Dwie kategorie:
1) FAVORITE MOVIE ICON
2) FAVORITE DRAMITIC MOVIE ACTRESS
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp
Można głosować wielokrotnie;)
Tylko po co?
Takie nagrody sa dla nastolatków, zawsze nagradzających pseudogwiazdeczki i filmy o wampirach dla małolatów.
Myslisz, że dla Meryl Streep to wyróznienie wygrac taką nagrodę? Jestem pewna, że dzieciaki, które oddają głosy , nie widziały żadnego z filmu z nią i głosuja tylko dlatego, że wiedzą, że jest bardzo znana i modnie o niej dobrze mówic. Spójrz na pozostałe kategorie a może zrozumiesz o czy mówię. Na pewno miło jest dostac nagrodę przyznaną przez fanów, ale jest wielce prawdopodobne, że trzykrotna laureatka Osaca ma gdzieś tego typu nagrody...
Nie ważne są inne kategorie, skoro Meryl dostała nominacje właśnie w tych dwóch. Poza tym jako Favorite Movie Icon posiada całkiem niezłe towarzystwo, w którym nie zauważyłam żadnej pseudogwiazdeczki. To nie jest Teen Choice, żeby głosowały tylko nastolatki. Ja osobiście zamierzam głosować ... zaraz, zaraz zrobiłam to już z tysiąc razy, bo dla mnie jest Ikoną Kina i w ten sposób, między innymi, zamierzam to podkreślić. Myślę też, że każda nagroda jest wyróżnieniem.
Meryl jest genialna i zgadzam sie, że zasługuje na rózne nagrody, ale zastanawia mnie jej nazwisko, cała jej kategoria i reszta w niej aktorek- bardzo dobrych, w tym głosowaniu Po prostu nie rozumiem nagród tego typu, tym bardziej, że reszta kategorii i nominowanych w niej osób, pokazuje, że (według mnie) takie nagrody to bzdura, bo nominują ludzi na topie a nie dobrych aktorów, którzy zagrali wybitne role w danym roku (poza ta kategoria z Meryl). To bardziej konkurs popularnosci.
Niemniej jednak życzę Meryl i Tobie, jako jej fance, żeby nagroda wpadła w jej ręce ;)