Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

ile tytułów z Meryl Streep obejrzeliście?

adamstencli

Jedenaście.

msgamgee

38 ;)

szopen14

o mój Boże, 38. Ja jestem w trakcie 15

adamstencli

Ja obejrzałam 18. Niestety większości filmów które chciałabym obejrzeć nie znajdują się w internecie :(

_meryl_streep_

Ja też 18! + dwa seriale: Anioły w Ameryce i Web Therapy, daj znać jakich filmów szukasz to chętnie pomogę - długo szukałam niektórych!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
adamstencli

okrągła 40 ;)

Kamila_24

U mnie też okrągła czterdziestka + właśnie kończę "Anioły w Ameryce" :)

do_mija

gdzie znalazłaś Anioł w Ameryce?

adamstencli

Anioły można znaleźć chociażby w sklepach internetowych i kupić na DVD.

skp_mysl

Obecnie najbardziej chciałabym zobaczyć : Zakochać się, Pocztówki znad krawędzi, W obronie życia , Pokój Marvina , Po pierwsze nie szkodzić , Koncert na 50 serc . Było by dobrze gdyby filmy były chociażby z napisami ponieważ nie znam angielskiego :(. Dziękuję za pomoc :)

_meryl_streep_

Na chwilę obecną 33... Po sesji wakacyjnej mam zamiar nadrobić ; )

@_meryl_streep_

Tak się składa, że posiadam napisy polskie do: Zakochać się (robione przeze mnie), Pokoju Marvina, W obronie życia, Koncertu na 50 serc (tylko do wersji 1 cd, ale za pomocą programu można ustawić odpowiednio do wersji 2cd), natomiast do Po pierwsze nie szkodzić - niestety nie jestem pewny, gdyż mam oryginał z dubbingiem, w każdym razie mogę poszukać.

Wszystkim zainteresowanym, jestem w stanie je udostępnić.

Napisz na mój mail: hugx.cyber@gmail.com , dołącz detale odnośnie napisów, a na pewno wyślę.

_meryl_streep_

pokó Marvina leciał na Film Box.

_meryl_streep_

Napisz do mnie to dam Ci linki, tu nie mogę ich napisać, bo mi wyświetla, że niezgodne z regulaminem....

adamstencli

Meryl wróciła na 2 gie miejsce;] nareszcie

Marcinekk

24... moja ulubiona rola Meryl to Clara z Domu dusz. Świetna jest wszędzie ale na uwagę zasługuje też rola Karen z Pożegnania z Afryką.

Marcinekk

taak wreszcie na 2 miejscu !

adamstencli

10, ale niedługo tą liczbę zamierzam powiększyć o najważniejsze filmy. Aż sama nie mogę się nadziwić, że nie oglądałam "Pożegnania z Afryką"...

adamstencli

42 :) większość nawet kilkakrotnie, nie widziałam jedynie (raczej AŻ) Krzyku w ciemności, Uwiedzenie Joe Tynana, Niezwykłe kobiety i inni, Deadliest Season, Julia, Secret Service i serial Holocaust

patrycj

ja jestem w trakcie 19 tytułu - Uwiedzenie Joe Tynana

adamstencli

skąd zdobyłeś Joe Tynana? bardzo chcialabym obejrzeć ten film a nigdzie go nie moge znaleźć

szopen14

można go obejrzeć na youtube po angielsku.

jeżeli jesteś zainteresowany daje Ci link do pierwszej części http://www.youtube.com/watch?v=XdCPgp6zXd8

patrycj

już 43 :) krzyk w ciemności w końcu obejrzałam!

użytkownik usunięty

jest dobrze, oglądam właśnie 21 - Zgagę

adamstencli

44. :))

adamstencli

Równe 20, w planie jeszcze 8.

Fanatyk

ja obejrzałam równiutkie 30 i mam zamiar obejrzeć jeszcze co najmniej 15 ; ) Ostatni jaki obejrzałam na razie to : Jedyna prawdziwa rzecz.

bycioo

Aż wstyd się przyznać w tak zacnym gronie, ale tylko 11. Wybaczcie, poprawię się.

użytkownik usunięty
elena3

ja obejrzałem 48 filmów. I większość po kilka razu :) Niestety nie mogę dostać tych najwcześniejszych.

jeżeli chodzi o te pierwsze filmy z Meryl można je obejrzeć na YouTube.

adamstencli

Taak to prawda są one na YouTube, ale szkoda że nie z napisami angielskimi chociaż ; <

użytkownik usunięty
bycioo

No właśnie nie mogę znaleźć nawet na youtube trzech których nie obejrzalem. Z 1977 roku: The deadliest season, julie, secret service. wtedy mógłbym się szczycić - widziałem już wszystko z meryl ;)

36 i to maks - do reszty nie mogę dotrzeć ;(

tomaszdarwin

Dula124 i tomaszdarwin, w sprawie filmów piszcie na patrycj@vp.pl

patrycj

jest dobrze mam już 27 tytułów obejrzanych.