Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Ja . : D

Nie wiedziałabym co mam powiedzieć, nie wykrztusiłambym z siebie słowa, później zwariowałabym, zaczełabym krzyczeć poprosiłabym o autograf i zdjęcie, a przez jakiś tydzień dochodziłabym do siebie.

xDee

Myślę, że zrobiłabym tak jak Ty ;-) Tylko jeszcze bym się popłakała ;))

xDee

Tego się nie da przewidzieć. Przynajmniej w moim przypadku. Ale przy takim zamiłowaniu jakim darzę Meryl, uważam, że nic lepszego nie mogłoby mi się przytrafić :)
Ale na pewno nie zaczełabym krzyczeć ani piszczeć ;)

maggie14

"Ale na pewno nie zaczełabym krzyczeć ani piszczeć ;) ". Nie byłbym taki pewien ; ) Ciężko jest powiedzieć co byśmy zrobili w takiej sytuacji, jedyne co nam pozostaje to uczyć się języka Angielskiego i czekać na ten moment, a jeśli on nadejdzie to wyjść obronną ręką i zaimponować.

hugx_cyber

Dlatego napisałam, że tego się nie da przewidzieć, ale myślę, że w kwestii piszczenia dałabym radę się opanować ;)

hugx_cyber

Ale z Twojego opisu wynika, że widziałeś ją na własne oczy...

maggie14

Nie widziała, ale chciałabym, możę źle to napisałam, nie wiedziałbym czybym to zrobiła, ale tak przypuszczam.

xDee

Maggie, trochę źle to odebrałaś ; ) Nie widziałem, ale skoro znasz siebie na tyle i wiesz, że dałabyś radę się opanować to wielki pozytyw i szacunek. Niewielu ludzi potrafi się zachować widząc kogoś "wielkiego i znanego" ale nie na tym rzecz polega. Myślę, że jeśli ktoś zacząłby płakać, skakać, bóg wie co tam jeszcze robić, to Meryl czy inna osoba odebrałaby to nadzwyczaj łagodnie i byłaby dumna, że ma takiego fana.

hugx_cyber

Też tak sądzę :)

xDee

To było do hugx_cyber :)

xDee

Tak sobie myślę, że - jak znam siebie sama - najprędzej zaczęłabym podskakiwać i powtarzać "Meryl! To jest Meryl!" po czym bym się na nią rzuciła i przytuliła (oczywiście zakładając, że warunki spotkania by na to pozwoliły, bo jak nie, to tylko podskakiwanie i radosne bełkotanie jej imienia). :P

xDee

Ja również nie wiem co bym zrobiła...kiedyś mi się nawet śniła taka sytuacja...coś pięknego...szkoda tylko że po otrzymaniu autografu się obudziłam... :( a wiecie może czy Meryl odpisuje na listy? Bo wysłałam 2 razy i nie dostałam odpowiedzi niestety ...:(

zapr0jektowana

Nie ma sprawdzonych informacji, nie wiem czy ktoś dostał odpowiedź z autografem. Najlepszą opcją jest wysłanie listu do jej agenta, wtedy jest jakaś szansa.

hugx_cyber

Otrzymanie autografu poprzez pocztę jest jednak niczym w porównaniu z byciem przy podpisaniu, prawda? Oni (sławni ludzie) robią to wszystko odruchowo, niczym robot, tym bardziej poprzez pocztę...Poza tym pisząc wprost - nie przesadzajcie z tymi zachowaniami, napiszcie jeszcze, że pewnie byście się posikały przy niej z emocji : /