Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Meryl przynajmniej 2 powinna zajmować! Ja nie kumam, jak może np. ''Avatar'' zajmować jedno z czołowych miejsc filmowych, jak są takie klasyki, które zasługują na najwyższe miejsce!

CityOnilne

Popieram ! Według mnie też zasługuje na wysokie miejsce w rankingu to jedna z moich ulubionych aktorek a ma tylko ocenę 8,4 :( te rankingi są bardzo subiektywne i ja najczęściej kieruje się własnym gustem a nie upodobaniami i opinią innych .

madziamisio3

Ja nie kumam, czemu np. Tina Turner, którą również uwielbiam, ale jako PIOSENKARKĘ, ma średnią 9 za filmy... To dziwne.

CityOnilne

Meryl bez wątpienia powinna znaleźć się na 1 miejscu!!

CityOnilne

Zgadzam się! Ok Michelle Pfeifer czy Natalie Portman to fajne i dobre aktorki no ale jak porównać ich dorobek aktorski z Meryl Streep. Ona jest prawie co roku nominowana do Oscara i to nie za ładną buzię czy po prostu z zasdy ale dlatego ze zna się na tym, co robi. Ten ranking jest straszanie subiektywny. Powinna być 1. w rankingu, bo nie wiem kto miałby ze wspólczesnych aktorek ją przebić.

CityOnilne

Chamstwo!!! 1,2,3 - rozumiem, 4 - no w ostateczności...Ale 10 - to już jest szczyt!!! Z całym szacunkiem dla Krystyny Feldman...

marylouis

Krystyna Feldman czy Meryl Streep? Błagam, Meryl na 1 miejscu, każdy, kto mówi, że Meryl nie umie grać, to ma jakiś problem, akurat ona w każdej roli świetnie umie się odnaleźć. Po drugie, urzeka mnie to, że mimo iż jest b. sławną aktorką żyje jak normalny człowiek i nie jest jakaś wyniosła.