Coraz bliżej do światowej premiery filmu "Doubt", którego osobiście nie mogę się doczekać. Przyciąga mnie: gatunek, muzyka (Philip Glass) oraz oczywiście Meryl Streep i kontrowersyjna historia. Właśnie pojawiły się zwiastuny do tego filmu.. co sądzicie po jego obejrzeniu? Moim zdaniem zapowiada się świetny film.. wyczuwam nagrody :)
A kiedy bęndzie polska premiera tego filmu i czy w ogóle będzie w polsce bo nie wiem kiedy mam sobie wagary zaplanować.
jaki gócio jestem teraz tomzol a zeszytu sie nie czepiaj bo dzis z informatyki miałaś ode mnie wziać i co przyniosłem ci o blisko nie mam. a tak pozatym to jest forum filmowe a nie szkolne.
O jejciu jakoś nikt nie narzeka. A zanim zmieniłeś na tomzol byłeś gócio więc się nie czepiaj, jeśli chodzi o zeszyt z informatyki to nie pisałam ci żebyś mi przyniósł, nikt ci nie kazał do mnie przychodzić, sam przylazłeś!
ja narzekam a przylazłem bo miałem po drodze nie myśl sobie że bym tylko szedł żeby ci zeszyt przynieść.
Już nadszedł czas abyś się przekonał,że świat nie kręci się tylko wokół ciebie. Równie dobrze mogłeś go nie przynosić
Tak akurat świat to ja. A co do zeszytu to ci dzisiaj z geografii nie wziąłem i mogłabyś czasem odpowiedzieć na sms.
Juz nie musisz sie czepiac takich szczegolow... i jak mi nosisz zeszyty to nawet nie wezmiesz wszystkich!!!!!! Czemu mi nie dales zeszytu od niemieckiego hm?
tak to ja tu okazuje ci dobrom wole ide zmeczony na pkp zeby ci zeszyty przyniesc a ty mi tu z niemieckim wyskakujesz a pozatym to niemiałe zeszytu tylko w brudnopisie pisalem .
I czego kłamiesz? wcale specjalnie nie lazłes na pkp zeby zeszyty dostarczyć tylko do dentysty zapinałes, a do mnie to tylko przy okazji... TY KŁAMLIWY ZDEPRAWOWANY CHŁOPAKU!!!!!!!!!!!!!
Tak po drodze a te 20 metrów to isc z osrodka do ciebie musialem ja zdeprawowany a ty to niby co ty konusie.
ta wysoki bendzie mi wypominała moje 176 centymetrów a jakbym miał mniej to co karakan by mne wyzywała i do tego niemogący tanczyć poloneza...
aleś tekstem zarzucił ty odgapiaczu... o gustach się nie rozmawia, a ta twoja piękna niestety nie jest w moim typie.
Po obejrzeniu zwiastunu jeszcze bardziej wzrosła moja ciekawość dotycząca tego filmu. Oby Twoje wyczucie nagród się spełniło ;D Najlepiej co do Oscara ;]
Ach, naprawdę nie mogę się doczekać filmu. W Polsce będzie pewnie za jakieś 6 miesięcy.
"W tych nieco większych miejscowościach".
Błagaaam Was, nie odbierajcie mi nadziei na obejrzenie filmu! :D