Czy też uważacie że Meryl Streep jest świetną aktorką ?? Według mnie jest perfekcyjna i bardzo ładna ;]
Tak jest super. Nie zachowuje się jak rozkapryszona gwiazda. Lubi to co robi i jest w tym świetna. I masz rację, że bardzo ładna ;]
Tu się nie do końca zgadzam, bo sama Meryl przyznaje, że ma takie odboje, że daje nieźle popalić, zachowując się jak rozkapryszona gwiazdka ;p
Wywiad albo artykuł w FILMie, tylko nie pamiętam dokładnie kiedy :P Ostatnio za dużo artykułów na jej temat czytałam :PP
Haniu ! Meryl jest najlepszym obecnie aktorem, a nie tylko aktorką. W czasach kiedy Al Pacino dostaje nominację do złotych malin, ona nadal gra na miarę oskara.
Meryl Streep to aktorka wszechstronna i ponadczasowa! Profesjonalistka w każym calu...nawet gdyby miała grać drzewo - wyszłoby po mistrzowsku:) To perła kina!
Wyglądacie mi ludziska na dobry materiał na fanów ;) zapraszam na forum www.merylstreep.fora.pl ;) (to miejsce bardzo uzależnia, wchodzicie na swoją odpowiedzialność ;) )
I to jak się z Tobą zgadzam!!Uwielbiam Meryl.Jest najlepszą aktorką w historii kina!!Dla mnie na pierwszym miejscu z Bette Davis!!Zachowuje sie jak zwykła osoba,nie ma żadnych kaprysów jak mają tzw 'gwiazdy'..
Meryl rządzi!!