o tym, że Meryl była rozważana do roli Catherine w Nagim instynkcie jest śmieszna. Kompletnie nie wyobrażam sobie w tej roli Meryl. Może nie była w tych czasem kompletnie pozbawiona seksapilu, ale do tej roli się zupełnie nie nadawała. Miała zagrać scena rozstawienia nóg i dosiadania Douglasa na jeźdźca? Druga opcja: Powrót Batmana, Kobieta Kot, też śmieszne. Kompletnie nie wyobrażam sobie Meryl w skórzanym stroju skaczącej po dachach.
Zgadzam sie! Jakos nie umie wyobrazic sobie jej jako Catherine itp. szok! Napewno zagralaby dobrze, ale dla mnie jej uroda i sama ona jest za delikatna dla skakania po dachach !!
Dokładnie! Meryl to Meryl :-) Myślę, że dzisiaj już wie jakie sb role dobierac :-) Jest świetna w dramatach jak i komediach;-) A przedewszystkim w biografiach. Byłam w kinie na "Żelaznej Damie" Mój boże...kapitalna rola Meryl Streep. Wcieliła się w graną postać na medal :-)
Na Oscara!! Na ktorego zasluzyla ;) Ja ja uwielbiam w Dramatach romantycznych i komediach romantycznych najbardziej!!
A co byscie zrobili jakbyscie ja zobaczyli przechadzaca kolo was na chodniku albo gdzies indziej?
Ja to bym chyba zemdlała :-) Nie no żartuje ;-) Jeśli bym ją zauważyła<co mało prawdopodobne> to pewnie stałabym z otwartą buzią i gapiła się na nią jak jakaś idiotka :-) To chyba najczęstsz reakcja. Chociaż Meryl nie jest jedną z tych "gwiazd" które łatwo dostrzec....a szczególnie w Polsce :-)
hahah noo ja napewno tak samo !! Ale napewno jest juz przyzwyczajona ze ludzie sie na nia gapia itp. Ja bym ja chciala poprosic o autograf ale wiem ze nie zrobilabym tego. ;)
Oj trzeba mieć troche tej "szalonej" odwagi żeby tak podejść i poprosić o autograf kogos takiego jak Meryl :-) Ciekawe jak to jest być tak zauważanym,nieustannie obserwowanym i zaczepianym na ulicy? Chyba ciężko. Szacunek dla tych , którym udąło się do tego przyzwyczaić :-)
wiem, i przez to bym tego nie zrobila, bo to w koncy Meryl ;)
Napewno ona by mnie ominela a ja bym sie odwrocila z taka mina: :O
hahah no ale, kazdy juz ja chyba jak widzi na ulicy to szanuje bo kazdy ja zna ;))