Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
121 687 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

To nie jest konkurs piękności. Chodziło mi o jej talent GAMONIE, dlatego kocham ją oglądać w filmach. Spójrzcie na jej nagrody pacany. Bardzo ją szanuję. To aktorka z prawdziwego zdarzenia.

Mister_Sowa

Dla mnie Meryl jest genialna, nie ma lepszej aktorki:) Jest niesamowita, rewelacyjna,świetna, itp,itd:) Brak słów, żeby opisać jej talent. Co do urody też nie mogę się przyczepić.Dla mnie jest piękna. Przynajmniej nie jest jakąś wymalowaną,pustą i śmieszną hollywódzką lalą. Myślę,że nie trzeba zwracać uwagi na to jak oceniają ją ludzie.Większość bierze pod uwagę tylko jej wygląd(chociaż nie wiem dlaczego?:) a nie ten fenomenalny talent.Meryl i tak jest najlepsza:)

użytkownik usunięty
Mister_Sowa

Popieram, Elizabeth!!!! Święte słowa!

użytkownik usunięty
Mister_Sowa

jedna z najbardziej utalentowanych aktorek ostatniej dekady, każdy film z jej udziałem to gwarancja sukcesu,
ale nie rozumiem tematu, przecież ona jest ładna!

Smutny jest fakt, że w dzisiejszych czasach w wielu przypadkach wystarcza być po prostu ładnym, zagrać w jakiejś komedii romantycznej aby zyskać sławę. Dzięki Bogu, zostali jeszcze jacyś dobrzy aktorzy, którzy ciężko pracują na szacunek jak Meryl Streep,a nie zagrają w płytkim filmie jak np. Kate Bosworth...

Mister_Sowa

Zgadzam się z Wami w zupełności:) Faktycznie to jest smutne,że teraz najbardziej liczy się wygląd a dopiero daleko potem talent. Jeśli o mnie chodzi to nie mogę patrzeć na jakąś wymalowaną Paris Hilton czy inną lalę. Po prostu zero przyjemności z oglądanie filmu. A kiedy oglądam film z Meryl to po prostu żal mi gdy się kończy:)