Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Jak to możliwe że tak spadła dopiero co była na 1 a teraz 13 coś jest nie tak raptem 2000 głosów znikło co wy na to?

streep61

No właśnie coś dziwnego stało się z rankingiem.

Rotbart

ten ranking jest żenująco nieprawdziwy ;/ wczoraj 1 miejsce dzis 13 - śmieszne!

streep61

I nic sie nie zmienia ciagle 13 to jest paranoja taka aktorka dobra moze i ten ranking jest fake ale ona nie asluguje na 13 miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

streep61

Coś głupiego dzieję się z tym rankingiem u aktorek. Nagle wszystkim paniom oceny poleciały o pół oceny do góry i wszystko zaszalało.

_minotaur__

Brak słów,dawno nie zaglądałem na ten ranking bo uważam,że jest on nic nie wart,gdyż nie oddaje ani talentu aktorów jak powinien,ani wartości dzieła filmowego,ale to co zobaczyłem wzburzyło moją krew.Jak to możliwe na Meryl Streep jest na 13 miejscu!!!! To jest czysta kpina i nic więcej.Szkoda nerwów na takie głupoty w postaci tego oto rankingu,ale jednym jest to,że taki w ogóle istnieje,a co innego zajmowane miejsca......................................................................... ................................................................................ ........................................................................Szkoda gadać! ! !

atonement_1

Sądzę, że przeprowadzono po prostu masowe usuwanie kont np. nieaktywnym userom.