Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Nie wiem czy istnieje druga równie utalentowana aktorka. W dodatku z takim dorobkiem filmowym. Sprawdza się w każdej roli , nie widziałam filmu , w którym by mnie zawiodła. Jest po prostu genialna. I nie rozumiem ludzi , którzy zamiast oceniać jej talent piszą , że jest brzydka :P Ma ciekawą urodę , adekwatną do jej osobowości i charyzmy ! Pzdr

Martek86

Całkowicie mogę się z Tobą zgodzić:):)
od siebie mogę tylko dodać, że istnieje aktorka równie utalentowana :):) a nawet aktorki
Glenn Close czy Sigourney Weaver ta sama półka co Meryl :)

kam001

Niech będzie ;)

Martek86

Niech będzie ?? :):)
uważam, że Glenn ma genialny warsztat aktorski jest wielowymiarowa w swoich rolach i wszechstronna :):) no klasa ...
jak Meryl

kam001

Oglądałam wiele filmów z Meryl, za to troszkę mniej z Glenn. Masz oczywiście rację , to są bardzo wszechstronne aktorki .

Martek86

Ja też mam wiele filmów obejrzanych zarówno z Meryl jaki Glenn :):)
to naprawdę Ci polecam filmografię Glenn jej role są strasznie "widoczne" :):)

Martek86

Wiesz w dzisiejszym świecie to tak niestety jest, że osoby nie znające się na OCENIANIU aktorów zwracają w pierwszej kolejności na urodę a nie na grę aktorską. Wieeeelki błąd. A przecież Glenn Close nie jest zbyt ładna...a gra śiwtnie :-) A co do Meryl...Jak to ujął Jim Carrey "Jesteś naszym błogosławieństwem" :-))))-I to jest prawda;-) Z mojej strony moge jeszcze dodać Susan Sarandon-Świetna aktorka, jak już wspomniano Glenn Close-Supe gra...szecgólie w "Czułe słówka" i "Fatalne Zauroczenie"....powinna za te filmy po oskarku zgarnąć ;-) I jeszcze olśniewająca Viola Davis :-)-Służące <3
Pozdrawiam cieplutko :-)

meryl_streep1

Dzięki tak bogatemu dorobkowi aktorskiemu wyżej wymienionych Pań można rzeczywiście powiedzieć , że są genialne w tym co robią. Pewnie jeszcze znalazłoby się parę :) Ale dla mnie Meryl ma to "coś" co urzeka i porywa ;)

meryl_streep1

Glenn w "Czułych Słówkach" czy ja o czymś nie wiem ?? :)

kam001

Ha,ha ojej przepraszam BŁĄD xD Tak to jest jak się pisze szybko i bez zastanowienia :-)

kam001

Kurcze jak ja mogłam się pomylić! "Niebezpieczne związki" a nie "Czułe słówka" :-)

meryl_streep1

O :):) ten tytuł znam :):)

spokojnie :P:P każdemu może się zdarzyć :)
pozdrawiam :P