Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta
O modelingu. Rzeczywiście, fajnie się umiesz zrobić. I do tego uroczy, dyskretny uśmiech. I te słynne oczy "wielgachne jak u krowy na łące" tylko dodają uroku ;)
aaa, na maxmodels:D heh, spoko, wstawiam tam glownie foty makijazow wiec zbytnio nie... pozowałam;]
Wcale nie:p Wargi mam po ojcu i z nich jestem najbardziej dumna:D Poza tym jakbym strzeliła dziuba jak Megan czasami to masakra:))) Mam troche nos jak pyra. Ale to sie da zakryc makijazem wiec nie jest zle;)
http://www.fotka.pl/duza_fotka.php?fotka_id=45169672&owner_id=11196347&owner_typ e=1&album_nr=1 a to dowód że wcale nie jest taka mała:D
Rzeczywiście. To tylko dowód na to, jak wiele zależy od danej fotki. Na tym zdjęciu z MM, na którym masz białą bluzeczkę, wygląda to jakbyś miała zaraz komuś zrobić krzywdę ;)
Heh:) Miałam wysuszone usta trochę wtedy. I zdjęcia są trochę robione od góry, dlatego górna warga zdaje się być mała.
Wow fakt śliczna jest :)) Dziewczyna marzenie, idealne ciało.
Co do kones3r-a... Która modelka nie ma ???
Nie powiedziałeś ile masz lat. :)
Oho,jaki urażony. :)
pan? to ty masz 50 lat ? :O
Ty masz 16:P Średnio do osoby o 10-15 lat starszej powinno się już mówić per Pan/Pani. Jak będziesz starsza to Pan/Pani będziesz mówiła nawet do osób młodszych od siebie:P Kultura tego wymaga. Robaczku:*
Ja w swoim zawodzie per Pani mówię do 16-latek:-P Piszę z własnego doświadczenia.
O, fajnie, robisz to co lubisz :]
A przychodzą czasem jacyś faceci? Bo znajomy się do kosmetyczki wybierał (ma złą cerę), ale trochę się bał ;)
No i jak tam, madeinjapan? Minął już środek lipca, wrzucisz to swoje zdjęcie, które obiecałaś dać? ;)
A ja bym tak bardzo chciala zobaczyc twoja fotke Sindorei. Chociaz... nie,moglabym sie przerazic. :)
co wy od dziewczyny chcecie. popieram ze megan jest niesamowicie seksowna i jest sliczna jak aniol..... a tak wogole ulisseska1989 jesli to twoja fotka jest w profilu to ty tez jestes ladniutka... ;]