Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
121 711 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

wytłumaczyć spotkanie z Wieckiewiczem ?

wojti_venom

można jaśniej

maciekb80

no podobno Więckięwicz spotkal sie z Merryl a na czym polegało to spotkanie właśnie sam chce sie dowiedzieć :)

wojti_venom

nie wiem gdzie to spotkanie się odbyło, ale słyszałam, że Meryl uścisnęła dłoń Więckiewicza i powiedziała coś w stylu "wspaniały film", "dobry film" i pochwaliła go za jego grę aktorską.

A_agata

no i właśnie o to mi chodziło

wojti_venom

Przed Galą Meryl wręczała oficjalną nominację dla Agnieszki Holland za "W ciemności" i całej ekipy filmu i gdy witała się z Więckiewiczem powiedziała chyba "Perfect performance" czy coś takiego.

Rotbart

A ona wręczała tę nominację, bo była prezenterem tej kategorii podczas gali.

Rotbart

A nie, to Bullock wręczała Oscara w tej kategorii, to już sam nie wiem dlaczego akurat Meryl dawała przed galą tę nominację ;/

Rotbart

dokladnie tak bylo. na przekazaniu oficjanym nominacji filmom w kat fil nieanglojezyczny Meryl bardzo dobrze wypowiadala sie o "W ciemnosci" i powiedziala do Wieckiewicza" good performance"

stormysoul

Więckiewicz mówił, że krępował się podejść, ale Agnieszka go namawiała, po krótkiej rozmowie z Meryl. Dopiero, jak spotkał się wzrokiem z Meryl, podszedł i ona uścisnęła mu dłoń komplementując jego grę w tym filmie.