słuchajcie jest jakaś możliwość, by zakupić kolekcję ze wszystkimi filmami w których grała Meryl? Jeśli nie to może jakąś akcję zorganizujemy? Nie wiem tylko do kogo z tym uderzać - są te kolekcje Hasetche czy jak to się tam pisze... Gdyby coś takiego wychodziło co tydzień począwszy od filmu "Julia", z książeczką i w ogóle powiedzmy to byłoby coś.
Jakieś pomysły?
podpisuje się pod tym rekami i nogami! ja sama probouję kompletować kolekcję, wiem że wiele filmów nie zostało w ogole wydanych na dvd, znaczna część nie była "tłumaczona" na polski, a np. koncert na 50 serc był w polsce a teraz już jest niedostępny. ALE GDBY SIE UDAŁO JESTEM NA TAK! Ja bym się nawet zadowoliła gdyby jakas stacja wyemiotwała wszystkie filmy z Meryl, a głównie takie trudno dostępne perełki.
dokładnie - tak myślę, że jak była ta akcja ostatnio z Kevinem - to może coś takiego zrobić i jakieś wydawnictwo kolekcjonerskie by na to poszło. Teraz w kioskach dostępne są filmy Polańskiego. Może do tego wydawnictwa? No nie mam głowy jak ugryźć temat, żeby co pt np butować do kiosku i: Dzień Dobry, poproszę kolejny tom z kolekcji Meryl Streep ;p
obawiam się jednak ze nawet gdyby na to przystali, to dostępne byłby tylko największe "hity" z meryl, które bez problemu można i teraz kupić. a co z tymi które są mniej znane (w nocnej ciszy, silkwood i wiele innych)?
właśnie niekoniecznie... rozumiem obawy. Jakieś linki do wydawnictw kolekcjonerskich macie lub agencji, które się tym zajmują?
ja nie znam, ale pewnie na ich stronach są, albo można sprobować do nich napisać http://www.dodatkidogazet.pl/