewności siebie, kozaczy przez neta, bo wtedy może się wyżywać do woli. A w realu, nie ma już odwagi, do wyrażania swoich opinii.
Z tymi "Galeriankami", to możliwe, w końcu chodziły ubrane tak jak jej się podoba, i robiły, to co jej się podoba, czyli ideały jej zdaniem.
No wiesz. Szpilki - są. Miniówy - są . Tapeta - jest . Czego jeszcze do szczęścia trzeba? : D oh, puszczania się! - to też jest. ;)
więc pewnie masz rację, jej wzory do naśladowania.. przykre.
i współczuję matki, która mówi, że kobieta musi być wyuzdana. przecież to prawie patologia. i mówić to 16 - letniej córce. ;o
a zresztą niech sobie pisze co chce. ja i tak zdania co do Kristen nie zmienię . :)
Wiesz, ja tutaj rodziny jej nie mieszam, bo może to tylko jej głupie wymysły, i schizy, to po co mamę poruszać...
Też nie mam zamiaru zmieniać zdania o Kristen, jest jaka jest, i niech taka zostanie, przynajmniej, nie jest kolejnym plastikiem, i za to ja cenię.
też bym tematu rodziny nie poruszała, ale skoro tą dyskusję rozpoczęła..
Naprawdę współczuję. :D
I właśnie. Nie wygląda jak typowa gwiazda z hollwood, ma fajny styl ( co oczywiście czekoladoweserce musi skrytykować, bo przecież nikt nie może mieć swojego zdania. -,- ) , zachowuje się normalnie.
A jak komuś to nie pasuje to trudno.
Ale to nie są wybory Miss, tu ocenia się gre aktorską, a ona tylko o jej oczach, nogach, zębach, ubraniach... Nie o to w tym wszystkim chodzi, tak naprawdę nie umie podać argumentów dlaczego gra Kristen jej się nie podoba, a dlaczego Megan podoba. Zapytać jej się o to, to zaraz temat schodzi na wygląd.
No co wy mówicie, przecież Megan jest naturalna... http://www.exposay.com/celebrity-photos/megan-fox-11th-annual-rock-the-vote-awar ds-arrivals-0Dom7U.jpg
No właśnie o to w tym wszystkim chodzi, a powiedzieć jej to, to ona zaraz powie, że '' tylko szaraki bronią Kristen '' . - słit.
I ewentualnie wygląd może pomóc jak aktor już zupełnie nie ma nic innego do zaoferowania. Przykład? właśnie Megan Fox. ;) Według mnie w ogóle nie potrafi grać, ma tyle samo talentu w aktorstwie co ja. czyli nic ;)
haha, no co nie?
tylko oczy te same. ;) nieźle sobie twarz ' naprawiła ' *.*
i właśnie dlatego od niedawna, nie uważam Megan za ładną. :)
http://i37.tinypic.com/1629n9s.jpg
to zdjęcie jest okropne. :D
co jak co, ale Krycha jest 100 razy lepsza. :D
A ja Ci powiem, że mnie się na tym zdjęciu podoba bardziej niż na poprzednim, mniej pomarańczowa i zniszczona jakaś. :)