Bullock w pierwszej dziesiątce to po prostu masakra przez duże M, a Kidman na 1 miejscu to samo.
Zgadzam sie ze filmwebowski ranking jest kompletna pomylka, a szczegolnie wachania jakie sie tu pojawiaja... <zal> No moze nie rozprawiajmy tu kto jest dobry a kto zly, ja tam niby do obu pan nic nie ma, a za lepsza aktorke uwazam Kidman (czytaj: za naprawde dobra). Ale chyba profil Meryl Streep to nie miejsce zeby teraz urzadzac jakies rankingi, ale jesli juz piszemy w jej profilu to jak dla mnie niepodwazalnie pierwsza powinna byc Meryl. Dla mnie zawsze jest i bedzie pierwsza, ale nawet w takim rankingu nie powinno byc zadnyc watpliwosci :)
Pozdrawiam...
i tak doszło do tego, że Meryl jest na pierwszym :) a poza tym, ranking polega na tym, że się GŁOSUJE, a to już rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje. KAŻDY ma prawo być na tym pierwszym miejscu, widocznie zagłosowało na tego kogoś więcej osób, ale szczerze, takie rankingi organizowane są tylko i wyłącznie dla rozrywki, no bo czy Meryl dostanie Oscara za to, że będzie na pierwszym miejscu w filmwebie? nie.