Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta
Straszny? Nie... Fajnie jest być bardziej zadbaną od większości kobiet;p I być profesjonalnie obsłużoną beż płacenia;) Tym bardziej w szkole, jak sobie robiłyśmy zabiegi, które w gabinetach kosztują 350zl... Ah, coś pięknego!
kosmetyczka to spoko zawód.
ale Ty madeinjapan wolisz swoją mamę nauczycielkę, czyż nie? :D
ciężki i mało płatny.
nie ma to jak użerać się całe dnie z bachorami i dostawać grosze.;)
Grosze? Chyba naprawdę nie wiesz co mówisz. Trzeba być dobrym pedagogiem.
Poza tym,2 000 to nie jest wcale tak mało. ;< mam nauczycielkę od polskiego.I nie skarży się,że jej mało płacą.Na wakacje wyjeżdża z mężem i dzieckiem na wakacje,ubiera modne ciuchy i szpilki. I jest taka zadbana.
Kosmetyczna mało zarabia.
jak dla mnie 2 tys. to mało.
i ta, znam kobietę, która pracuje w mięsnym i też ma modne ciuchy i jeździ na wakacje. też mi coś.
zresztą mam wyższe ambicje niż nauczycielka. :D
chociaż nauczanie w liceum jeszcze ujdzie.
mięsnym? haha. O naprawdę. Musi mieć wysoko postawionego faceta. ;>
Na kobietę to dużo jak dla mnie.
na kobietę? ee. głupota. jak dla mnie kobieta powinna mieć szansę zarabiać tyle samo co mężczyzna.
w końcu nie żyjemy w średniowieczu i panuje równouprawnienie. ;)
Jesteś żałosna. :)
Gdybym była lesbijką robiłabym to. ; ) ale na szczęście sama sobie dawać przyjemność nie muszę.
Mam faceta.
No to prawda. Chociaż wiesz, pomimo wszystko trzeba przyznać, że rysy twarzy Megan ma ładne, tego jej nie zarzucę. Ale gdyby faktycznie była bez tych przeróbek, wtedy można by się z nią równać. Ale to jest tak jak mówisz, każdy gdyby mógł sobie pozwolić na to co ona, byłby cudowny.
Mia Kirshner? o boże . to ta co gra Isobel w Pamiętnikach wampirów i mnie niesamowicie wkurza? po pierwsze gra hm.. niezbyt fajną postać, po drugie w ogóle nie umie grać. a zresztą ona nie gra - ona recytuje jak na szkolnej akademii. masakra. i z wyglądu też nie jest piękna. :D jak dla mnie of kors.
wiesz, przeważnie zwykłych ludzi nie porównuje się do gwiazd z pierwszych stron gazet . tamci mają ( przeważnie ) tapetę, doczepiane , farbowane włosy , szereg stylistów i fryzjerów plus jeszcze niewiadomo jakie cuda. zresztą z takim ' arsenałem ' jak Megan każdy byłby piękny. takie jest moje zdanie. ;)
Yyy, a ona grała w Wampirzej biegunce?:D Mi bardziej chodzi o "To nie jest kolejna komedia dla kretynów". Tam wyglądała wręcz bosko...Poza tym wiem, że nie umie grać. Ale my tu o wyglądzie rozmawiamy...
czemu ' wampirza biegunka ' ? ja to lubię. :P i tak, gra tam. szalenie irytującą postać. i nie no. tak teraz patrzę na zdjęcia w google, to taka nawet jest.
tak dla przykładu takie zwyczajne zdjęcie Megan. wygląda przeciętnie. :)
jedynie warkocz jest fajny, ale i tak zapewne włosy ma doczepiane, więc...
http://img.interia.pl/pomponik/nimg/6/5/Megan_Fox_makijazu_3931506.jpg
kiedy tak napisałam tępaku? mówiłam tylko, że uwielbiam białą porcelanową cerę. ruszyć trochę mózgiem nie zaszkodzi. -,-
tak,taka Megan jest bez makijażu. I tak jest śliczna.
Oczywiście,fankom Kristen nie sposób dogodzić.Dla nich brzydka kupa jest ładna.
i wiesz co? jesteś żałosna. to już nie jest uzasadniona krytyka. to już jest obrażanie. może Ci się nie podobać - owszem. ale po co nazywać kogoś ' kupą ' ? kompleksy masz i leczysz je na kimś innym? ja Twojej Megan nie nazywam gównem. Trochę szacunku i kultury osobistej.
Daj spokój, nie ma sensu znowu poruszać tego tematu, już nie raz był wałkowany, i nic to nie zdziałało, więc...
Buhaha. Twoja idolka tego nie przeczyta. :< Nie bój się.
Nazwałaś ją dużo,dużo gorzej. ; < GETUp_.
A lub sobie ją.Ale to nie jest forum o Kristen.Bardzo Cię proszę-pisz na temat.
Ja już skończyłam o niej gadać,a Ty znowu.
GETUp_ biedna,dziewczynko. Ciągle powtarzasz to samo.
A nawet jeśli ,to co? Zęby ma swoje,oczy swoje,więc nie pieprz bzdur.
hahaha '' zęby ma swoje '' teraz to pojechałaś. no łaał! sukces! ma swoje zęby . nic tylko bić brawa.
i dla mnie jest cała sztuczna. i do tego pusta .
Wielu Amerykanów. Rozumiem,że jak dziewczyna jest ładna,to myśli się,że jak ładna to głupia.Czasami tak nie jest. A Megan z pewnością głupia nie jest.
ha, a ja właśnie słyszałam, że uważają ją za głupią. szczególnie jak strzela swoimi niezwykle błyskotliwymi uwagami, by zwiększyć swoją popularność.
zresztą nie uważam ładnych osób za głupie. nie wiem kto to w ogóle wymyślił, bo uroda nie ma nic do inteligencji, tak samo jak kolor włosów. ;)
zresztą jest dużo pięknych aktorek ( a nie plastików jak Megan) i nikt ich nie uważa za głupie. :)
Dobrze,dziękuję panienko. Skończyłam z Tobą dyskusję.Idź sobie podziwiać swoje przyćpaną Kristen gdzieś indziej.