Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta
no nie wiem... hm. ale wydaje mi się, że jednak to drugie. takie jakieś przeczucie mam. :D
Hehehe, nie no przestań, żartuję sobie teraz :D nie musisz się obawiać, jestem najmniej szkodliwym człowiekiem na świecie :)
naszej-klasy ja nie mam. a Dębin jest bardzo dużo.Spoko,nie jesteś Herkulesem Poirot'em . ;)
czy zdajecie sobie sprawę,że zaśmiecacie ten temat? Piszecie nie na temat. ;) możecie to wszystko pisać na forum o Stewart?
Piróg to też jak coś palnie :p
Taa... wiadome było, że jej zafundują! Nie powinno tak być, to on wygrał.
ten to się nie przejmuje. przeklina sobie na wizji. ;p
i racja. ale niech się cieszy dziewczyna skoro już ma..
piszę o MEGAN. A wy zachowujecie się jak rozhisteryzowane fanki.Przenieście to na forum o Kryśce.
też mnie wkurza, choć przynajmniej dzięki niej nie jest nudno.
chociaż .. nie zna się na tańcu, a się wymądrza.
ale z przeważaniem na mężczyzn. :) poza tym,lesbijki nie tak źle wyglądają. a geje się pchają.
pchają ? wow.
poza tym : posiadasz może brązowe oczy i kurtkę w kratkę. lub może inaczej : słit fotki w kurtce na nk? ;>
mówiłam ,że oczy mam niebieskie. :) i szukanie mnie na nk jest zbędne. Nie posiadam konta.
a może kochana chcesz wiedzieć jaki kolor mam stanika i majtek jeszcze? Chcę pozostać w miarę anonimowa.
I nie łudź się ,że mnie znajdziesz. Nie uda Ci się to,choćbyś się nie wiadomo jak bardzo starała. ((;
pewnie tak. ; )
takie zdjęcie od góry, co nie?
ale okej, już nic nie mówię, bo może dziewczyna chce być anonimowa.
Twoja siostrzyczka nie potrzebuje prywatności? Ja bym tak nie mogła dać komuś swoje hasło. ;x .
nie muszę. ;) niespecjalnie mi zależy na znajdywaniu cię.
nie dała mi hasła. użyczyła mi tylko na chwilę konta. ; )
i spooko. i tak byś nie znalazła. teorytycznie znasz tylko mój wiek. ; - ) ale jak to ty, to nieźle ściemniasz. :D