Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 227 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Wiele ludzi na tym blogu pisze ze meryl nie pokazywala dupy ani piersi na ekranie...
myla sie !!..
Ogladalam adaptacje 3 raz i dopiero po 3 razie zobaczylam cos szokujacego hehe..
sami zobaczcie :
http://www.youtube.com/watch?v=Moz9rvQaRrc
na 1:38 zatrzymajcie!!! szok..
wiele moich kolezanek ja za to nie lubi i mowia ze zawracam se glowe takimy bzdurami jak ona !!..
ale ja sie ich nie slucham i ide za glosem serca!!...
hahah
zawsze bede fanka meryl i nic mnie nie powstrzyma..!!
nawet jesliby nazwala mnie najglupsza osoba na tym swiecie lub ze jestem k***a to i tak ja bd Kochac;**
a czy ktos wie czy ta fotka byla przerabiana ta co jest na tym linku co wam podalam.??.
bo wiele ludzi sadzi ze jest!!.
a ja nie wiem,,,...

GeyBee

Więc może zaczne od tego, ze zdjecie to fotomontaż bo Meryl sie na to nie zgodziła, z reszta widać to bardzo dobrze :)
Hmmm... Nie bardzo wiem w do czego pijesz? Mowiac ze ludzie pisza ze nie pokazywala, a pokazywala przynajmniej czesc swojej nagosci w kilku filmach ale zawsze z dobrym 'smakiem' i godnoscia, masz na mysli, i inni tez, ze to dobrze czy zle?
Moge wymienic ci szereg filmow w ktorych Meryl pokazal chocby skrawek swojego nagiego ciala z dokladnoscia do kazdej czesci jej ciala...
Poza tym Meryl w calej swoje kraierze i zyciu prywatnym nigdy nie zrobila niczego nieodpowiedniego, to bardzo dojrzala, rozsadna i inteligentna kobieta. Nigdy nie pozowała do playboya, bo szanuje siebie i swoje cialo. Kazde ujecie jej nagosci w filmach bylo gleboko przedyskutowane, uzgodnione i przemyslane. Oczywiscie wszystko co mozemy zobaczyc w jej filmach to tylko i wylacznie sztuka, gra. Za przeproszeniem, nie jest typem kobiety która zakręciła tyłkiem przed kamerą aby zrobic kariere.

Dobrze ze idziesz za glosem serca, bo to bardzo wazne, a Twoje kolezanki mowiac ze Meryl to bzdura, grzesza i nie znaja sie, a co lepsze wiele traca hehe :) Mam nadzieje, ze bedzie jak mowisz i zawsze bedziesz jej fanka.
Ja jestem i nigdzie sie nie wybieram - nigdy! Meryl my love :wub:

xJuliettx

Mi tylko chodzilo czy to photomontaz czy nie??
boze!!!...
;/

GeyBee

Fotomontaz :)
Nie odbieraj tego tak do siebie, moj wywód dotyczy ogolnego stanu rzeczy ;) I został sprowokowany tylko Twoimi pierwszymi zdaniami, ale to nic zlego przeciez...

Pozdrawiam...

GeyBee

szczerze mówiąc zgadzam się z tobą, że to fotomontaż ona nie jest taka żeby dać się oszpecić przy pierwszej okazji to nie doda.Przecież w wilu wywiadach mówi ze chroni swoją prywatność wiec takie coś nie wchodzi w gre to nie jest na miejscu a pozatym nawet jak to prawda to to jest jej praca taka była jej rola w filmie przecież to jest tylko film to nie jest jej życie.Przecież tak jak inni ludzie np;niektórzy się uczą dobrze i nie są w stosunku do nas mili, a inni uczą sie żle i są bardzo dobrzy dla innych to co mam ja nie lubić bo sie żle uczy ale jest dla mnie oparciem w trudnych chwilach wiec co mam z nią zrywać przyjaź tylko dla tego...no zastanówmy się....a pozatym ja bardzo lubię Meryl Streep i uważam że jest najfajniejszą aktorką a pozatym nie jest po operacjach plastycznych i to jest też bardzo duży +.Ja sama nie akceptuje operacji plastycznych bo czasami to prowadzi do bardzo wielu chorób.To wszystko co mogłabym skomentować w tej sprawie.Meryl Streep jest cool.. xd. x33

ola24

Zapewniam Cie ze to fotomontaz i nie ma co do tego cienia watpliwosci ;) Pozdrawiam :)

xJuliettx

Z tego co wiem Meryl ma zawsze dublerkę od scen rozbieranych.

_Andrzej_

Eee id ublerce to w zyciu nie slyszalam, interesuje sie nia od lat, ale moze cos mi umknelo :/
Tak w Silkwood i kilku innych :)

GeyBee

Ok ..
ja zawsze przesadzam lub zucam sie do ludzi za nie wiadomo co heheh
wiec sie nie obrazajcie heheh;))
ok to spoko ze to fotomontaz hehe
dzieki wam ...;**
szukalam wiadomosci o tym filmie i czy to fotomontaz ale niczego nie bylo.
Wiec juz nie musze szukac dzieki wam..

GeyBee

W "Silkwood" pokazała pierś -ot ciekawostka taka dla tych, co filmu nie widzieli :o)

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Meryl.

Corderosa

P.S. I obyło się bez dublerki.