Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Czy też uważacie że Meryl Streep jest świetną aktorką ?? Według mnie jest perfekcyjna i bardzo ładna ;]

Meryl_Best

Tak jest super. Nie zachowuje się jak rozkapryszona gwiazda. Lubi to co robi i jest w tym świetna. I masz rację, że bardzo ładna ;]

mrtn13

Tu się nie do końca zgadzam, bo sama Meryl przyznaje, że ma takie odboje, że daje nieźle popalić, zachowując się jak rozkapryszona gwiazdka ;p

Milimetr

Milimetr :) A mozesz mi cos przytoczyc bo nie pamietam gdzie cos takiego powiedziala?

xJuliettx

Wywiad albo artykuł w FILMie, tylko nie pamiętam dokładnie kiedy :P Ostatnio za dużo artykułów na jej temat czytałam :PP

Meryl_Best

Zajebista. Najlepsza. Perfect. Perfect. Absolutna perfekcja. xD Kocham ją, co ja na to poradzę? ;]

Meryl_Best

Haniu ! Meryl jest najlepszym obecnie aktorem, a nie tylko aktorką. W czasach kiedy Al Pacino dostaje nominację do złotych malin, ona nadal gra na miarę oskara.

Meryl_Best

Meryl Streep to aktorka wszechstronna i ponadczasowa! Profesjonalistka w każym calu...nawet gdyby miała grać drzewo - wyszłoby po mistrzowsku:) To perła kina!

frogman3

Zapomniałem dodać, że jej uśmiech jest czarujący!:)

frogman3

Zgadzam sie w 100% z toba frogman3! To najbardziej niesamowita kobieta na swiecie....

xJuliettx

ja sie moge pod tym tylko podpisac jest G_E_N_I_A_L_N_A!!!!!!!!!

mantikora_2

Wyglądacie mi ludziska na dobry materiał na fanów ;) zapraszam na forum www.merylstreep.fora.pl ;) (to miejsce bardzo uzależnia, wchodzicie na swoją odpowiedzialność ;) )

Meryl_Best

I to jak się z Tobą zgadzam!!Uwielbiam Meryl.Jest najlepszą aktorką w historii kina!!Dla mnie na pierwszym miejscu z Bette Davis!!Zachowuje sie jak zwykła osoba,nie ma żadnych kaprysów jak mają tzw 'gwiazdy'..
Meryl rządzi!!

ooolka

Zgadzam się ze wszystkimi :) Najlepsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!