Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 840 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Słuchajcie dysponuje ktoś napisami do filmu z Meryl "Before and After"? Szukam po necie i nic - nawet napi-projekt nie daje rady...
Proszę o pomoc

tomaszdarwin

Tak ja dysponuje takowymi napisami ") Napisz na pw jesli potrzebujesz...

xJuliettx

Poważnie? To świetnie - możesz mi je jakoś przesłać? Podać link np... Będę ogromnie widzięczny

tomaszdarwin

*wdzięczny znaczy - z emocji błędy robię...

tomaszdarwin

Napisala ci abys napisal na pw, wiec czekam ")

xJuliettx

nie chcę wyjść na ciemnotę ale co to "pw"? <zawstydzony>

tomaszdarwin

prywatna wiadomość xD

dirtyheaven

dzięki "dirtyheaven". Ale wtopke zaliczyłem... o mama - może odezwę się do administratora, co by wywalił moje posty hehe... hańba ;( Dziękówka raz jeszcze

tomaszdarwin

Hej ja też zwracam się z małą prośbą. Macie może napisy do filmu "Postcards from the Edge"? Jeśli tak to będę bardzo uradowana i wdzięczna :) Pozdrawiam!!!

Wiolcia90

A dla Wiolci polecam napi-projekt - prosty program do wyszukiwania napisów - jeśli on nie znajdzie, wtedy zaczną się schody - tak jak ja mam z "Before and After" ;(

xJuliettx

jesli nie bedzie to problem to ja tez bym bardzo prosila o te napisy. jak mozesz to wyslij je na adres: aska.p22@vp.pl

xJuliettx

wysłałem wiadomość - mam nadzieję, że dotarła...

xJuliettx

czy ja też mógłbym prosić??? i... jak wysłać prywatną wieść?

pozdrawiam.

m.

xJuliettx

to jakiś dramat,a le za cholerę nie radzę sobie z wysłaniem prywatnej wiadomości, a bardzo, ale to BARDZO zależy mi na napisach do Before And After.
da się załatwić???
kto mi pomoże???
mój mail: mihtak@gmail.com

z góry wielkie dziękuję!

tomaszdarwin

No filmweb rządzi... piękna sprawa - dzięki za pomoc xJuliettx

tomaszdarwin

Nie ma w Napi-projekt szukałam w necie wszędzie. I nic ... :/

Wiolcia90

to kiepska sprawucha - ja osobiście nie dysponuje napisami do tego filmu - może ktoś inny pomoże

Wiolcia90

ja mam napisy ale niestety po angielsku
jeśli jesteś zainteresowana napisz do mnie ;d

szopen14

a przy okazji ma ktoś może napisy do Dark Matter?

szopen14

jeśli istnieje możliwość to ja również poproszę o napisy do filmu Before and After mój meil to szopen14@o2.pl

szopen14

Dark Matter często leci na Ale Kino! bodajże, więc tam można obejrzeć. Napisów niestety nie posiadam. A co do próśb to nie miałby ktoś właśnie napisów do pocztówki albo do silkwood? Żadna znana mi strona ich nie posiada, chyba że 2 częściowe (do silkwood) więc nie wiem czy się bawić w jakieś scalanie czy ktoś by może je miał. W każdym razie jak ktoś posiada takowe do wersji jedno płytowej to bardzo prosiłbym o umieszczenie ich tutaj :)

tomaszdarwin

"Wczoraj i dziś"
TVP 2
7. kwietnia, godz. 20.45