Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Jestem tu od niedawna. Strona Meryl jest jedna z pierwszych na jaka wszedłem na tym portalu... Wyprzedzają ją np. Gary Oldman, Alan Rickman, Harrison Ford, Natalie Portman, ... nic nie mam do tych ludzi, są świetni ale po prostu gorsza loga niż Meryl. Zalogowałem sie tutaj bo slyszałem od znajomych że to dobry portal dla takich kinomaniaków jak ja... Ale zawiodłem sie na nim już na wstępie przy Meryl:( Boje się wejść w najlepszy filmy bo kto wie a znajdę tam np. wszystkie części ,,lodów na patyku"

bitter_sweet_2

Trzeba przyznać, że jeśli chodzi o top100 to jest to raczej ranking popularności. Jeszcze 1-2 tygodnie temu Meryl Streep była poza pierwszą 50. Dopiero po premierze filmu Mamma mia! ludzie stawiają jej (zasłużone oczywiście) dziesiątki.
Jeśli dużo osób idzie na nagłośniony w prasie/tv film to wraca i dopiero stawia wysokie oceny swoim ulubieńcom dlatego nie ma co się sugerować tym rankingiem.

Jeśli jednak mówimy o opisach filmów to można to znaleźć wiele ciekawych informacji czy ciekawostek, także zapraszamy do częstego odwiedzania i dyskutowania.

bitter_sweet_2

Meryl jest zbyt swietna i piekna aktorka aby byc jedynie na 37 miejscu.
Glosujmy na nia, niech sie podniesie wyzej!!!xD

bitter_sweet_2

a kogo obchodzi top 100?
debilny ranking dla pokemonów, który nic nie znaczy