Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Nie wiem skąd ma tyle nagród i wyróżnień nie zasługuje na nie . Gra w samych beznadziejnych filmach 3 2 fajne filmy są zinom a reszta to szkoda gadać.
I nie wiem czemu ludzie piszom że ona jest piękna -_-???.

raven009

Nie pluj się tak i zainwestuj w słownik.
Każdy ma prawo do własnego gustu, ale spytam z ciekawości, ile filmów z nią widziałeś?
Co do jej urody, to może i nie jest klasyczną pięknością, ale ma w sobie coś wyjątkowego i ma wspaniałe kości policzkowe *_* . No ale jeśli wolisz tlenione blondyny z wielkim biustem i bez jakiejkolwiek części ciała, która nie byłaby chirurgicznie poprawiona, to w porządku, masz do tego prawo :> .

everloving

Chodzi ci o to że pomyliłem się z piszom (piszą lepiej) o to ci chodzi??. Nie miałeś co innego czepiać.

raven009

1. "Chodzi ci o to że pomyliłem się z piszom (piszą lepiej) o to ci chodzi??" -można po polsku?
2. Miałam się o co czepiać, dlatego zapytałam się, ile filmów z Meryl widziałeś, a ty tylko masz pretensje, że wytknęłam ci niechlujstwo językowe.
3. "Z nią" też źle napisałeś.
4. Jestem kobietą, więc bardziej odpowiednie byłoby słowo "miałAś" ^^.

everloving

po co się kłócisz z nim.

matedx

Nie kłócę, po prostu dyskutuję i domagam się uzasadnienia opinii, z którą się nie zgadzam.

everloving

Dobrze że ty jesteś najmądrzejsza.
A jeśli ci chodzi o te beznadziejom meryl nawet nie chciało mi się pisać tych filmów które z nią wydziałem. Łowca jeleni , śmierciom jej do twarzy i serce jej nie służy a resztę zapomniałem nazwy bo były nudne.

raven009

Beznadziejom... Śmierciom... Sorry, ale na to się nie da patrzeć. Na erudytę mi nie wyglądasz, więc może po prostu nie zrozumiałeś tych filmów?

everloving

To po co na to patrzysz. Ja dobrze rozumie filmy

raven009

Błagam cię, bądź prowokacją, bo się załamuję.

everloving

Bardzo mą draska jesteś.

raven009

Masz takiego fajnego Avka, a głupoty takie wypisujesz. Radzę oglądnąć wszystkie filmy za które dostała nominacje do Oscara to może się przekonasz. Co najważniejsze: Tutaj nie oceniamy wyglądu tylko Aktorstwo!

I tak twoja wypowiedź śmierdzi prowokacją ale mogę się mylić.

neo_angin

Ale mnie te filmy nie interesują bo takich filmów nie lubię. I tej aktorki też i mam do tego prawo.
Dzięki za avka :D

raven009

masz prawo ale nawet nie lubiąc kogoś należy się trochę szacunku. Szczególnie takiej postaci jak Meryl Streep.

adamstencli

dajcie spokój to prowokacja,szkoda paluszków na odpisywanie na tego typu tematy

raven009

zgadzam się z CelineMarie, szkoda czasu na tych którzy się nie znają na dobrych aktorach . :/

xDee

1. Po co odpisujesz jak szkoda czasu?.
2.Jest dużo więcej lepszych aktorek od Mery. może jest dobra ale tylko dobra.
3. Nie mam zdania. :D

raven009

Jak nie masz zdania to się nie wypowiadaj : /

raven009

Hmm... to że brzydka na pewno ją dyskwalifikuje. ....

raven009

Ocena i 2. miejsce w Top100 aktorek mówią same za siebie, że nagród ma nie za dużo, ale nawet za mało i jest jedną z najbardziej cenionych i szanowanych aktorek naszych czasów, więc nie wiem po co wypowiadają się tutaj osoby, które chcą ją "obrazić" i dowieść swoich bzdurnych racji.

kuba13130

Takie obrażanie niczego nie dowodzi, niestety w oparciu o osiągnięcia Meryl trudno jest powiedzieć coś złego o niej, tylko zdesperowani amatorzy mogą; są zdolni do pisanie cokolwiek.