Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 598 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta

użytkownik usunięty

O? Kiedy? Wtedy,kiedy umawia się na randkę z tym Emo boyem? Wtedy musiała być osłabiona i mieć zaskórniki.
Bo była spragniona ludzkiej krwi.

użytkownik usunięty

Yyy nie. Jak jest zbliżenie w pierwszej scenie na jej usta (swoją drogą ma zżółknięte zęby od kawy). Obgryza chyba coś, nie pamiętam dokładnie. Wtedy widać rozszerzone pory na jej twarzy i niestety zaskórniki.

użytkownik usunięty

buhahaha ;D. Nic takiego nie zauważyłam. :<
Buu. A Krycha co? Na wielu sesjach ma pryszcze i żółte zębiska. Bóbr. :<

nie ma osoby idealnej...kazdy ma jakiś tam kompleks ale jakos Megan do mnie nieprzemawia

użytkownik usunięty
sonnenEW

dlaczego? bo jest idealna ;DD

ulisseska1989

Nawet na fotce głównej widać, że nie ma idealnej twarzy.

użytkownik usunięty
Camilla3

a ja sądzę,że tak. :)

ulisseska1989

Raczej cery.

Camilla3

nie ma osoby która jest idealna, ma idealne zęby, nogi, cere itd. no chyba ze mówimy o photoshopie...a zdjecie główne jest beznadziejne przecież zarąbiście widać jaka ma niedoskonałą cere ciekawe kto takie dodał

sonnenEW

Oczywiście, że nie ma osoby idealnej, każdy ma jakieś wady. A Megan moim zdaniem, ma wiele zdjęć lepszych niż główne :)

użytkownik usunięty
Camilla3

ale fakt . zdjęcia ma lepsze.. ktoś tu jej chyba nie lubi. : d

użytkownik usunięty
sonnenEW

no niewiem. ja mam cerę bez pudru i photoshopa ładniejszą od niej. sądzę, że mając taki dostęp do różnorodnych środków powinna o to zadbać. nie istnieją tylko cycki z silikonem i ' idealny nos spod skalpela ' .

No niestety, ale jest to widoczne. Np. tutaj:
http://www.bloblo.pl/image/54353/default/fox.jpg

Camilla3

no właśnie i jak ona wygląda tona pudru... mogła by troche mniej się 'tapetować'bo to wygląda strasznie

sonnenEW

No z tego co wiem to Megan ma problemy z trądzikiem-zamiast nakładać kolejne warstwy makijażu powinna iść do dobrego dermatologa.
Ja zamiast dobrego pudru(nawet takiego z najwyższej półki cenowej)wole kupić krem do twarzy czy iść do kosmetyczki na oczyszczanie.
Myślę że Meg w delikatniejszej tapecie nie straci swojego uroku.

użytkownik usunięty
sonnenEW

Kristen nawet photoshop nie pomorze! A Megan bez photoshopa jest dla mnie idealna!
Mi się fotka główna podoba.
GETUp_ haha. Wątpię,że jesteś piękniejsza od Megan. :< Wierzyć mi się kochanie nie chce.
Bez pudru? Ja nakładam lekki puder,żeby nie być bladą z rumieńcami. NIE TAPETĘ!
Kochana,uwierz,że jej włosy,spojrzenie,pupa,nogi nie są spod skalpela. ;)
Na tej focie nie zauważyłam tapety.To jasny puder. I pasuje jej.Opalenizna złota jest modna.Ale nie solary!

Ma problemy z trądzikiem,może i tak. Ja tam niczego nie zauważyłam,ale dobra.; )
Do kosmetyczki ja np. chodzę na wyrywanie brwi i hennę.

użytkownik usunięty

O i właśnie. ;D Dlaczego mówicie o niedoskonałościach Megan,a o Kryśce nie powiecie nic złego?
Przecież : ' nikt nie jest idealny '

Jak już, to "pomoże", masz tatę nauczyciela i nie umiesz pisać? Cóż za strata...
A dlaczego mamy tutaj pisać o Kristen? To forum Megan, to po co wchrzaniać Kristen?

użytkownik usunięty
Camilla3

Śpieszyłam się tak bardzo,żeby przeczytać twoją inteligentną odpowiedź na forum o Kryśce.
Czepi nie napiszesz właśnie na forum o Kristen o jej wadach ?:)

Tam akurat nie ma takiego tematu, ale jeżeli już tak bardzo chcesz, to proszę :)
Uważam, że Kristen miałaby jeszcze większy urok, gdyby mniej się garbiła, wyprostowana sylwetka zawsze dodaje uroku, to normalne. Pozatym nie ukrywam, że ma otwarte usta często, ale mnie osobiście to nie przeszkadza, bo może to nie wynika z jej celowego zachownia. Ale będąc obiektywną, wiem, że wielu osobom może to bardzo, ale to bardzo przeszkadzać. A to, że nie ma wielkiego biustu, to też nie jej wina. Zresztą uważam, że lepszy mniejszy, a naturalny. Pozatym nie będę sie czepiać, bo jest jaka jest, nie zmieniała w sobie nic, więc jaka się urodziła taka jest. Ot tyle :) A Ty naprawdę uważasz, że Megan nie ma ani jednej wady? Mówię o wyglądzie?

użytkownik usunięty
Camilla3

W porządku.
Uważam,że teraz jest idealna,ale wcześniej też nie była ósmym cudem świata.

Camilla3

OMG co ty tak z ta Kristem madeinjapan, na kazdym forun na którym cie spotkałam wspominasz o Stewart, powieksz sobie zdjecie główne i przyjrzyj sie dokładnie widać ile ma tapety eh i co ma jeansy a podobno sa niekobiece http://www.meganzone.com/pictures/albums/wpw-20081214/normal_megan-fox-outabout6 .jpg strasznie widać tapete http://frappelattes.com/wp-content/uploads/2008/11/megan-fox-makeup.jpg

sonnenEW

przynajmniej Kristen nie pokazuje się gdy nie jest to uzasadnione nago albo w wyzywajacych pozach...

sonnenEW

Przecież wiadomo czemu robi sobie takie sesje-żeby napaleni faceci mogli robić sobie dobrze przy jej fotkach.Każdy to wie.Z drugiej strony facetom nie trzeba wiele...wystarczy pokazać piersi,tyłek,rozłożyć nogi albo
otwierać usta jak do loda...i już się napalają.Pewnie spece od wizerunku tak zbudowali karierę Meg.

sonnenEW

'przynajmniej Kristen nie pokazuje się gdy nie jest to uzasadnione nago albo w wyzywajacych pozach...''

Twój komentarz mnie rozwalił...gdyby jakiś robił sobie dobrze przy moich zdjęciach(a to miało miejsce ale tylko RAZ !!!...i nie były to wyzywające zdjęcia) to byłoby mi bardzo miło !

ulisseska1989

Dziewczyno, on ma Cię traktować z szacunkiem, i miłością, a nie robić sobie dobrze przy Twoich fotach. Trochę szacunku do samej siebie by nie zaszkodziło. (Chyba, że Twoja wypowiedź była ironiczna, jednak nie sądzę).

użytkownik usunięty
Camilla3

Życie to nie bajka. Chłopaki tak już mają,że podniecają ich takie foty.
Uważam,że to dobrze,że się onanizuje przy fotach swojej laski.
Tak to by był gejem. Miłość polega przede wszystkim na seksie i czułościach.

Chyba tutaj się nigdy nie zgodzimy... Bo według mnie mówisz bzdury. Tak, polega na seksie, czułościach, dobra, ale to raczej w parze, a dla mnie nienormalne jest jak chłopak siedzi, i robi sobie, co sobie robi przy fotach swojej dziewczyny... No, to jest dla mnie dziwne. Ale jak to woli.

Camilla3

Ale on nie był nawet moim chłopakiem...moja koleżanka z którą byłam na wakacjach zrobiła mi kilka zdjęć w bikini na plaży( a fotach nie było nic prowokującego-ot dziewczyna w kostiumie,siedząca na plaży).Potem znajomi pytali jak wakacje to pokazałam im zdjęcia z plaży...widać ktoś jakieś zawinoł i trafiło w niepowołane ręce.

ulisseska1989

Ale wiesz, nie wnikam, kim on był dla Ciebie. Mnie chodziło głównie, o Twoje podejście do tego. Jasne, że każda dziewczyna chce być seksowna, i się podobać, no, ale sorry, już stwierdzenie, że było by Ci miło, gdyby ktoś sobie robił dobrze, by Twoich fotach, jest dla mnie żałosne. No wybacz, ale tak uważam.

ulisseska1989

ej, ulisseska no to widzisz, co Ty gadasz, że jesteś brzydka itd. jak sama widzisz, że możesz się podobać. Poza tym jeśli to Twoja fota w Twoim avatarze, a przypuszczam, że tak, to jesteś ładna lub nawet bardzo ładna (po jednym zdjęciu nie można w pełni ocenić jak bardzo, ale że ładna można powiedzieć jak najbardziej). Tak więc Ty po prostu siebie nie doceniasz, a faktem jest, że to bardzo dużo zmienia. Kiedy człowiek sam siebie uważa za osobę atrakcyjną to i innym się to udziela, bo po prostu wtedy jesteś bardziej pewna siebie i jakby otwarta na takie traktowanie. Wiele przecież zależy od tego jak się zachowujesz, jak się nosisz - nie tylko w sensie ubioru, ale i samej postury - tzn. czy chodzisz z podniesioną głową czy powiedzmy skulona i zawstydzona. Wprawdzie uważam za pozytywne to, że jesteś w stanie bez krępacji napisać, że cenisz urodę innej kobiety, ale musisz też siebie docenić. A co do tego, że stwierdziłaś, że jest Ci miło, gdy ktoś podnieca się Twoim zdjęciem, to też jest to pozytywny odruch i absolutnie nie ma w tym nic pustego. To jest już własnie dobry początek dla lepszego traktowania siebie i właśnie idący w kierunku szanowania się, bo żywienie szacunku dla siebie nie ma nic wspólnego z jakimś wybujałym wstydem podpowiadającym, że nie wypada by ktos się nami podniecał itd. Właśnie dobrze, że Ci na tym zależy. W końcu to ważny element kobiecości. A tak swoją drogą - odnośnie inteligencji - to zaręczam Ci, że też można nia bardzo mocno czarować i ona także jest bardzo ważnym elementem sexapealu. Skoro więc masz inteligencję i jesteś całkiem ładna (lub nawet bardzo), a do tego jeszcze nie krępujesz się przyznać, że chcesz się podobać (czyli nie masz niezdrowych zahamowań), to naprawdę możesz mieć powodzenie. A jeśli masz jakieś rozpoznawalne problemy - czujesz np., że źle się poruszasz czy coś, to weź idź na jakiś kurs, albo skorzystaj z porad jakiejś stylistki i po prostu sobie to popraw, bo przecież podstawy do bycia pociągającą masz jak najbardziej.

użytkownik usunięty
sonnenEW

Ale Megan ma tu fajne butki ;D. Ja uważam,że to złoty puder. Jest kobietą w końcu.
Ojej,nagie fory i pozy to grzech! Bój się Boga. Robisz z tego tragedię.

po co mamy mówic o Kristen coś złego wystraczy że ty już tak po niej jeździsz, zreszta to jest forum o "doskonałej" Megan

użytkownik usunięty
gabi123

madeinjapan http://files.gadu-gadu.pl/d605cdf08e3b6c08cee283fea12f367222cc0831.gif kciuka też jej zazdrościsz?

użytkownik usunięty

taki ma kształt paznokcia.Wg mnie ładne. :)
Aśku kochany,ja niczego jej nie zazdroszczę. Bo to mój wzór [jeśli chodzi o wygląd].
I robię się na nią. ;)

użytkownik usunięty

... A wg mnie brzydkie. I nie ma takiego kształtu paznokcia tylko jest chora. Taka z ciebie fanka a nawet o tym nie wiesz...

użytkownik usunięty

ojej. robisz się na nią ? biedna jesteś. nie lepiej być sobą? ; )

użytkownik usunięty

i ładne? hahahaha, według Ciebie to są ładne paznokcie? ;o
ale okej. nic nie mówię, bo ponoć to jest jakaś wada genetyczna..

O FAK...Ten kciuk jest okropny...rany nie zaciekawie to wygląda.

ulisseska1989

Łooo, dziwnego ma takiego kciuka, nie zauważyłam tego wcześniej u niej.

użytkownik usunięty
ulisseska1989

Mi takie odpowiadają. I gdybym była lesbijką,to szczerze robiłabym sobie dobrze przy jej fotach.

użytkownik usunięty

to zdjęcie jest głupie. w ''Zabójczym ciele'' nie wyglądało to tak źle.

użytkownik usunięty

W zabójczym ciele miała pomalowane jakoś dziwacznie te paznokcie,że środkowe miała czarne a reszte czerwone. Fakt jest taki ze Megan Fox nie ma pięknych dłoni. Też nie można powiedzieć, że nie dba o nie i dlatego takie są co jest nieprawdą. Jednak ten kciuk wyklucza ją jakoby miała być idealna. I dzięki temu kciukowi bardziej patrzę teraz na nią jak na człowieka. Bo nie ma ludzi idealnych.

'Uważam,że to dobrze,że się onanizuje przy fotach swojej laski' hmmm no nie wiem czy to tak dobrze, powinien być z nią itd. anie zadowalać sie jej zdjęciem, wiadomo w niektórych scenach trzeba pokazac troche nagosci o ile tego wymagaja ale bez przesady. A czy Megan była by tak sławna gdyby nie była taka wyzywajaca...widziałam fotki z tym jej palcem były nawet w kółko wzięte ale jakos nie zwróciłam uwagi, a czego sobie jeszce operacji nie zrobiła korekcyjnej heh

użytkownik usunięty
sonnenEW

Niektórych rzeczy się po prostu nie da skorygować operacyjnie... To jest prawdopodbnie wada wrodzona i nawet gdyby jej to jakoś naprawili to problem pojawił by się znowu.

to chyba że tak bo w innym przypadku zapewne juz dawno by zrobiła operacje no i jednak nie jest idealna heh

użytkownik usunięty

asiek,nie czerwone,tylko różowe. Sama tak pomalowałam sobie paznokcie. I wygląda to świetnie.

użytkownik usunięty

Jestem kosmetyczką i jakoś nie przychodzą do mnie klientki bym tak im pomalowała paznokcie. Wole nawet tego nie proponować.

użytkownik usunięty

Kosmetyczka? Och,współczuję. Straszny zawód.
Mi się takie pazurki podobają.Tak pomalowane. ;D. Wygląda ciekawie.

Czemu uważasz, że straszny zawód?