Wprawdzie nie widziałem filmów z jej udziałem, ale denerwuje mnie to, że jest tak wysoko na liście. Niby czemu ma być tak jak wy chcecie? Dlaczego dajecie jedynki osobom, które nagle wchodzą do top nie wiedząc nawet kim są? Myślicie, że inni nie mają prawa głosu i też nie mogą dać 1, tyle że aktorom z TOP? Przecież nie bez powodu większość oceniła danego aktora/kę wysoko tak, że znalazł się w top prawda? Skoro widzicie, że ludzie tego chcą, to się z tym pogódźcie i tyle. Póki co to wy niszczycie ta idiotyczna listę dając 1 każdemu kto znajdzie się wśród tych słabych aktorów z top (nie oszukujmy się - wielu jest zbyt przereklamowanych).
Oczywiście żartowałem co do 1 dla tej aktorki i innych osob, ale czy czasem nie zdenerwowaliście się widząc tytuł tematu? Musicie ta liste brac aż tak na poważnie?
Wypowiem się w swoim imieniu. Jeśli się kogoś podziwia, lubi i szanuje za wykonywaną przez niego pracę, to oczywistym jest to, iż chce się, by zajmował najwyższe miejsca w rankingach. Ogromnie cieszy mnie, gdy Meryl jest na pierwsza, ale nigdy nie posunęłabym się do tego, by perfidnie zaniżyć czyjąś średnią . . . Nie zdenerwowałam się też zobaczywszy tytuł tematu, każdy ma swoje zdanie, o gustach się nie dyskutuje, jak mówią. Skoro napisałeś, że nie widziałeś żadnego filmu z Meryl Streep, to polecam, ponieważ warto. Jak dla mnie jest naprawdę zjawiskowa. Z resztą oceń sam. Pozdrawiam ; ))