Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta
zresztą jak ktoś jest taki '' piękny '' to i na zdjęciu będzie ładnie wyglądał.
hahah.
i co? od kogo pożyczysz sobie foteczkę? ;)
Ehh, ja już nie wiem. Teraz mi wyskoczyło Nowe Miasto jak sprawdzilam jej gg... Dobra, nie bawie sie juz w detektywa. Ide kawe sobie zrobic:))
ja ją znalazłam na nk z pomocą camilli i wydaje mi się, że na 99,9% to ona.
chociaż nie powiem. ciekawa jestem co wymyśli z tym zdjęciem.. :)
Heh, tak... ale mnie też się wydaje, że to ona. Także jakoś nie chce mi się wierzyć, że wstawi to swoje foto ;)
A zmieniłam:) Dałam swoją fotkę, może to podziała na madeinjapan jak płachta na byka, ruszy jej dumę czy coś i odważy się wstawić swoje zdjęcie:D
;] Fajna fotka, ale na madeinjapan bym nie liczyła, bo ona to zawsze wszystko na odwrót;]
PS. Też miałam taką fryzurke jakiś czas temu :)
Heh ta fotka jest sprzed roku:) Teraz mam dłuższe włosy, tak do łopatek:) No i nie mam grzywki... Ale i tak mi ładnie. Mój były mówił, że mam tak wielkie oczy jak krowa żująca trawę na łące... Bardzo romantyczny, nie ma co:D
Jednak istnieją piękniejsze od Megan Fox. Od razu mi się przypomniała jeszcze jedna panna... http://www.centrum-modelek.pl/1521_alicja_warszawa.html Przepiękna! I Polka:)
Ale jak na moje oko, to ta dziewczyna z avku Ulisseski, jest przecież całkiem inna z twarzy, niż na poprzednim zdjęciu, chyba, że tylko mnie się tak wydaje, nie wiem...
I na dodatek mądra:) Znalazlam ja na fotka.pl ;pp stamtąd wzięłam tą stronkę. dla zainteresowanych jej nick to psitek1 Chciałabym tak wyglądać...:(
Powinna Ci się podobać. Megan też ma urodę suczy, i Ci pasuje, więc...
Pozatym według mnie ona nie ma w sobie nic wulgarnego.
no właśnie. podobno lubisz wulgarność i wyuzdanie?
a co do tej dziewczyny, to fakt, ładna, jednak wolę trochę delikatniejszą urodę.
co nie zmienia faktu, że jednak jest śliczna. ; )
dla mnie Megan nie ma w sobie nic wulgarnego. to dziewczyna z pazurem.
taka zwyczajna. i opalona na brudno. nie lubię takiej opalenizny. :) wolę jaśniejsze buzie.
Megan jest wulgarna:) To ona zawsze występuje w rolach wrednych małp, zarozumiałych i zadufanych w sobie. Podejrzewam, że gdyby wstawił to zdjęcie ktoś inny to by ci się podobała. Cóż mogę powiedzieć... Na ludzi uprzedzonych żadnego wpływu nie mam i mieć nie chcę. Jak ktoś chce być ograniczony to niech będzie.
może taką ma rolę w Hollywood.? zresztą,te role do niej pasują.ale to nie znaczy,że taka jest naprawdę.
nie,nie podoba mi się.
Ta to dopiero tapety ma naładowanej.
http://c10.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/002/988/2988969_640.jpg - tutaj już tak różowo nie jest.
Nie mój drogi. Tutaj jak widzisz jest na plaży, więc jest opalona:) I to nie przez solarium czy jakieś samoopalacze, które madeinjapan uwielbia. Tapety nie ma zadnej, tak wygląda z natury. I co, gul lata?
opaliła się na brudno. a samoopalacze-jak najbardziej. teraz sobie smaruję nogi,bo inaczej miałabym takie białe jak ściana. :)
nie lepiej wyjść na słońce zamiast smarować się samoopalaczem? taka ładna pogoda. :D
ja tu nie widzę żadnej tapety. dziewczyna ma taką ciemną karnację, bo jest opalona. ewentualnie co mogę u niej wyłapać to tusz i może kredka.. faktycznie ' tapeta ' ..
Z pewnością jest ładniejsza od Megan.
Zresztą na pewno nie ma doczepianych włosów i trzech operacji plastycznych na koncie. :) Ale jak widzę, że nie potrafisz takich rzeczy odróżniać.
to wez sie zdecyduj. albo jestes za plastikową urodą, albo nie. jesli w fox ci sie podoba tapeta a u alicji nie to znaczy, ze oceniasz z perspektywy - z ta bym sie przespal 10 razy, z ta tylko 2 razy...
No mniej więcej tak na to właśnie patrzę, przecież oceniamy fajne niunie na zdjęciach, a nie np. zdjęcia kosmosu.
Co do tego makijażu - raczej zwróciłem uwagę na pewną niekonsekwencję. Widziałem tutaj krytykę w stosunku do słynnej aktorki, że mocno używa kosmetyków i jednocześnie pochwały innej modelki, która też od nich nie stroni.
ta modelka nie ma nawet połowy tej tapety co megan.
poza tym : wątpię by była po operacjach.. a o to przede wszystkim chodzi.
Ale przecież ja nie mam nic przeciwko makijażowi! Mi chodzi o brak umiaru w jego używaniu. Sama nakładam dużo komsetyków na twarz, mocno akcentuję oczy, czasami pomaluję usta na czerwono... To nie jest nic złego, broń Boże. Mi chodzi o to, że jakby popatrzeć na Megan Fox z profilu to jej twarz znajduje się dopiero jakieś pół milimetra wgłąb podkładów, pudrów itd. I na prawdę widać, że tej twarzy nie ma idealnej bo jest pokryta bliznami. Niektore blizny ma pooperacyjne, po wstrzykiwaniu kwasu hialuronowego czy botoxu nie można robić zabiegów inwazyjnych, które by troszkę usunęły te blizny.
Jak mówię. Frankenstein tyle że z ładnym efektem końcowym.
Poza tym nie mam nic przeciwko opalonym kobietom. Jednakże co innego jasna czekolada a co innego pomarańcz. Fox się często niestety zdarzało przesadzić z opalaniem natryskowym.