Cześć.
Zastanawia mnie jak wiele filmów z Meryl widzieliście, jaka jest średnia ocen itp.
U mnie wygląda to tak
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 56 tytułów
średnia ocena: 7,5
Jak bardzo jesteście obiektywni? Bo ja an początku mojej fascynacji Meryl oceniłem wszystkie filmy na nie mnie niż 7 i z czasem przyszła trzeźwość i obiektywizm. Jak bardzo Wy jesteście obiektywni fani boskiej Meryl?
Ja jestem na początku swojej drogi. Meryl jest moją ulubiona aktorka prawie od 2 lat, ale dopiero teraz mogłam zacząć oglądać filmy z jej udziałem niestety wiele z nich nie mogę znaleźć
Obejrzałam: 23 tytuły (na razie)
Średnia ocena to 9,3
Dla mnie każdy film z Meryl świetny dlatego tez raczej nie oceniam filmów z jej udziałem na mniej niż 8:)
Za grę Meryl Streep dawałabym same 10 (może w niektórych 8 albo 9) ale za filmy jako całokształt niestety nie.
22 tytuły średnia 5,4
szczerze to nie wiem jak jakiś aktor przy ocenie ponad 20 filmów może mieć średnią około 9...
Najlepsze jej filmy według mnie: (Wybór Sofii, Wątpliwość, Diabeł ubiera się u Prady)
Najgorsze: (Ukryta strategia, Zakochać się, Dom Dusz)
56 nieźle,
ja 44 (wszystkie jakie znalazłam), średnia ocena: 7, na początku też oceniałam wysoko ale to dlatego, że wybierałam ciekawsze filmy, potem oglądałam resztę i były to już gorsze filmy jak np. W obronie życia czy Diablica
44 filmy z aktualną średnią 8,8 (kilka lat temu byłaby poniżej 8) przy czym do wielu z nich dorastałam np" Obfitość" czy "Chwasty" i parę innych poczatkowo niekoniecznie, przy powtórnym obejrzeniu po kilku , czy kilkunastu latach zupelnie inaczej na nie spojrzałam.
Ja na daną chwilę obejrzałam 35 filmów, ze średnią 7,5. Z góry zaznaczam,że ta średnia nie ma się bezpośrednio do Meryl Streep i Jej filmowych kreacji, lecz przy ocenie patrzyłam na całokształt filmu, bo gdybym oceniała te filmy tylko ze względu na Meryl to oczywiście miałyby same 10;p Patrząc tylko na Jej filmowe bohaterki, które tak wspaniale stworzyła w każdym zagranym przez siebie filmie z całą pewnością i z przyjemnością jako aktorce można dać 10 na 10. Nie spotkałam się jeszcze z inną aktorką czy z aktorem, który jest tak perfekcyjny i przekonywujący w tym, w czym gra i który potrafi zagrać dosłownie wszystko. Darzę Meryl Streep ogromnym szacunkiem i podziwiam Ją za to,że jest jednocześnie najlepszą i najbardziej znaną i docenianą aktorką na świecie i przede wszystkim matką 4 dzieci. Jak Ona tego dokonała?!;D
Prawda? Ja też jestem pod wrażeniem.
Miło mi czytać te wszystkie posty, bo bałem się że tylko ja obejrzałem całą masę filmów z Meryl Streep, a tu miłe zaskoczenie. Najbardziej boli mnie jednak, że nazwisko Meryl Streep wśród ludzi w moim wieku(a lat mam 22) jest an prawdę mało znane, kiedy taka Miley Cyrus jest znana wszystkim. Ale chyba nie to jest najważniejsze, ważne iż my wiemy o geniuszu tej kobiety. :)
Tak, znam ten ból. Większość osób z mojej klasy(14-15 lat) gdy chociażby na informatyce podejrzy jakie strony zwiedzam( zazwyczaj obsesyjnie strony związane z Meryl+ jej zdjęcia :)) pyta się "Co to za kobieta?", "Kim ona jest?", "Kto to?". Załamuje mnie to... Ale moje przyjaciółki na szczęście przyzwyczaiły się już do mojej postępującej obsesji; tolerują to i nawet zaczęły darzyć sympatią Meryl :)
U mnie w klasie jest podobnie. Wiele moich przyjaciółek dowiedziało się dopiero kim jest MS na informatyce gdy raz włączyłam stronę internetową z jej zdjęciem. Większość z nich nie może zrozumieć dlaczego tak bardzo ją lubię i podziwiam. Na szczęście moja dobra koleżanka zaakceptowała moja obsesję na jej punkcie a nawet sama kilka filmów z jej udziałem (niestety tylko 4). Chociaż bardzo chciała bym by któraś z nich naprawdę darzyła Meryl taką samą sympatią jak ja.:P. No ale może kiedyś poznam taką osobę.:))
Mnie też jest miło czytać te wszystkie posty, wiem,że w tej fascynacji czy wręcz obsesji na punkcie Meryl nie jestem sama:p Moi znajomi również zaczęli się już przyzwyczajać do mojej obsesji, rzekłabym nawet, że co niektórych zaczynam tym zarażać;D ale im się nie dziwię, bo jak się tyle ode mnie nasłuchają..;D Meryl Streep jest GENIALNA!!!:)
3 tytuły średnia 4.3 . Chyba najgorsza średnia dotycząca aktorów i aktorki , gdyż jak na mój gust gra w filmach , które totalnie do mnie nie trafiają i dla mnie to szmiry jak np Mamma Mia oceniony na 1 . Oczywiście zaraz się na mnie rzucicie jak ja mogę tak pisać o wielkiej Meryl ! A otóż ja pie.rdolca na jej punkcie nie mam jak zresztą na punkcie takowego nie mam. Czcicie ją jakby była jakąś boginią . Pokolenie MS spycha JP2 ehh...
Fajnie nawet edycja nie działa a błąd napisałem . Chciałem napisać że nie mam fobii na punkcie żadnego aktora ani aktorki i po prostu dla mnie mogą oni grać źle bądź dobrze ale czcić ich nie będę.
ilość 54
średnia 7,2
większość widziałam kilkukrotnie, właśnie dlatego, żeby ocenić filmy bardziej obiektywnie...