Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
121 700 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Czy Waszym zdaniem nie jest ona już za stara na 2. miejsce? Może już czas, aby odstąpiła podium młodszym i piękniejszym aktorkom takim jak Nicole Kidman czy Uma Thurman?
Co o tym sądzicie?

Mauser98

Nie chodzi o wstyd tylko to ,że osoby które to czytaja zbyt mocno biorą do siebie taki ranking.Helene sam uwielbiam-nie tylko za role w HP,choć była tam genialna jako Belatrix :)

piter_ck6

OK, ten temat to tylko żart, zainspirował mnie Dangeris :P

Mauser98

To, że nie ma Oscara to nie znaczy, że na niego nie zasługuje :) Według mnie Oscary wcale nie są do końca sprawiedliwe, bo jak można porównywać skrajnie różne filmy jak np. w tym roku "Poradnik Pozytywnego Myślenia" i "Niemożliwe". Sama nominacja jest zaszczytem, bo jeśli ktoś jest już nominowany, to znaczy, że na Oscara zasługuje.

Mauser98

nie sądze,żeby którakolwiek z wyżej wymienionych aktorek była znakomitą aktorką do tego stopnia co Meryl. fakt ni są złymi aktorkami,ale..czegoś im jednak chyba brakuje :)

karolyn17

Ten temat to żart :)

Mauser98

niby dlaczego żart?

karolyn17

Przecież nie można oceniać czyjegoś talentu tylko ze względu na wiek :)

Mauser98

no właśnie. wiek to tylko liczba,a talent to jednak talent.

Mauser98

To prowokacja tak?

Anaissa

Nie inaczej :)

Mauser98

Stara, ale jara.

Mauser98

Za duży talent,żeby odchodziła :3

użytkownik usunięty
Mauser98

Co o tym sądzę? Myślę, że ranking aktorek polega na zasadzie "kto jest lepszą aktorką", a nie "która ma jędrniejszą dupę" :)

Przeceniasz użytkowników film_webu :D - do nich takie wydawałoby się oczywiste argumenty nie trafiają.

Mauser98

Ale czy są lepsze od niej? Owszem jest dużo młodych i utalentowanych aktorek (np. Jennifer Lawrence-nie wiem, czemu się wszyscy jej czepiają) ale Meryl była, jest i będzie jedną z najlepszych aktorek na świecie. BTW, Nicole Kidman czy Uma Thurman też nie są takie młode :P

Mauser98

Co za bzdura.

Maggie_Madison

udowodnij

Mauser98

akurat Uma Thurman jest brzydka więc Ci nie wyszło. Ale nie w tym rzecz, kto brzydszy a kto ładniejszy, bo TU NIE oceniamy wyglądu, tylko zupelnie co innego. Może nie zauważyłeś, więc tak tylko przypominam...

kassis

Ale niepotrzebnie zajmuje 2. miejsce, które mogłaby zająć jakaś młodsza, ładniejsza i bardziej perspektywiczna aktorka.

Mauser98

Wiesz co wolę wchodzić na ten ranking i widzieć doświadczone, świetne aktorki, których angaż w filmie jest zapewnieniem, że i cały film jest dobry, niż jakieś młode dupy, które na tym robią karierę. Idź załóż stronę z rankingiem młodych, pięknych aktorek i tam głoś te swoje farmazony, bo to co ty piszesz to jest absurd. Tu się wyglądu nie ocenia, tylko talent. Ale czego oczekiwać od 15 latki, która uważa, że tak dobrego aktora jak Ledger należy usunąć z rankingu bo zmarł i zastąpić go ma jakiś przystojny aktor. Co za żenada. Ja taka ograniczona w twoim wieku nie byłam. I na przyszłość, jak chcesz być poważnie traktowana to nie używaj słów typu 'homoś', bo to jest bardzo lekceważące. Masz z tym problem to idź do psychiatry.

Claudija91

dokładnie. nie rozumiem dlaczego nikt nie może pojąć tego, że tutaj chodzi o świetną grę aktorską a nie o świetny wygląd? -,-

karolyn17

Dojrzali ludzie mogą to pojąć. Wielu aktorów już nie żyje, ale czy to oznacza, że można o ich dorobku aktorskich zapomnieć? Nigdy w życiu.

Claudija91

no dokładnie. o aktorach po 50-tce też należy wciąż pamięć a nie tylko o młodych plastikach -,-

Mauser98

ma odstąpić młodszym piękniejszym ale bez talentu halo jesteśmy na forum filmowym gdzie ocenia się głównie talent nie urodę

Mauser98

Piękne kobiety zostawmy mężczyznom bez wyobraźni.

AutorAutor

Przecież ten temat to była tylko prowokacja z mojej strony :-)