Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta

ulisseska1989

Współczuję Ci ;]

użytkownik usunięty
jinx_

my tobie też. gustu :)

ulisseska1989

Tak,jest piękna i seksowna.

ulisseska1989

Jesteś żałosna. Ja jestem młodą kobietą i dla mnie wygląd nie jest sprawą najważniejszą ani nawet bardzo ważna. eby tak mysleć trzeba być naprawdę pustą , mieć bardzo niskie IQ i 0 poczucie włsnej wartości , oraz mieć swoją płeć za coś gorszego i poddanego mężczyznom . Obudź się dziewczyno! Mamy równouprawnienie. A Megan jest sztuczna nie tylko z wyglądu ale i w tych swoich pozach . Naprawdę twoją największą ambicją jest bycie plastikową lalką a nie pełnoprawną ,pełnowartościową osobą? Może jakaś psychoterapia albo kurs asertywności?

użytkownik usunięty
mUnIeCa_2

Ty tak sądzisz. Okej.
Ale innym ona się może bardzo podobać i chcą być tak piękne jak ona. :)
Nie jest pusta. To,że wygląda perfekcyjnie o niczym nie świadczy.
Nie gadałaś z nią nigdy,nie wiesz czy jest pusta.
Jej mąż jest w niej zakochany i tak nie sądzi.

Ty tak sądzisz. Okej.
Ale innym ona się może bardzo podobać i chcą być tak piękne jak ona. :)
Nie jest pusta. To,że wygląda perfekcyjnie o niczym nie świadczy.
Nie gadałaś z nią nigdy,nie wiesz czy jest pusta.
Jej mąż jest w niej zakochany i tak nie sądzi.

Ale ja nie mam mężą

użytkownik usunięty
ulisseska1989

Nie,chodziło mi o Megan Fox :).

ulisseska1989

Problem chyba leży w Twoim 'iloczynie' inteligencji, a nie urodzie lmao

mUnIeCa_2

do mUnIeCa_2

Akurat intelekt zawsze był moją najmocniejszą stroną-zawsze byłam kujonem
pilnie się uczyłam,brałam udział w olimpiadach przedmiotowych,dobrze zdałam
maturę i studiuję Filolofię poską.Jedyne czego mi brakowało to właśnie
uroda.Będąc brzydką laską,ze smutkiem patrzyłam jak koleżanki umawiają się
na randki,mam małe powodzenie i już dawno pogodziłam się z tym że jestem
brzydka.Jakoś faceci nie lecą na moją inteligencje-bo pewnie zakładają że
skoro jestem brzydka to pewnie i zła i głupia.(już w starozytności uważano
że piękny=dobry).Dlatego fascynuje mnie Fox bo ma coś czego ja nigdy nie
miałam i mieć nie będe-sexapil i urodę.Twój komentarz zranił mnie do
zywego.

ulisseska1989

Nie przejmuj się. I nie mów tak o sobie.
Nie oceniaj siebie w ten sposób...

ulisseska1989

Patrząc na Twoje zdj. nie widzę żebyś była brzydka.Szczerze,masz ładne oczy i spojrzenie, rysy twarzy w porządku, może własnie problem jest gdzie indziej? Są dziewczyny (i faceci z naciskiem właśnie na nich) o wiele brzydsze .Po co sobie zaprzątać głowę facetami skoro myślą tylko pyrdkiem, znaczy ,ze to idioci nie warci ani milimetra kwadratowego w twojej głowie. Przecież polscy faceci ogólnie zbyt urodziwi nie są więc masz w czym wybierać , pół światu tego przeciętnego kwiatu ;) naprawdę nie są godni zbytnich urodowych starań, bo sami wyglądają jak wyglądają. To jest niesprawiedliwe.

mUnIeCa_2

Heh, temat zszedł do polskich facetów ^^
Też uważam, że to nie uroda jest najważniejsza. Ciężko jest znaleźć wartościowego faceta, gdy jest się pięknym.

A co do Megan to po przeczytaniu kilku wywiadów, zapałałam wręcz niechęcią do niej. Może to zwykłe wypowiedzi, nieprawdziwe...;>
Z piękną, ale wredną kobietą żaden facet nie wytrzyma.

soskakd

Najlepiej być sobą i z charakteru i z urody ;)

ulisseska1989

<facepalm>

Nawet nie to poraża, że akurat stawiasz sobie ją jako wzór urody, bo to jest też kwestia gustu, ale sposób jaki piszesz, jakby to był jeden z twoich życiowych celów. Ja osobiście uważam, że Megan przede wszystkim zepsuła swoją urodę przez operację, bo zrobiła z siebie schemat: wszystko ma proporcje, symetrię, gładkość itd.

Ja rozumiem, że chcesz dobrze wyglądać, ale trzeba mieć dystans do tego.

ulisseska1989

To że jest ktoś kujonem nie świadczy o inteligencji tylko o małym iloczynie, ja wolę zrozumieć to co mam umieć praktycznie i wiedzieć/potrafić na przyszłość na swój rozum. Natomiast te matoły co muszą kuć niedługo potem o tym zapominają i dalej mają pustkę we łbie.

ulisseska1989

a wiesz, że twoja Megan miała kilka operacji plastycznych? ; )

TheAdeeek

Zastanów się dziewczyno... Zazdrościsz urody kobiecie, która sama zrobiła niejedno, aby ją zdobyć? Zrozumiałabym jeszcze zachwyty nad nią gdyby od początku była NATURALNIE piękna, ale w tym wypadku wiemy, że tak nie jest. Przy okazji wydaje mi się, że te Twoje kompleksy nie wynikają z braku urody (bo wyglądasz jak normalna, zwykła, fajna dziewczyna - może nie jakoś szczególnie piękna, ale na pewno nie tak jak piszesz brzydka), tylko z niskiej samooceny spowodowanej być może porównywaniem się do "zrobionych" aktorek Hollywood < daj sobie spokój, NIGDY nie będziesz wyglądać tak jak one, bo podejrzewam, że nie masz w zanadrzu sztabu osób odpowiedzialnych tylko i wyłącznie za wygląd zewnętrzny ;]

Przy okazji... jak dla mnie mądrość i inteligencja, nie zawsze idą ze sobą w parze ;] Mądrość jest rzeczą nabytą (wykutą jak to Ty mówisz), a inteligencja wrodzoną < a tego w tym wypadku trochę brakuje jeśli chciałabyś praktycznie zmienić się w plastikową Megan Fox :) Kij, że głupia - ważne, że ładna, tak? To dopiero jest żałosne...

jinx_

Ta,a Ty ją znasz,że mówisz że jest głupia? Gadałaś kiedyś z Megan? Interesujące.
Jak oglądałam wywiady z nią to była inteligentna,ma poczucie humoru.
Nie jest plastikowa.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Nie nam ją oceniać, ale swoją drogą wydaje mi się, że ona jest mądra, tylko gra głupią, piękną gąskę, żeby nikt nie wiedział jaka jest.wiele razy jej facet mówił, że niby tyle młodsza ale jak mądrze potrafi z nią porozmawiać.

Inteligentna? Chyba nie te same wywiady czytałyśmy/oglądałyśmy ;] No, ale cóż to też najwidoczniej jest kwestią gustu^^

Ahaaa... żaden w miarę inteligentny człowiek nie będzie grał głupka właściwie bez powodu ;P Po co miałaby ukrywać to, że jest mądra? Wtedy już w ogóle byłaby chodzącym ideałem - a póki co jest jak manekin - ładna na zewnątrz pusta w środku ;] No, ale to tylko moje zdanie, więc...

użytkownik usunięty
jinx_

może wiesz, głupie laleczki są zawsze na celowniku jak PAris Hilton:D Zarabiają na niczym, może to je strategia

jinx_

Hm. Jak czytasz Bravo,Pudelka to wiesz...

Jej facet jest inteligentny. Ona też.Ma cięty język.
Jest przepiękna. Poprawiła sobie ciało operacjami. Okej.Ale bez operacji też już wtedy była cudowna. Po prostu dba o siebie. To normalne w show biznesie.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

nie czytam ani Bravo ani Pidelka, odrzucają mnie takie szmiry:/

Po prostu gdzieś czytałam w jakimś Glamour wywiad czy w jakiejś podobnej gazecie.

jinx_

jinx- może mi zaraz powiesz,że lepsza jest Kristen Stewart?

Tak. Zgadzam się.
Ona w filmach taka ma być.
Jest aktorką,która ma boskie ciało.

czekoladoweserce

Nie znam jej osobiście,więc jej inteligencji nie będe oceniać.Ale często
pieknym ludziom zarzuca się głupote.

ulisseska1989

Tak,mówią,że jak piękna to głupia.
Ale ja nie sądzę.Oglądałam z nią mnóstwo wywiadów i naprawdę... dziewczyna jest wesoła i sympatyczna. ;]

czekoladoweserce

Taka młoda i już po operacjach jakież to przykre ,a ja myślałam że ona naturalna, oj zawiodłam się. A to że jej mąż czy tam narzeczony uważa że jest inteligentna to nic nie znaczy, pewnie jest tak samo inteligentny jak ona, zresztą przecież to Amerykanie a oni tam wszyscy są tak strasznie inteligentni i najlepsi na świecie. Kłócicie się o jakieś puste i sztuczne laski nie warto lepiej pójść na spacer taka fajna deszczowa pogoda:)

gabi123

Ojej. :< Ty gabi lepiej się nie odzywaj,bo jesteś faneczką kochanej Kristen Stewart! - sarkazm.
Jej narzeczony jest producentem i reżyserem.Głupi to on nie jest.I widać,że jest w niej zakochany.
Nie jest pusta. Twoja Stewart jest nienormalna i kiwa się jakby coś ją opętało. Koszmar.

Nie,dziękuję.Wolę napić się w domku kakao.Brzydka pogoda jest i zimno. :< nie ma słońca.

czekoladoweserce

To jest forum o Megan a nie o Kristen a Ty znowu o niej, dziewczyno Ty masz jakąś obsesje na jej punkcie lecz się!. Ja tylko wyrażam swoje zdanie na temat Megan, uważam a raczej uważałam że jest ładna i zgrabna ale jak się dowiedziałam że jest po operacjach to już tak nie myślę, bo to już inna sprawa. a że jej narzeczony jest reżyserem i producentem jeszcze o niczym nie świadczy, grał w znanym serialu Beverly Hills 90210 który oglądałam jak Ciebie jeszcze na świecie nie było i dzięki temu zyskał sławę i został producentem, zresztą pewnie nie umie grać dlatego stoi po drugiej stronie kamery. Ale przecież on jest tak inteligentny bo przecież uważa że jego narzeczona jest inteligentna, zabawna itd co Ty za bzdury wypisujesz, znasz ich? pooglądasz parę wywiadów i już wiesz kto jaki jest śmieszne to.

gabi123

Tia? :< No co Ty?
Mówię tylko,że miłujesz nad życie Stewart,a Megan się czepiasz. Nie,nie.Krycha nie ma żadnych wad,jest tak naturalna i słodka,że aż żal dupę ściska!

Zobaczymy,czy Stewart sobie zrobi operację.Wtedy zobaczymy co powiesz. ;<

Wszystkie fanki Stewart są 'dorosłe'. Ciekawe...

Są szczęśliwi,a Tobie nic do tego. Bzdury?
Stwierdzam fakt. Kolejna fanka Stewart,która nie może przyjąć do wiadomości,że jest inaczej. :< buu.

czekoladoweserce

nie będę z Tobą dyskutować gówniaro, i nie miłuję Kristen nad życie, bo już troszkę wyrosłam z tego żeby wielbić aktorki/aktorów. Ale swoje zdanie chyba mogę mieć, więc nie wiem jak można nazywać kogoś pięknym, jeśli prawie wszystko( cycki, usta i nos) ma poprawiane operacyjnie gratuluję gustu a Kristen cenię za to że jest normalna, i nie udaje kogoś kim nie jest i niech sobie macha nogą, pali i otwiera gębę to jej sprawa a Tobie nic do tego, nie patrz na nią to będziesz zdrowsza bo na jej punkcie masz jakąś fobie.

gabi123

Ciekawe. :)

Bez operacji też była piękna.
To,że Megan miała operacje to też jej sprawa. :)
więc z łaski swojej się odwal od niej.

czekoladoweserce

jakoś nie chce w to wierzyć że była piękna, a Ty się odwal od Kristen

gabi123

Widziałam zdjęcia przed i po operacji .:<
ale sobie nie wierz. :< wisi mi to i powiewa.

czekoladoweserce

http://facet.interia.pl/galerie/galeria/tak-sie-zmienila-megan-fox/zdjecie/duze, 1086714
tu jest już po operacji a wygląda całkiem przeciętnie w moim mieście co druga dziewczyna tak wygląda, a nawet ładniejsze się znajdą i chyba ma coś z cerą tak jakoś się świeci

użytkownik usunięty
gabi123

jak dla mnie to po psotu kwestia odpowiedniego pudru, makijażu, koloru włosó, podkładu i jeszcze tautaże dołóż i nie miała operacji

gabi123

A jak dla mnie ona ocieka seksapilem .;)

czekoladoweserce

czekoladoweserce

Czy Ty masz coś z głową dziewczyno, że wszędzie Stewart wpieprzasz?
Czy ktokolwiek coś tu o niej mówił? ;/ Czyżby kolejna zakochana w Pattisonie fanka, która nie może zdzerżyć, że spotyka się ze Stewart?

PS A jeśli tak bardzo Cię to interesuje - jej też nie uważam za wybitną aktorkę, tak więc Twoje insynuacje są bezpodstawne ;]

jinx_

Buhaha.

Ale mi dowaliłaś! Twardzielko.
:)
Bo taka prawda. Czepiacie się Megan,a wolicie brzydką kupę Kristen!:)
A co do Pattinsona..
Nie, to nie mój typ faceta. :< Owłosiony z tłustym łbem. :<

Jasne. :) yhm.
Ale lepsza od Fox,nie? Bo brzydsza,więc lepiej tyrać Fox,a szaraka podziwiać. ; -)

czekoladoweserce

Moge Was o coś spytać,jaki kolor włosów by mi pasował-jasne a może rude bo
chce się przefarbować-jestem na awatarze

ulisseska1989

Jako szatynka to chyba najładniej. :)
Ale rudy też by Ci odpowiadał. :)

Zauważyłam,że teraz mnóstwo dziewczyn robi się na brunetki.
Takich farbowanych blondi już raczej nie ma.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

No bo nie oszukujmy się z całym szacunkiem do wszystkich blondynek - nic do Was nie mam- ale jakoś panuje dziwny kult, że jak jest zbyt blond to od razu dziewczyna postrzegana jest za głupią:/
Ja akurat nie mam takiego problemu, moja fryzjera wynalazła mi cudowny odcie rudego uzyskany z trzech farb ze zmiesznaia, a ja kocham rudy, więc jestem w niebie:D

użytkownik usunięty

Ja mam blond włosy i nigdy nikt mnie nie postrzegał za głupią przez to :D

i rude włosy są cudne, ale ja niestety w nich brzydko wyglądam. -,-

użytkownik usunięty

Rudy to świetny kolor ;DD.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Kristen nie jest brzydką kupą.
Brzydką kupą i do tego sztuczną jest Megan. :)
Nie robi na mnie wrażenie jej uroda bo cała jest z plastiku. ble.

haha. i hm. coraz bardziej wydaje mi się, że lubisz ee. jakby to powiedzieć .. typ urody ' barbie ' . Zac Efron ... hm. nie ma co. Gratuluję gustu. :)

I szarak, ee. mówisz o Fox? Widziałam dzisiaj takich 1000 na ulicy. ;)

użytkownik usunięty

Ale bardzo przeciętną - tak. Mam tu na myśli Kristen.

Tak? Ciekawe. Ja widzę mnóstwo brzydkich dziewczyn podobnych do Stewart. I żaden facet na nie nie spojrzy.

TheAdeeek

Kilka, chodzi ci o powiększenie jednej wargi? Wątpię czy jej ładne ciało, zabójcze spojrzenie i piękne włosy to sukces operacji korekcyjnych :o

użytkownik usunięty
SHOGUN_

Właśnie. Robią z tych jej operacji tragedię. :| Ludzie robią gorsze rzeczy. Może chciała być w pełni idealna?
Tak,jak mówisz. Jej ciało,spojrzenie to przecież nie zasługa operacji! A włosy- tak.Dba o nie. Są takie grube i piękne.

użytkownik usunięty
ulisseska1989

A w filmie "Zabójcze ciało" widać że ma zaskórniki jak jest zbliżenie w pierwszych scenach. Więc nie jest idealna;p