Wiele ludzi na tym blogu pisze ze meryl nie pokazywala dupy ani piersi na ekranie...
myla sie !!..
Ogladalam adaptacje 3 raz i dopiero po 3 razie zobaczylam cos szokujacego hehe..
sami zobaczcie :
http://www.youtube.com/watch?v=Moz9rvQaRrc
na 1:38 zatrzymajcie!!! szok..
wiele moich kolezanek ja za to nie lubi i mowia ze zawracam se glowe takimy bzdurami jak ona !!..
ale ja sie ich nie slucham i ide za glosem serca!!...
hahah
zawsze bede fanka meryl i nic mnie nie powstrzyma..!!
nawet jesliby nazwala mnie najglupsza osoba na tym swiecie lub ze jestem k***a to i tak ja bd Kochac;**
a czy ktos wie czy ta fotka byla przerabiana ta co jest na tym linku co wam podalam.??.
bo wiele ludzi sadzi ze jest!!.
a ja nie wiem,,,...
Więc może zaczne od tego, ze zdjecie to fotomontaż bo Meryl sie na to nie zgodziła, z reszta widać to bardzo dobrze :)
Hmmm... Nie bardzo wiem w do czego pijesz? Mowiac ze ludzie pisza ze nie pokazywala, a pokazywala przynajmniej czesc swojej nagosci w kilku filmach ale zawsze z dobrym 'smakiem' i godnoscia, masz na mysli, i inni tez, ze to dobrze czy zle?
Moge wymienic ci szereg filmow w ktorych Meryl pokazal chocby skrawek swojego nagiego ciala z dokladnoscia do kazdej czesci jej ciala...
Poza tym Meryl w calej swoje kraierze i zyciu prywatnym nigdy nie zrobila niczego nieodpowiedniego, to bardzo dojrzala, rozsadna i inteligentna kobieta. Nigdy nie pozowała do playboya, bo szanuje siebie i swoje cialo. Kazde ujecie jej nagosci w filmach bylo gleboko przedyskutowane, uzgodnione i przemyslane. Oczywiscie wszystko co mozemy zobaczyc w jej filmach to tylko i wylacznie sztuka, gra. Za przeproszeniem, nie jest typem kobiety która zakręciła tyłkiem przed kamerą aby zrobic kariere.
Dobrze ze idziesz za glosem serca, bo to bardzo wazne, a Twoje kolezanki mowiac ze Meryl to bzdura, grzesza i nie znaja sie, a co lepsze wiele traca hehe :) Mam nadzieje, ze bedzie jak mowisz i zawsze bedziesz jej fanka.
Ja jestem i nigdzie sie nie wybieram - nigdy! Meryl my love :wub:
Fotomontaz :)
Nie odbieraj tego tak do siebie, moj wywód dotyczy ogolnego stanu rzeczy ;) I został sprowokowany tylko Twoimi pierwszymi zdaniami, ale to nic zlego przeciez...
Pozdrawiam...
szczerze mówiąc zgadzam się z tobą, że to fotomontaż ona nie jest taka żeby dać się oszpecić przy pierwszej okazji to nie doda.Przecież w wilu wywiadach mówi ze chroni swoją prywatność wiec takie coś nie wchodzi w gre to nie jest na miejscu a pozatym nawet jak to prawda to to jest jej praca taka była jej rola w filmie przecież to jest tylko film to nie jest jej życie.Przecież tak jak inni ludzie np;niektórzy się uczą dobrze i nie są w stosunku do nas mili, a inni uczą sie żle i są bardzo dobrzy dla innych to co mam ja nie lubić bo sie żle uczy ale jest dla mnie oparciem w trudnych chwilach wiec co mam z nią zrywać przyjaź tylko dla tego...no zastanówmy się....a pozatym ja bardzo lubię Meryl Streep i uważam że jest najfajniejszą aktorką a pozatym nie jest po operacjach plastycznych i to jest też bardzo duży +.Ja sama nie akceptuje operacji plastycznych bo czasami to prowadzi do bardzo wielu chorób.To wszystko co mogłabym skomentować w tej sprawie.Meryl Streep jest cool.. xd. x33
Eee id ublerce to w zyciu nie slyszalam, interesuje sie nia od lat, ale moze cos mi umknelo :/
Tak w Silkwood i kilku innych :)
Ok ..
ja zawsze przesadzam lub zucam sie do ludzi za nie wiadomo co heheh
wiec sie nie obrazajcie heheh;))
ok to spoko ze to fotomontaz hehe
dzieki wam ...;**
szukalam wiadomosci o tym filmie i czy to fotomontaz ale niczego nie bylo.
Wiec juz nie musze szukac dzieki wam..
W "Silkwood" pokazała pierś -ot ciekawostka taka dla tych, co filmu nie widzieli :o)
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Meryl.